کد خبر: ۴۸۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴

بانک مرکزی روسیه توسط انگلیس تحریم شد

دولت انگلیس اعلام کرد که قصد دارد با اعمال تحریم بر بانک مرکزی روسیه، اقدامات محدود کننده اقتصادی بیشتری برضد مسکو به دلیل عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین انجام دهد.
بانک مرکزی روسیه توسط انگلیس تحریم شد

به گزارش سرویس اقتصادی مخاطب ۲۴ به نقل از مهر.  وزارت خزانه داری انگلیس اعلام کرد که همراستا با متحدان اروپایی و آمریکا، تحریم‌هایی را برضد بانک مرکزی روسیه اعمال می‌کند.

 

بانک مرکزی روسیه توسط انگلیس تحریم شد



در بیانیه‌ای در این رابطه آمده است که این اقدام توسط وزیر خزانه داری و با هماهنگی رئیس بانک انگلیس «در هماهنگی با ایالات متحده و اتحادیه اروپا» اتخاذ شده است.

 


این بیانیه می‌افزاید: این اقدام به منظور جلوگیری از استقرار ذخایر خارجی بانک مرکزی روسیه به نحوی که تأثیر تحریم‌های اعمال شده توسط ما و متحدانمان را تضعیف کند و همچنین کاهش توانایی بانک مذکور برای شرکت در معاملات ارزی برای حمایت از روبل روسیه، اجرا می‌شود.

وزیر خزانه داری انگلیس در این باره گفت: این اقدامات نشان دهنده عزم ما برای اعمال تحریم‌های اقتصادی شدید در پاسخ به حمله روسیه به اوکراین است. ما این اقدام را با هماهنگی سریع با متحدان آمریکایی و اروپایی خود اعلام می‌کنیم تا یک بار دیگر با همکاری نزدیک با شرکای بین المللی خود، عزم استوار خود را در تحمیل بالاترین هزینه‌ها به روسیه و قطع ارتباط این کشور از سیستم مالی بین المللی تا زمانی که این درگیری ادامه داشته باشد، نشان دهیم.

«اندرو بیلی» رئیس بانک انگلستان نیز گفت که این بانک به انجام دادن همه اقدامات لازم برای حمایت از پاسخ دولت انگلیس به «تهاجم روسیه به اوکراین» ادامه می‌دهد.

همچنین «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد: با همراهی هم پیمانان خود به اعمال تحریم‌ها علیه روسیه ادامه می‌دهیم تا ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به حاکمیت اوکراین احترام بگذارد

گفتنی است، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه صبح روز پنجشنبه گذشته دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد. این اتفاق پس از آن رخ داد که آمریکا و کشور‌های غربی حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به مسکو نشدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر