کد خبر: ۴۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰

بعد از مرگم آثارم به یاد می‌ماند

سید هوشنگ حریرچیان بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بیان کرد که حتی بعد از مرگ من هم فکر نمی‌کنم آثارم فراموش شود، این آثار همواره مورد اقبال و در یاد مردم خواهد بود.
بعد از مرگم آثارم به یاد می‌ماند

به گزارش سرویس فرهنگی مخاطب ۲۴ به نقل از «تابناک»، سیدهوشنگ حریرچیان بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت این روز‌های خود گفت: پیشنهاد کار این روز‌ها بسیار دارم، اما غالباً یا زمان طولانی دارد یا محل تصویربرداری آن خارج از اصفهان است و به همین دلیل و با توجه به شرایط سنی‌ام نمی‌توانم همکاری داشته باشم، چون بعد مسافت برای من ایجاد مشکل می‌کند. مثلاً سفر به شهری مانند تهران و اقامت در آن برای ایفای یک نقش، برایم دشوار است و ترجیح می‌دهم نقش‌های کوتاه و مرتبط با پروژه‌های داخل شهر اصفهان را بپذیرم.

 

بعد از مرگم آثارم به یاد می‌ماند

 


بیشتر بخوانید  سه فیلم پرفروش ۱۴۰۰ کدامند؟




وی درباره دوری خود از تولیدات سینمایی و تلویزیونی گفت: خوشبختانه هنوز مردم من را می‌شناسند و دوست دارند. با من صحبت می‌کنند و اگر حمل بر خودستایی نباشد دوست دارند در این عرصه حضور داشته باشم، اما واقعاً نمی‌توانم. مدام می‌گویند چرا حضور ندارید و چرا صحبت نمی‌کنید و از این دست چرا‌ها زیاد می‌پرسند.

حریرچیان درباره پروژه‌های خاطره‌ساز خود در نگاه مردم هم عنوان کرد: اکثر کار‌های من را مردم به یاد دارند، اما ۲ پروژه بیشتر در یاد‌ها مانده است؛ یکی سریال «ساختمان پزشکان» که بیش از ۷۰ قسمت بود و بخش‌هایی از آن هم به دلیل قرارداد بازیگران با پروژه‌های دیگر ساخته نشد. یکی هم سریال «پژمان» بود که البته فکر می‌کنم به اندازه «ساختمان پزشکان» مورد اقبال مخاطبان قرار نگرفت، اما هر ۲ پروژه را مردم به یاد دارند.

مردم هنوز هم دوستم دارند؛ نمی‌دانم چرا؟

این بازیگر باسابقه ادامه داد: متأسفانه یا خوشبختانه مردم همه کار‌های من را در یاد دارند و هنوز هم من را دوست دارند. نمی‌دانم چرا؟ شاید به خاطر خودم باشد، اما احساس می‌کنم غیر از رفتار و کردار شخصی خودم دلایل دیگر هم دارند که مردم کمتر به من می‌گویند. شاید هم همینجوری دوستم داشته باشند! (می‌خندد)

حریرچیان درباره بازپخش آثار خود در سال‌های اخیر عنوان کرد: بسیاری از کار‌های من بازپخش‌های زیادی داشته و در تمام شهر‌های ایران هم مورد استقبال مردم قرار گرفته است. اما کمتر درباره این بازپخش‌ها با من صحبت می‌شود و بیشتر این کارگردانان و صاحبان آثار هستند که طرف گفتگو قرار می‌گیرند. در مجموع، اما اتفاق خوبی است که همچنان مردم به این آثار شایق هستند و آن‌ها را تماشا می‌کنند.

وی افزود: تصور نمی‌کنم روزی از یاد مردم بروم و فراموش شوم، حتی بعد از مرگ من هم فکر نمی‌کنم این کار‌ها فراموش شود. این آثار همواره مورد اقبال و در یاد مردم خواهد بود. نمی‌خواهم تعریف از خود کنم، اما واقعاً خودم هم این کار‌ها را دوست دارم.

از هیچ‌کس انتظاری ندارم

این بازیگر باسابقه که درگیر بیماری کروناست و به همین دلیل مدتی است در خانه به سر می‌برد، درباره دیدار و عیادت مدیران و هم‌صنفان از خود بیان کرد: برخی محبت داشتند و به دیدار من آمدند، اما همه آن‌ها نیامده‌اند. البته گله‌ای هم ندارم چرا که حتماً همه افراد گرفتاری‌های خاص خود را دارند. حسن اکلیلی از هنرمندانی است که در این مدت احوال‌پرس من بوده، بیشتر مدیران هنری استان اصفهان هم به عیادت من آمده‌اند و اظهار لطف داشته‌اند. واقعیت، اما این است که من از هیچ کسی انتظاری ندارم.

حریرچیان درباره زیباترین خاطره خود از دوران نقش‌آفرینی در سینما و تلویزیون گفت: تعریف کردن مردم همواره لذتی متفاوت از اظهارنظر آن‌هایی داشته است که دستی در این کار دارند. اینکه مردم تأیید کنند در جایی خوب بوده‌ام، از آن راضی هستم. من بازیگری خودساخته هستم و وقتی نقشی به من می‌دهند، خودم هم چیز‌هایی به آن اضافه می‌کنم، همین ویژگی‌ها هم مورد توجه مردم قرار می‌گیرند و آن‌ها را دوست دارند.

این بازیگر پیشکسوت درباره آرزوی خود برای آینده سینما و تلویزیون ایران هم اظهار کرد: مهمترین آرزوی من پیشرفت است. نه فقط پیشرفت دست‌اندرکاران و افرادی که در پشت دوربین مشغول هستند، بلکه بازیگران هم باید نوآوری بیشتری داشته باشند تا بیشتر مورد عنایت مردم قرار بگیرند. همه بازیگران انتظار دارند که بیشتر مورد عنایت قرار بگیرند و بازیگران باسابقه هم همین شرایط را دارند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر