کد خبر: ۴۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰

متلاشی شدن شبکه ارتشاء و مدعی اعمال نفوذ در مراجع قضایی

مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه از متلاشی شدن شبکه ارتشاء و مدعی اعمال نفوذ در مراجع قضایی خبر داد.
متلاشی شدن شبکه ارتشاء و مدعی اعمال نفوذ در مراجع قضایی

مخاطب ۲۴- مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در راستای عمل به تأکیدات مکرر رئیس دستگاه قضا در برخورد قاطع و قانونی با پدیده کارچاق‎‌کنی، غصب عنوان مقامات و همچنین ادعا‌های واهی نفوذ در دستگاه قضائی که موجب بی‎اعتمادی اقشار مختلف و مخدوش سازی امنیت روانی جامعه می‌شود، باند بزرگ ارتشاء را شناسایی و متلاشی کردند.

طی رصد‌های اطلاعاتی، سرکرده این باند بزرگ کارچاق‌کنی پرونده ه‎ای قضائی در دستگاه قضائی، ۲۹ نفر از مرتبطان آن شناسایی، بازداشت و روانه زندان شدند.

سرکرده این شبکه سازمان یافته با حضور در مراسم‌های مذهبی و سو استفاده از تصاویر مسئولان نظام، اقدام به غصب عنوان مسئولان امنیتی و قضائی کرده و با القای ارتباط با نهاد‌های حکومتی و قضائی، پس از اغفال اصحاب پرونده، با معرفی و حضور وکلا دادگستری در پرونده‌های قضائی ضمن قانونی جلوه دادن اقدامات خود، کارچاق‎کنی می‌نمود. معرفی تعدادی از وکلای دادگستری به عنوان رُخ در پرونده و سعی در تطمیع و پرداخت رشوه، از جمله شگرد‌های متهم بوده است.

برچسب ها: قوه قضائیه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی ظاهر جدید ستاره پرسپولیس برای بازی دربی
محمد عمری، مهاجم پرسپولیس که این فصل در پست جدید خود در کنار علی علیپور یکی از زوج‌های اصلی خط حمله سرخپوشان را تشکیل داده، با تغییر استایل ظاهری خود آماده نبرد حساس دربی برابر استقلال می‌شود.
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر