کد خبر: ۴۷۹۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۲
نماینده مردم شهرستان لنجان در بازدید از مجتمع فولاد سبا:

تأمین برق و گاز صنایع توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی با جدیت دنبال می‌شود

نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی، روز شنبه سیزدهم مردادماه، ضمن حضور در مجتمع فولاد سبا و بازدید از خطوط تولید این شرکت، در جلسه‌ای با مدیر این شرکت راهکار‌های حمایت از صنعت و توسعه متوازن منطقه را مورد واکاوی و بررسی قرار دادند.
تأمین برق و گاز صنایع توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان:اکبرپولادی نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اهتمام و پیگیری ویژه در مجلس شورای اسلامی جهت حل مسئله ناترازی انرژی را وظیفه خود می‌دانم.

وی با بیان اینکه شرایط فعلی مجتمع فولاد سبا باعث امیدواری است، گفت: این کارخانه می‌تواند درعین‌حال که منشأ خیروبرکت برای کل کشور است و محصولات آن گره‌گشای صنایع پایین‌دست است، در زمینه تعاملات منطقه‌ای نیز موفق عمل کرده و موجب افزایش امیدواری مردم شده است.

پولادی محدودیت‌ها و ناترازی انرژی در صنعت فولاد و به‌طور خاص مجتمع فولاد سبا را یکی از نکات بسیار مهم در مسیر توسعه صنعتی و جهش تولید کشور خواند و ادامه داد: درحالی‌که میزان تولید و سودآوری این شرکت می‌تواند بسیار بیشتر از میزان فعلی باشد، معضل کمبود انرژی باعث کاهش شدید تولیدات این شرکت شده که باید با همت مسئولان برای آن چاره‌اندیشی شود. ضمن اینکه تأمین برق در تابستان و گاز در زمستان برای صنایع و ایجاد ارزش‌افزوده و توسعه صادرات غیرنفتی توسط نمایندگان در مجلس شورای اسلامی با جدیت دنبال خواهد شد.

وی تصریح کرد: سیاست‌های مدیریتی مجتمع فولاد سبا و تکنولوژی این صنعت به صورتی است که می‌تواند حداکثر میزان بازدهی و بهره‌وری را در ضمن حداقل آلایندگی داشته باشد.

نماینده مردم شهرستان لنجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز ظرفیت این مجتمع صنعتی در اختیار تولید ورق‌های راهبردی و خاص در کشور است افزود: حل مشکل ناترازی انرژی در صنعت فولاد باید در اولویت برنامه‌های دولت قرار گیرد.

پولادی با اشاره به برنامه‌های توسعه شرکت برای تولید ورق‌های موردنیاز کشور و جلوگیری از خروج ارز افزود: احداث خط پروژه تکمیل نورد گرم در این مجتمع مطابق با استاندارد‌های زیست‌محیطی، زمینه اشتغال پایدار برای جوانان منطقه و رقابت این شرکت در بازار‌های جهانی را بیش از گذشته فراهم می‌کند.

وی در ادامه، اجرای بیش از ۳ هزار میلیارد ریال طرح زیست‌محیطی در این شرکت و ارتقای سطح تعاملات با منطقه را از مهم‌ترین اقدامات این مجتمع در راستای مسئولیت‌های اجتماعی برشمرد و گفت: بدون شک با بهبود این تعاملات و همکاری‌ها شاهد بهبود حال صنعت و شهرستان خواهیم بود.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت