کد خبر: ۴۸۵۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷

به بهانه تتو سهرابیان مدافع تیم استقلال

نمایش عجیب آرمین سهرابیان مدافع استقلال در جریان دیدار با شمس آذر که از تتوی زشتش رونمایی کرد بار دیگر اهمیت کار در زمینه فرهنگی را یادآور شد.
به بهانه تتو سهرابیان مدافع تیم استقلال

مخاطب ۲۴- انتشار تصاویر تتوی زشت و ناپسند آرمین سهرابیان مدافع تیم استقلال، بار دیگر نگاه‌ها را به این سمت برد که اصولاً کار فرهنگی در ایران تا چه اندازه مورد توجه بوده است. اینکه برخی رفتار‌ها از خود فرد و ذات او منشاء می‌گیرد نکته‌ای قابل تأمل است، اما اینکه دستگاه‌های عریض و طویل فرهنگی چه کرده‌اند موضوعی مهم‌تر به شمار می‌رود. همه باشگاه‌ها عنوان فرهنگی را یدک می‌کشند و در باشگاه‌ها و بسیاری از فدراسیون‌ها معاون یا مشاور فرهنگی فعالیت می‌کنند.

متأسفانه کار فرهنگی در ایران خلاصه شده به برگزاری مراسم‌ها و نصب بنر و پرچم؛ گویی هر که در این کار پیشی بگیرد، کار فرهنگی بهتری انجام داده است. در این میان، اما بسیاری از این موارد مغفول مانده است. اینکه یک فرد باید در خانواده خود آموزش‌های اولیه را ببیند و بداند چه چیزی درست است و چه چیزی اشتباه، اینکه او باید بداند الگوی برخی افراد است - حتی به غلط - امری بدیهی است، اما باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها، نهاد‌های فرهنگی، سازمان تربیت بدنی سابق و بعد از آن وزارت ورزش چه کرده‌اند؟
اتفاق اخیر مشت نمونه خروار است؛ بازیکنی که یا می‌داند چه کرده که در این صورت باید بدترین تنبیه را برای او در نظر گرفت یا جاهل است و نمی‌داند تتویی که انجام داده چه معنایی دارد که در این صورت باید به او فهماند معنی کارش چیست.

برخی فوتبالیست‌ها ظاهراً فقط راه پول درآوردن را یاد گرفته‌اند و کوچکترین بدیهیات را هم نمی‌دانند. آن‌ها فقط بلد هستند سر میز مذاکره رقم قراردادشان را بالا ببرند و درکی از عرف، اخلاق و شئونات جامعه ندارند و نمی‌دانند کارشان می‌تواند چه اثرات منفی داشته باشد.

در این میان غفلت نهاد‌های فرهنگی مزید بر علت شده و فوتبالی که بعضی بازیکنانش به دنبال پول بیشتر هستند به جایی رسیده که یک نفر با افتخار شورت ورزشی‌اش را بالا می‌کشد تا تتوی ناپسندش نشان دهد و همه در جریان هنرنمایی زشتش قرار بگیرند.

شاید بهتر است در کنار استانداردسازی ورزشگاه‌ها؛ استانداردسازی فرهنگی نیز صورت بگیرد. در این راه فدراسیون فوتبال، باشگاه‌ها، وزارت ورزش و نهاد‌های مرتبط دیگر باید گام اساسی و جدی بردارند تا بساط این کار‌ها برچیده شود. در کنار آموزش، تهیه و تدوین مقررات و قوانین مناسب در جلوگیری از این موضوع تأثیر خواهد داشت؛ البته مقرراتی که منطبق بر واقعیت بوده و قابلیت اجرایی داشته باشد و دستمایه شوخی و طنز قرار نگیرد.

اگر چه در مسائل فرهنگی؛ آموزش و فرهنگ‌سازی حرف اول و اصلی را می‌زند، اما وقتی بازیکنی به خودش اجازه می‌دهد هر کاری کند باید برخورد جدی صورت گیرد. این انتظار از کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی باشگاه استقلال وجود دارد که برخورد محکمی با آرمین سهرابیان داشته باشند.

برچسب ها: آرمین سهرابیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر