کد خبر: ۴۷۹۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰

تکذیبیه بانک توسعه تعاون در پی انتشار مطالب کذب

بانک توسعه تعاون در پی انتشار مطالب نادرست تکذیبیه صادر نمود.
تکذیبیه بانک توسعه تعاون در پی انتشار مطالب کذب

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛چندی پیش، کلیپی توهین آمیز، متضمن برخی اتهامات و حاوی الفاظی ناشایست در خصوص بانک توسعه تعاون در فضای مجازی و برخی شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در همان مقطع در راستای تنویر افکار عمومی پاسخی مبسوط پیرامون آن منتشر گردید. اخیرا و در فضای جدید سیاسی کشور برخی فرصت طلبان مجددا به انتشار این کلیپ روی آورده اند.
در این خصوص مجددا ضمن تکذیب ادعای مطرح شده پیرامون استفاده مدیرعامل بانک از سفارش‌های غذایی مطروحه، تاکید می‌گردد که تامین و طبخ غذای مهمانان حوزه مدیرعامل همچون سایر همکاران از سوی شرکت خدمات بانک انجام می‌شود. البته، پیش از این در خصوص برخی سفارش‌های خاص به برخی رستوران‌ها از سوی احدی از مدیران، برخورد لازم و اقدام ویژه برای جلوگیری از تداوم آن ازسوی مدیرعامل بانک صورت گرفته است. عجب اینکه تهیه کننده کلیپ مذکور، انگشت اتهام را بسوی کسی می‌گیرد که در جایگاه مدیرعاملی بانک توسعه تعاون، تلاش ویژه‌ای صرف مبارزه با ویژه خواری‌ها و سوء استفاده‌هایی اینچنین نموده و دست کسانی را که در پی کسب منافع نابجا از بیت المال بوده اند کوتاه کرده است!
فی الجمله، بررسی کلیپ مذکور بعنوان محصولی فاقد وثاقت، نشان می‌دهد که سازنده بواسطه عدم آشنایی کافی حتی نام بانک توسعه تعاون را بدرستی نمی‌داند، اطلاعات دقیقی در دست ندارد و تنها با استفاده از تعدادی تصویر غیر مرتبط، استفاده از بیان هیجانی و احساسی و بکاربردن الفاظی رکیک سعی در القاء منظور و در نتیجه توهین به شعور و درک افکار عمومی دارد.
براستی آیا می‌توان با نمایش تصاویری از افراد و ردیف کردن اتهاماتی بی بنیان آبرو، حیثیت و سبقه کاری آنان را به چالش کشید و به تاراج برد؟!
بانک توسعه تعاون علیرغم دعوت دست اندرکاران این اقدامات به رعایت انصاف و حریم ادب، حق پیگیری و اقدام قانونی در قبال آنان را برای خود محفوظ می‌داند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم! یا ارتش می‌سازیم، یا روسی یاد می‌گیریم!
دبیرکل ناتو با هشدار درباره تهدید‌های فزاینده روسیه گفت: اگر ارتش قدرتمند نسازیم، باید زبان روسی یاد بگیریم.
چطور میزبان بحران شدیم؟ چطور میزبان بحران شدیم؟
ایران در یک دهه گذشته میزبان یکی از بزرگ‌ترین امواج مهاجرت در منطقه بوده است؛ اما نه از سر آمادگی، بلکه به دلیل فقدان سیاستگذاری لازم.
از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند! از ۵ جنگ جلوگیری کردم ولی نوبل را دیگران می‌گیرند!
رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر از رویای خود برای گرفتن جایزه صلح نوبل پرده برداشت و این‌بار مدعی شد که مانع به وجود آمدن ۵ جنگ بین کشور‌های مختلف شده، اما جایزه صلح نوبل به افراد دیگری داده شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر