کد خبر: ۴۸۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
سرپرست بانک دی:

اقدامات گروه مالی دی باید در راستای تقویت بانک دی باشد

جلسه ارزیابی عملکرد گروه مالی دی با حضور سرپرست و اعضای هیأت مدیره بانک دی برگزار شد.
اقدامات گروه مالی دی باید در راستای تقویت بانک دی باشد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی:اسماعیل جلیلی سرپرست بانک دی در این جلسه با بیان اینکه باید برای انضباط بخشی و نظارت بر شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی دی دستورالعملی تدوین و رابطه بانک با گروه مالی بر اساس آن تنظیم شود، گفت: انتظار داریم اثر عملکردی فعالیت‌های گروه مالی درصورت‌های مالی بانک به صورت ویژه مشخص باشد.

وی با اشاره به اخذ موافقت اصولی تأسیس صندوق سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات توسط بانک دی، تأکید کرد: معاونت مالی بانک باید با همکاری گروه مالی، گزارش پیشرفت عملیات اجرایی این پروژه را به شکل مستمر در اختیار اعضای هیأت مدیره قرار دهد.

جلیلی همچنین با بیان این که ضرورت دارد اقدامات لازم برای برگزاری مجمع عمومی سالیانه به قید فوریت در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: باید با اجرای برنامه ابلاغی تحول بانک و نیز واگذاری سرمایه گذاری غیربانکی و بهبود وضعیت مالی بانک، زمینه مناسب تقویت ارزش معاملاتی سهام بانک در بازار سرمایه فراهم شود.

سرپرست بانک دی با قدردانی از اقدامات انجام شده در گروه مالی دی، انضباط ایجاد شده در گروه و شرکت‌های زیرمجموعه را قابل تقدیر خواند و گفت: مولدسازی دارایی‌های بانک با فروش اموال مازاد در اختیار شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی، می‌تواند به افزایش توان بانک در خدمات‌رسانی به مشتریان منتهی شود.

همچنین محمدرضا ادبی، نایب رئیس و فریدون رشیدی و همت‌الله حسین‌زاده، اعضای هیأت مدیره بانک، در این جلسه رهنمود‌های لازم به منظور بهبود عملکرد گروه مالی را ارائه کردند.

در ابتدای این جلسه مهدی معدن‌چی زاج، مدیرعامل و مدیران گروه مالی دی، گزارشی از عملکرد گروه و شرکت‌های زیرمجموعه آن ارائه کردند.

وی اظهار امیدواری کرد با تعیین تکلیف هرچه سریعتر املاک مربوط به شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی، منابع آزادسازی‌شده در راستای تقویت نقدینگی در بانک دی به کار گرفته شود.

محمد مؤمنی سرپرست معاونت مالی و سرمایه‌گذاری بانک دی نیز با بیان اینکه مقرر شده است جلسات مستمری در حوزه معاونت مالی و سرمایه‌گذاری به منظور رسیدگی به شرایط شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی برقرار شود، گفت: عملکرد شرکت‌های گروه متناسب با بودجه و استراتژی‌های تدوین شده بررسی می‌شود.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر