کد خبر: ۴۸۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹

آیا پرداخت ارز مسافرتی زائران اربعین متوقف شده است؟

طی روز‌های اخیر برخی زائران اربعین که قصد عزیمت از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران به‌مقصد عراق را داشتند، طی تماس با تسنیم از عدم امکان دریافت سهمیه ارز مسافرتی خود (۵۰۰ دلار) در گیت‌های خروجی این فرودگاه خبر دادند!
آیا پرداخت ارز مسافرتی زائران اربعین متوقف شده است؟

مخاطب ۲۴- طی روز‌های اخیر برخی زائران اربعین که قصد عزیمت از فرودگاه امام خمینی (ره) تهران به‌مقصد عراق را داشتند، طی تماس با تسنیم از عدم امکان دریافت سهمیه ارز خود (۵۰۰ دلار) در گیت‌های خروجی این فرودگاه خبر دادند.

مسئولان مربوطه در بانک مرکزی، هیچ توقفی در تخصیص ارز مسافرتی زائران اربعین که قصد خروج از کشور به‌صورت هوایی را دارند، ایجاد نشده است و تمام این دسته از زائران در صورتی که پیش از پرواز خود مبالغ مربوط به تخصیص ۵۰۰ دلار خود را از طریق اپلیکیشن بله در محدوده ۳ روز مانده به تاریخ پرواز خود پرداخت کرده باشند، می‌توانند پس از عبور از گیت‌های نهایی فرودگاه‌های مبدأ پرواز خود از تمامی فرودگاه‌های کشورمان، سهمیه دلاری خود را از طریق باجه‌های حضوری یا عابربانک‌های تعبیه‌شده دریافت کنند.

بیشتر بخوانید

زائرانی که اقدام به سفر اربعین می‌کنند در صورت ثبت‌نام در سامانه سماح و دریافت کد رهگیری، می‌توانند از سهمیه ۲۰۰ هزار دیناری با نرخ مرکز مبادله (حدود ۳۷ هزار تومان) بهره‌مند شوند.

بانک مرکزی قبلا هم تأکید کرده بود که دریافت ارز اربعین تداخلی با دریافت ارز مسافرتی برای زائران اربعین نخواهد داشت.

برچسب ها: زائران اربعین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا آغاز ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری غرب آسیا
طرح ساخت بزرگترین پردیس فرهنگی، هنری و آموزشی غرب آسیا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهردار تهران در بوستان هنرمندان آغاز شد.
ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح ویدیوی باشگاه لیورپول بعد از تمدید قرارداد محمد صلاح
محمد صلاح به صورت رسمی تا سال 2027 با باشگاه لیورپول در قرارداد خواهد بود.
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال درگیری رضاییان با آرش رضاوند، جنجال تازه در استقلال
استقلال در ادامه روند فاجعه بار خود مقابل فولاد شکست خورد تا هواداران این تیم خیلی بیشتر از قبل نگران تیمشان باشند.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه از بیستون تا طاق بستان زیبایی‌های کرمانشاه
با رشد چشمگیر آمار گردشگران و افزایش ۲۵ درصدی جابجایی مسافران در نوروز ۱۴۰۴، استان کرمانشاه توانست جایگاه خود را در میان مقاصد محبوب گردشگری کشور تثبیت کند.
کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟ کدام کشور‌ها پرسرعت‌ترین اینترنت را دارند؟
بر اساس آخرین آمار‌های منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص داده‌اند.
برگزیده
نصف میانکاله خشکید! نصف میانکاله خشکید!
در حال حاضر، تنها ۵۱.۳ درصد درصد از سطح آبی تالاب میانکاله پُر آب است
۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟ ۳۱ هزار سال پیش ساحل دریای کاسپین تا کجا پیشروی داشت؟
پژوهش‌های دیرین‌شناسی در ایران نشان می‌دهد در حدود بیش از ۳۱ هزار سال پیش، ساحل دریای کاسپین (خزر) در مجاورت محوطه تخت رستم (نکا) قرار داشته است. این محوطه در دوره پارینه‌سنگی، کارگاهی برای تولید ابزار‌های سنگی و شکار بود.
کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت کاهش مصرف برق به اندازه تولید یک نیروگاه اتمی با تغییر ساعت
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برآورد‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعت رسمی کشور به‌تنهایی می‌تواند حدود هزار مگاوات از بار شبکه را کاهش دهد؛ عددی معادل تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر.
صفحه خبر بالای تصاویر