کد خبر: ۴۸۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴

بازدید رحیم سرهنگی از اجرای عملیات آسفالت لوپ دیدار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از اجرای عملیات آسفالت لوپ دیدار بازدید کرد.
بازدید رحیم سرهنگی از اجرای عملیات آسفالت لوپ دیدار

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:دراین بازدید رحیم سرهنگی به همراه جمعی از معاونان ومدیران سازمان منطقه آزاد کیش و مدیران عامل شرکت عمران، آب وخدمات و شرکت سرمایه گذاری وتوسعه کیش و اصحاب رسانه، از عملیات زیرسازی و آسفالت لوپ دیدار و خیابان‌های منتهی به لوپ دیدار بازدید کردند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این بازدید ضمن لزوم اجرای کار با کیفیت، برتسریع دراجرای پروژه‌های شهری به ویژه درحوزه معابر تاکید کرد وگفت: با توجه به اهمیت تامین رفاه شهروندان، پروژه‌های معابر باید با دقت و زمانبندی مناسب انجام شود و از سویی به گونه‌ای برنامه ریزی شود که پیش از اجرای پروژه آسفالت، حفاری‌های مربوط به زیرساخت‌های شهری انجام شود تا شاهد آسیب به معابر تازه آسفالت شده نباشیم.

مدیرعامل شرکت عمران، آب وخدمات کیش نیز دراین بازدید با بیان اینکه دراین عملیات در مرحله اول ۲۵ هزار مترمربع تراش آسفالت و لکه گیری انجام شد گفت: پس از اجرای عملیات زیرسازی، لوپ دیدار ومسیر‌های فرعی منتهی به لوپ دیدار به وسعت ۴۰ هزار مترمربع آسفالت شدند و با تمهیدات و مکاتبات انجام شده با نهاد‌های فعال در زمینه زیرساخت‌های شهری، تا سه سال آینده هیچ گونه حفاری بر روی این آسفالت انجام نخواهد شد.

احمدی افزود: تاکنون ۱۱۸ هزار مترمربع عملیات آسفالت در جزیره کیش انجام شده است واین رقم تا پایان سال با برنامه ریزی‌های انجام شده به ۳۰۰ هزار مترمربع خواهد رسید.

به گفته وی تلاش شده است با بهره گیری از دو مشاور و سیستم کنترل کیفیت واحد آزمایشگاهی واقع درسرزمین اصلی و از طرفی افزایش نظارت ها، عملیات آسفالت با کیفیت بیشتری اجرا شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر