کد خبر: ۴۸۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹

بعد از شهادت رئیس‌جمهور، مملکت یک روز هم معطل نماند

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری پس از شهادت شهید رئیسی، گفت: با تدابیر ایشان مملکت یک روز هم معطل نماند و یک روز هم در آن بحران پیش نیامد
بعد از شهادت رئیس‌جمهور، مملکت یک روز هم معطل نماند

مخاطب۲۴- حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پایتخت در مصلی امام خمینی (ره)، گفت: شما نمازگزاران جمعه و خود را به تقوا، یاد خدا، اجرای دستورات خداوند، انجام واجبات و ترک محرمات توصیه می‌کنم.

وی افزود: کسی که بر هوس خود پیروز شود، جلوی زیاده‌خواهی نفس را می‌گیرد. کنترل زبان، پاکی چشم، پاکی دست و آلوده نکردن زندگی به نجاست و گناه موجب می‌شود که آن فرد قهرمان شود.

حجت‌الاسلام صدیقی تاکید کرد: ایام، ایام اربعین سیدالشهدا است. اربعین برای آنان که اهل سیر و سلوک هستند و برای عارفان و صاحب‌دلان جایگاه خاصی دارد.

حجت‌الاسلام صدیقی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران، اظهار کرد: راهپیمایی اربعین بدون بخشنامه و در یک فضای خودجوش با همه دل‌هایی که مجالست با سیدالشهدا در آن‌ها وجود دارد و نسیم وجود امام حسین (ع) می‌وزد و دل‌های عاشقان را با خود می‌برد، برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: عظمتی که در این چند سال در راهپیمایی اربعین شاهدیم و همچنین شاهد حرکت عزت‌ساز اربعین هستیم که جمعیت‌های چند میلیونی که در سابقه تاریخ نبوده و در هیچ مراسم مذهبی دیگری این عظمت را نمی‌بینید، لذا ابتدا از خدا و سپس از ائمه اطهار و سیدالشهدا تشکر می‌کنیم.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: این ما نیستیم که کربلا می‌رویم، این امام حسین است که ما را کربلا می‌برد. اگر هم نرفتیم، دل ما آنجا است.

وی افزود: همچنین از پرچمدار جبهه دیانت، فرهنگ، تمدن، معنویت، انقلاب، جهاد و همه خوبی‌ها، نایب امام زمان، مقام معظم رهبری که طراح همه اموری که مایه عزت امت اسلامی می‌شوند، تشکر می‌کنیم.

حجت‌الاسلام صدیقی اذعان کرد: همچنین در این مدت یکی پس از دیگری پیشرفت‌های نظامی و عظمت‌های دفاعی و تربیت جوانانی مانند شهید حججی را در مکتب حاج قاسم سلیمانی شاهد بودیم که باید تشکر کرد.

امام جمعه موقت تهران گفت: در عین حال باید از شما ملت که در این حماسه و رزمایش عظیم [راهپیمایی اربعین]، در این مانور انتظار و اقتدار که هم مردم و هم دولت در این مدت در آن نقش داشتند و این عظمت خلق شده سهیم هستند، تشکر ویژه کنم.

وی با اشاره مهمان نوازی مردم و دولت عراق، عنوان کرد: در عین حال باید از مردم عراق و حشد الشعبی و دولت عراق که با همه وجود سفره دلشان را پهن کرده، در زندگی خود صرفه‌جویی کردند و برای زائران سیدالشهدا از همه چیزشان مایه می‌گذارند، تشکر کرد. آنان در نهایت صداقت در تأمین امنیت و برخورد‌های بسیار حساب شده، مشوق حرکت حماسه ساز اربعین هستند.

حجت الاسلام صدیقی تاکید کرد: این نظام، انقلاب، خون شهدا و میوه‌های شیرین پدیده‌ای است که امام آن را کاشت و ما و شما امروز از میوه‌های آن بهره می‌بریم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به شهادت شهید رئیسی، بیان کرد: این عظمتی که بعد از شهادت شهید رئیسی عزیز، شهید نورانی مظلوم و عاشق و شهید مردمی، شهیدی که ضربه دیده از شماتت زبان‌ها و قلم‌های تیز بود، اما این عظمتی که شما در تشییع جنازه شهید رئیسی دیدید، قابل توجه است. به گونه‌ای که ملاحظه کردید که در هر کشوری، وقتی رئیس جمهوری از دنیا می‌رود یا به دلیلی برکنار می‌شود مملکت دچار بحران می‌شود، اما در کشور ما اینگونه نشد.

حجت‌الاسلام صدیقی با اشاره به ویژگی‌های شهید رئیسی، گفت: او رئیس جمهوری در تراز و تافته جدا بافته بود و ویژگی‌های ارزشی را خداوند به او داده بود. او خودش نبود. او خداگرا، مردم محور و ولایت مدار بود و خود را قطره‌ای در کنار مردم با عظمت و دوست داشتنی ایران می‌دید، او اهل شعار نبود بلکه در عمل اینگونه مردمی و عاشق بود. او گاهی در ۲۴ ساعت فقط دو ساعت می‌خوابید و حضرت آقا به او می‌فرمودند که به خودت برس، وگرنه صدمه می‌بینی و او پاسخ می‌داد که مشکلی ندارم.

وی ادامه داد: شهید رئیسی یک عنصر متدین، مردمی، عاشق خدمت، مخلص، ولایت مدار، متعبد، شجاع و بسیار ستودنی بود که همچون رئیس جمهوری که با کابینه متناسب خودش که پرچم اجرای کشور در دستش بود، نشان داد که مردم، همه کس و همه چیز اوست. او به خودش فکر نکرد، شب و روز و خورد و خوراک و استراحت نداشت و به حاشیه‌ها و فحش‌ها و ناسزا‌ها توجه نکرد و وقت خود را معطل نساخته و پاسخ آن‌ها را نگفت؛ عشق به خدمت او را آواره کرد و نتیجه‌ای که خداوند از این عاشقی به او داد، شهادت بود و چنین رئیس جمهوری از دست ما رفت، او نعمتی بود که از دست ما رفت.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری پس از شهادت شهید رئیسی، گفت: بنازم به شجره طیبه ولایت فقیه که مملکت یک روز هم معطل نماند و یک روز هم در آن بحران پیش نیامد. همان زمان حادثه که در مساجد گریه‌ها و زجه‌ها برای ماندن رئیس جمهور بود، حضرت آقا مسئولان را جمع کردند و گفتند که هیچ کاری نباید دچار وقفه و مشکل شود. اینگونه آرامش و گرما در کابینه و دست‌اندرکاران خدمت به وجود آوردند که آب از آب تکان نخورد.

وی افزود: در مدت کوتاهی در حدود ۵۰ روز، مقدمات انتخابات [ریاست جمهوری]برگزار شد. انتخابات در اوج آرامش برگزار شد. همچنین هم مجلس خبرگان افتتاح شد و هم مجلس دوازدهم کار خود را شروع کرد. این کار‌های بزرگ هر کدامشان بر دوش یک دولت سنگینی می‌کند که در نهایت آرامش، امنیت، صحت و سلامت برگزار شد و این نیست مگر آن جمله‌ای که حضرت امام فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملکت شما آسیب نبیند.

وی با اشاره به دولت جدید، اظهار کرد: امیدواریم این دولت جدید که با همراهی کامل مجلس شورای اسلامی کابینه اش در حد کمال در اختیارش است، در تراز شهید رئیسی عمل کند. بزرگترین ارزش هماهنگی با محوریت و مرکز ثقل معنویت کشور یعنی ولایت فقیه است، لذا هر رئیس جمهوری که بر مبنای ولایت امام زمان که امروز در رهبری تجلی دارد، خدمت کند؛ او سرافراز در میان شهدا و سربلند در نزد خدا، اولیا و شهدا خواهد بود، اگر خدای نخواسته زاویه‌ای باشد، ضرر فقط ضرر شخص رئیس جمهور نیست.

وی متذکر شد: دیدید که برخی رؤسای جمهور گذشته از چشم‌ها افتادند و این ضرر، ضرر مردم و شخص خود او است، لذا ولایت‌مداری در رأس امور کشور برای پیشرفت کشور، وحدت و انسجام کشور است، زیرا باید در کشور حرف آخر را یک نفر بزند. محور تصمیم گیری‌ها و سیاستگذاری‌ها باید اویی باشد که خدا [حکم]او را امضا کرده است و با مبانی فقهی او پرچم را بر عهده گرفته است. در عین حال که مردمی بودن و کارآمد بودن رئیس‌جمهور، هم در درجات بعدی مورد توجه است.

حجت الاسلام صدیقی با اشاره مجدد به ویژگی‌های شهید رئیسی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی دغدغه معیشت شما را داشت. می‌توانست با انجام برخی کار‌های فوری، شما را راضی کند، اما او، چون می‌دانست شما اهل تحمل هستید، توجه به زیرساخت‌ها داشت. او کار‌های بزرگی کرد که بخشی از خدماتش در زمان عزاداری‌های این شهید بزرگ بازگو شد و تازه بخشی از آن بازگو نشده است.

وی با اشاره به مدیریت معاون اول سابق رئیس جمهور در دوران پس از شهادت شهید رئیسی، تصریح کرد: آقای مخبر که در صحنه‌های قبل نیز جزو چهره‌های موفق بودند، در مدت بعد از شهادت شهید رئیسی با صلابت و اعتقاد، پرچم را نگه داشت و با آبرو مسیر را طی کرد تا دولت جدید مستقر شود.

امام جمعه موقت تهران، تاکید کرد: برای ملت و دولت زیر پرچم ولایت پیروزی مستمر و پیروزی بر همه دشمنان خصوصاً صهیونیست‌ها را مسئلت دارم.

برچسب ها: نماز جمعه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر