کد خبر: ۴۸۸۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

طاهری: جواد نکونام هیچ مشکل قانونی ندارد

مدیر نقل‌وانتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران تأکید کرد، سرمربی استقلال هیچ مشکل قانونی برای حضور روی نیمکت مربیگری ندارد.
طاهری: جواد نکونام هیچ مشکل قانونی ندارد

مخاطب ۲۴- فرشید طاهری در گفتگو با سایت سازمان لیگ فوتبال ایران، در واکنش به خبر صادر نشدن کارت اعضای کادر فنی استقلال اظهار داشت: نقل‌وانتقالات کادر فنی و مربیان مانند بازیکنان نیست که فقط در بازه زمانی خاصی امکان تغییر کادر فنی وجود داشته باشد و هر لحظه از فصل کادر فنی و مربیان می‌توانند از تیمی جدا شوند یا با تیمی قرارداد امضا کنند. در هفته نخست لیگ برتر به دلایلی برای هیچ یک از مربیان و اعضای کادر فنی تیم‌ها کارتی صادر نشد و فقط مجوز یک هفته‌ای به آن‌ها داده شد.

وی افزود: جواد نکونام سرمربی استقلال هم قراردادی سه ساله با باشگاه استقلال دارد که فصل گذشته این قرارداد در سازمان لیگ ثبت شده است. کارت مربیگری حمیدرضا رجبی از دیگر اعضای کادر فنی استقلال هم صادر شد، اما به دلیل اینکه نکونام در آزمایش‌های پزشکی پیش‌فصل در مرکز ایفمارک حاضر نشد، مجوز حضورش روی نیمکت تیم با تعهد و پذیرش مسئولیت پزشکی از سوی مدیرعامل باشگاه، صادر شد و توانست روی نیمکت تیم استقلال بنشیند.

طاهری راجع به قرارداد‌های بازیکنان و مربیان سایر باشگاه‌ها اظهار داشت: کارگروه ناظر، روی قرارداد‌های تمامی باشگاه‌های لیگ برتری نظارت می‌کند و همه آن قرارداد‌ها را مورد ارزیابی و بازبینی قرار می‌دهند.

برچسب ها: استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر