کد خبر: ۴۸۶۵۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۵

در جشنواره شهید رجایی مخابرات خراسان شمالی به عنوان دستگاه برتر انتخاب شد

مخابرات منطقه خراسان شمالی، در نوزدهمین جشنواره شهید رجایی استان عنوان دستگاه برتر را به خود اختصاص داد.
در جشنواره شهید رجایی مخابرات خراسان شمالی به عنوان دستگاه برتر انتخاب شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:براساس نتایج ارزیابی ستاد جشنواره شهید رجایی در این استان، مخابرات منطقه در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان خراسان شمالی در سال ۱۴۰۲به عنوان دستگاه برتر در شاخص توسعه دولت الکترونیک، زیرساخت‌های مخابراتی و اجرای طرح ملی فیبرنوری در استان انتخاب و معرفی شد.

در این مراسم مخابرات منطقه موفق به کسب رتبه برتر در زمینه تحقق برنامه‌های توسعه استان شد و لوح تقدیر و تندیس این جشنواره توسط استاندار به مهندس رسول علی اصغرپور مدیر مخابرات منطقه، اهدا شد.

بنا به این گزارش، جشنواره شهید رجایی روز یکشنبه مورخ ۲۸ مرداد ماه سال جاری با حضور حجت الاسلام و المسلمین نوری، نماینده، ولی فقیه در استان، حجت الاسلام و المسلمین براتی زاده، رئیس کل دادگستری استان، محمدرضا حسین نژاد، استاندار، معاونین استاندار و جمعی از مدیران نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد.

گفتنی است، در این جشنواره استانی ۵۱ دستگاه اجرایی خراسان شمالی شرکت کردند که پس از پایان ارزیابی ها، ۱۶ دستگاه اجرایی استان در شاخص‌های مختلف، برگزیده شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر