کد خبر: ۴۵۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸

صدیقی: حضور در انتخابات سرنوشت ملت را مشخص می‌کند

خطیب نماز جمعه این هفته تهران خطاب به نمازگزاران، گفت: حضور در انتخابات، سرنوشت شما را تعیین می‌کند و اثر رأیتان مشابه اثر رأی رهبری خواهد بود.
صدیقی: حضور در انتخابات سرنوشت ملت را مشخص می‌کند

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران، گفت: انتخابات بیعت با خدا، دین، امام زمان، امام راحل، شهدا و پرچم‌دار دین و الگوی تراز ما در دوران غیبت؛ آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای است.
وی با بیان اینکه در ۴۵ سال گذشته مرتب مردم به صحنه آمدید و با علی بیعت کردید و با بیعت خودتان ولایت را تعمیق و ملیت و جمهوریت خودتان را تثبیت کردید، اظهار کرد: بنابراین مسئله انتخابات، مسئله اول ایران است.
خطیب نمازجمعه این هفته تهران تصریح کرد: جمهوریت و اسلامیت با خون هزاران پاک‌باخته توحید، امضا شده است.
صدیقی خطاب به مردم، گفت: شما در انتخابات با شهدا بیعت می‌کنید. نظام با جمهوریت خودش در دنیا احساس سرافرازی می‌کند.
وی اضافه کرد: حضرت علی (ع) با آن عظمتش، چون حمایت مردم را نداشت مجبور به صبر کردن تلخ و جانکاه شد.
خطیب نماز جمعه تهران با تأکید بر اینکه ملت ایران دست و بازوی امام‌زمان و رهبری هستند، گفت: موقعیتی که حضرت علی (ع) از آن برخوردار نبود، همین است، همراهی مردم با نظام به فضل الهی موجب برداشته‌شدن همه مشکلات و موانع خواهد شد.
صدیقی همچنین خطاب به نمازگزاران، تصریح کرد: حضور در انتخابات، سرنوشت شما را تعیین می‌کند و اثر رأیتان مشابه اثر رأی رهبری خواهد بود.
وی ادامه داد: حضور در انتخابات در حفظ امنیت و افزایش آن تاثیرگذار است. دشمن نمی‌تواند به شما ضربه بزند، اما وای از آن روزی که علی تنها بماند، در آن صورت مردم گرفتار ظالمان می‌شوند.
خطیب نمازجمعه این هفته تهران در بخش دیگری از سخنانش ضمن گرامیداشت سالروز هفتم تیر، گفت: هفتم تیر، روز غلبه خون بر شمشیر و غلبه جمهوری اسلامی است.

بیشتر بخوانید

صدیقی اضافه کرد: در این روز، ۷۲ نفر از بهترین مسئولان کشور خونشان را پای انقلاب ریختند.
وی همچنین تأکید کرد: سالار این شهدا، شهید بهشتی بود که به فرموده امام (ره)، یک ملت بود؛ او پنجه به روی هیچ‌کسی نمی‌انداخت و در خدمت، بردبار بود.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه شهید رئیسی همان ویژگی‌های آیت الله بهشتی را داشت، به خصوص در دغدغه‌مندی مردم، اظهار کرد: اگر نگویم شهید بهشتی بی‌نظیر بود، کم نظیر بود.
صدیقی اضافه کرد: بنی‌صدر و جندیان ملی‌گرا، شهید بهشتی را منزوی کردند و به ایشان تهمت زدند، به‌نحوی‌که ایشان را گوشه‌نشین کردند، اما خون او موجب شناخته‌شدن خودش و جلای انقلاب اسلامی شد.
وی تأکید کرد: شهید بهشتی هم در فقه، مجتهد بود و هم در عرفان، عارف بود و هم در حکمت و فلسفه، صاحب‌نظر بود؛ ایشان نسبت به امامت و ولایت «منم‌منم» نداشت.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: آیت‌الله شهید بهشتی خدمتگزار بی‌ادعا و همیشه در صحنه و متعبد بود.
صدیقی با بیان اینکه شهیدان بهشتی و رئیسی برای ما تراز، الگو و مدل هستند، گفت: رئیس‌جمهور منتخب، علاوه بر داشتن ویژگی‌های عمومی باید اصلح باشد.
وی با طرح این پرسش که اصلح کیست؟، گفت: اعتقاد رئیس‌جمهور به اعتقادات شما بسیار مهم است. رئیس‌جمهور باید همچون شهید بهشتی عقیده به مبانی انقلاب داشته باشد و شهید رئیسی نیز این‌طور بود.
خطیب نمازجمعه این هفته تهران اضافه کرد: آیت‌الله بهشتی، رهبری را مقتدای خودش می‌دانست.
صدیقی با تأکید بر اینکه رئیس‌جمهور باید کارایی، انرژی و کفایت لازم را داشته باشد تا بتواند مثل شهید بهشتی فعالیت کند، گفت: رئیس‌جمهور باید عاشق مردم باشد.
خطیب نماز جمعه تهران، تصریح کرد: نفرت روزافزون و لعنت الهی بر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار که از جنایت‌های رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

برچسب ها: نماز جمعه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر