کد خبر: ۴۸۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱

ماجرای فسخ ۴ بازیکن استقلال چیست؟

باشگاه استقلال با توجه به شرایطی که دارد برای فهرست تیم بزرگسالان خود تصمیم‌گیری خواهد کرد.
ماجرای فسخ ۴ بازیکن استقلال چیست؟

مخاطب۲۴- باشگاه استقلال به دلیل پُر شدن سقف بودجه خود هنوز نتوانسته قرارداد چند بازیکن را ثبت کند. علاوه بر این موضوع جذب ۹ بازیکن خارجی و البته محرومیت ۶ جلسه‌ای مهرداد محمدی از سوی کمیته انضباطی سبب شده که اتفاقاتی درباره فهرست این تیم رخ دهد.

شب گذشته اعلام شد که قرارداد مهرداد محمدی، منتظر محمد، سینا سعیدی‌فر و محمدحسین مرادمند توسط باشگاه استقلال فسخ شده است. پیگیری‌ها نشان می‌دهد که منتظر محمد جایی در استقلال ندارد، اما باشگاه به دلیل اینکه می‌خواهد از فروش او درآمدزایی کند فسخ قرارداد محمد را به صورت رسمی اعلام نکرده است.

نام مهرداد محمدی به دلیل اینکه ۶ بازی اول لیگ را به دلیل محرومیت از دست داده و سقف استقلال پُر شده در لیست اولیه قرار ندارد و درخواست کارت بازی برای این بازیکن صادر نشده است. باشگاه استقلال در نظر دارد به زودی قراردادی با اسپانسری جدید منعقد کند و طبق مقررات از طریق درآمدزایی می‌تواند نام محمدی را به فهرست اضافه کند. در این صورت کارت بازی محمدی صادر می‌شود.

در واقع استقلال هم اکنون از ۲۰ سهمیه بزرگسال خود نام ۱۸ بازیکن را ثبت کرده و دو جای خالی برای محمدی و بلانکو نگه داشته است. قرارداد بلانکو هم به دلیل سقف بودجه و مشکلات دیگر ثبت نشده و گفته می‌شود باشگاه پیگیر است مشکل این بازیکن را در یکی دو روز پیش‌رو حل کند.

استقلال در عین حال به محمدحسین مرادمند برای تمدید قراردادش «نوتیس» داده بود، اما در نهایت اتفاقی برای تمدید قرارداد رخ نداد و نام او در لیست رد نشده است. با این وجود تکلیف ادامه همکاری یا رفتن او هنوز به صورت رسمی مشخص نشده است.

سینا سعیدی دیگر بازیکنی است که قراردادش فسخ شده است.

زمان نقل و انتقالات ۲۸ شهریور به پایان می‌رسد و باشگاه‌ها تا آن زمان فرصت دارند تغییراتی در فهرست خود ایجاد کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند شهناز یاری: تیم ملی فوتسال بانوان بهترین‌های ایران هستند
سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال بانوان گفت: در این هفت سال تیم ملی فوتسال در چند تورنمنت بین‌المللی شرکت کرده و ما چقدر زیرساخت‌ها را درست کردیم؟ با این شرایط باز هم بچه‌ها با پیروزی برابر چین و صعود به جام جهانی شاهکار کردند.
رونالدو از النصر جدا می‌شود؟ رونالدو از النصر جدا می‌شود؟
به نوشته روزنامه اسپورت عربستان کریستیانو رونالدو با توجه به ناکامی النصر در فصل جاری به جدایی از این تیم در تابستان پیش رو فکر می‌کند.
مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟ مسببان ضرب‌وشتم افشین پیروانی چه حکمی گرفتند؟
صبح شنبه، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدش را صادر کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر