کد خبر: ۴۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰

بعد از مرگم آثارم به یاد می‌ماند

سید هوشنگ حریرچیان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بیان کرد که حتی بعد از مرگ من هم فکر نمی‌کنم آثارم فراموش شود، این آثار همواره مورد اقبال و در یاد مردم خواهد بود.
بعد از مرگم آثارم به یاد می‌ماند

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از «تابناک»، سیدهوشنگ حریرچیان بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت این روز‌های خود گفت: پیشنهاد کار این روز‌ها بسیار دارم، اما غالباً یا زمان طولانی دارد یا محل تصویربرداری آن خارج از اصفهان است و به همین دلیل و با توجه به شرایط سنی‌ام نمی‌توانم همکاری داشته باشم، چون بعد مسافت برای من ایجاد مشکل می‌کند. مثلاً سفر به شهری مانند تهران و اقامت در آن برای ایفای یک نقش، برایم دشوار است و ترجیح می‌دهم نقش‌های کوتاه و مرتبط با پروژه‌های داخل شهر اصفهان را بپذیرم.

 

بعد از مرگم آثارم به یاد می‌ماند

 


بیشتر بخوانید  سه فیلم پرفروش ۱۴۰۰ کدامند؟




وی درباره دوری خود از تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: خوشبختانه هنوز مردم من را می‌شناسند و دوست دارند. با من صحبت می‌کنند و اگر حمل بر خودستایی نباشد دوست دارند در این عرصه حضور داشته باشم، اما واقعاً نمی‌توانم. مدام می‌گویند چرا حضور ندارید و چرا صحبت نمی‌کنید و از این دست چرا‌ها زیاد می‌پرسند.

حریرچیان درباره پروژه‌های خاطره‌ساز خود در نگاه مردم هم عنوان کرد: اکثر کار‌های من را مردم به یاد دارند، اما ۲ پروژه بیشتر در یاد‌ها مانده است؛ یکی سریال «ساختمان پزشکان» که بیش از ۷۰ قسمت بود و بخش‌هایی از آن هم به دلیل قرارداد بازیگران با پروژه‌های دیگر ساخته نشد. یکی هم سریال «پژمان» بود که البته فکر می‌کنم به اندازه «ساختمان پزشکان» مورد اقبال مخاطبان قرار نگرفت، اما هر ۲ پروژه را مردم به یاد دارند.

مردم هنوز هم دوستم دارند؛ نمی‌دانم چرا؟

این بازیگر باسابقه ادامه داد: متأسفانه یا خوشبختانه مردم همه کار‌های من را در یاد دارند و هنوز هم من را دوست دارند. نمی‌دانم چرا؟ شاید به خاطر خودم باشد، اما احساس می‌کنم غیر از رفتار و کردار شخصی خودم دلایل دیگر هم دارند که مردم کمتر به من می‌گویند. شاید هم همینجوری دوستم داشته باشند! (می‌خندد)

حریرچیان درباره بازپخش آثار خود در سال‌های اخیر عنوان کرد: بسیاری از کار‌های من بازپخش‌های زیادی داشته و در تمام شهر‌های ایران هم مورد استقبال مردم قرار گرفته است. اما کمتر درباره این بازپخش‌ها با من صحبت می‌شود و بیشتر این کارگردانان و صاحبان آثار هستند که طرف گفتگو قرار می‌گیرند. در مجموع، اما اتفاق خوبی است که همچنان مردم به این آثار شایق هستند و آن‌ها را تماشا می‌کنند.

وی افزود: تصور نمی‌کنم روزی از یاد مردم بروم و فراموش شوم، حتی بعد از مرگ من هم فکر نمی‌کنم این کار‌ها فراموش شود. این آثار همواره مورد اقبال و در یاد مردم خواهد بود. نمی‌خواهم تعریف از خود کنم، اما واقعاً خودم هم این کار‌ها را دوست دارم.

از هیچ‌کس انتظاری ندارم

این بازیگر باسابقه که درگیر بیماری کروناست و به همین دلیل مدتی است در خانه به سر می‌برد، درباره دیدار و عیادت مدیران و هم‌صنفان از خود بیان کرد: برخی محبت داشتند و به دیدار من آمدند، اما همه آن‌ها نیامده‌اند. البته گله‌ای هم ندارم چرا که حتماً همه افراد گرفتاری‌های خاص خود را دارند. حسن اکلیلی از هنرمندانی است که در این مدت احوال‌پرس من بوده، بیشتر مدیران هنری استان اصفهان هم به عیادت من آمده‌اند و اظهار لطف داشته‌اند. واقعیت، اما این است که من از هیچ کسی انتظاری ندارم.

حریرچیان درباره زیباترین خاطره خود از دوران نقش‌آفرینی در سینما و تلویزیون گفت: تعریف کردن مردم همواره لذتی متفاوت از اظهارنظر آن‌هایی داشته است که دستی در این کار دارند. اینکه مردم تأیید کنند در جایی خوب بوده‌ام، از آن راضی هستم. من بازیگری خودساخته هستم و وقتی نقشی به من می‌دهند، خودم هم چیز‌هایی به آن اضافه می‌کنم، همین ویژگی‌ها هم مورد توجه مردم قرار می‌گیرند و آن‌ها را دوست دارند.

این بازیگر پیشکسوت درباره آرزوی خود برای آینده سینما و تلویزیون ایران هم اظهار کرد: مهمترین آرزوی من پیشرفت است. نه فقط پیشرفت دست‌اندرکاران و افرادی که در پشت دوربین مشغول هستند، بلکه بازیگران هم باید نوآوری بیشتری داشته باشند تا بیشتر مورد عنایت مردم قرار بگیرند. همه بازیگران انتظار دارند که بیشتر مورد عنایت قرار بگیرند و بازیگران باسابقه هم همین شرایط را دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد شوک در هالیوود؛ راب راینر و همسرش درگذشتند، پلیس خبر از پرونده قتل احتمالی می‌دهد
راب راینر، کارگردان سرشناس هالیوود و خالق آثاری ماندگار، چون «وقتی هری سالی را دید»، «میزری» و «عروس شاهزاده»، در ۷۸ سالگی درگذشت؛ پیکر او و همسرش میشل سینگر راینر در منزل‌شان در لس‌آنجلس پیدا شده و پلیس از بررسی پرونده به‌عنوان یک قتل احتمالی خبر داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر