کد خبر: ۲۹۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲

شمارش معکوس؛ میزبانی جزیره کیش از نمایشگاه بین المللی فولاد ایران

منطقه آزاد کیش از دوم آبان ماه امسال در فضایی به وسعت ۱۲ هزار و ۲۰۰ متر مربع میزبان نمایشگاه تخصصی و بین المللی فولاد ایران با حضور ۲۸۰ شرکت داخلی و خارجی، خواهد بود.
شمارش معکوس؛ میزبانی جزیره کیش از نمایشگاه بین المللی فولاد ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:در این نمایشگاه تخصصی که مجری برگزار کننده این رویداد اقتصادی"شرکت بلخ تحت نظارت عالی انجمن آهن و فولاد ایران" می‌باشد؛ تعداد ۲۰۵ غرفه با نقش آفرینی ۲۵۵ شرکت داخلی در کنار ۲۵ شرکت خارجی از کشو‌های "آلمان، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، هند، ترکیه، چین، سوئد، یونان و روسیه" جهت معرفی محصولات خود در نمایشگاه بین المللی فولاد، شرکت خواهند کرد.

همچنین این رویداد اقتصادی با هدف معرفی محصولات شرکت‌های مختلف از قبیل "فولاد، آهن، ورق، شمش، بیلت، بلوم، اسلب، میلگرد، گندله، تجهیزات خطوط تولید، مواد اولیه، فرآورده‌های دیر گداز، روانساز‌ها و ... برگزار می‌شود.

این گزارش حاکیست، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، ذوب آهن اصفهان، تهیه و تولید مواد معدنی ایران، شرکت فولاد آلیاژی ایران، شرکت ملی فولاد ایران، سنگ آهن مرکزی ایران، گروه گسترش سرمایه گذاری بین المللی ارزش، ترانسفورماتور کوره آریا، دلتا صنعت شریف و گروه صنعتی ایران ترانسفو از حامیان برگزاری نمایشگاه بین المللی فولاد در جزیره کیش است.

گفتنی است در این رویداد اقتصادی، وزارتخانه ها، سازمان‌ها و موسسات و یا شرکت‌های مطرح داخلی و خارجی به ویژه"سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، فولاد خراسان، فولاد آذربایجان، فولاد هرمزگان، مجموعه شرکت‌های گل گهر، هلدینگ چادرملو، توسعه صنایع و معادن غدیر، آهن و فولاد غدیر ایرانیان، آهن و فولاد ارفع، پامیدکو، فولاد میانه، میدکو و ... حضور خواهند داشت.

لازم به ذکر است این رویداد اقتصادی از سه شنبه دوم آبان تا پنجشنبه چهارم آبان همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۲ آماده میزبانی از عموم بازدید کنندگان در مرکز نمایشگاه‌های بین المللی کیش خواهد بود.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.