کد خبر: ۴۷۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵
المپیک ۲۰۲۴

حسن یزدانی: کی گفته قرار خداحافظی کنم؟

با وجود شایعاتی که بعد از فینال المپیک ۲۰۲۴ پاریس مطرح شده است، حسن یزدانی اعلام کرد قصد خداحافظی از دنیای قهرمانی کشتی را ندارد.
حسن یزدانی: کی گفته قرار خداحافظی کنم؟

مخاطب ۲۴- حسن یزدانی شب گذشته فینال المپیک ۲۰۲۴ پاریس را به حریف روسی‌الاصل بلغاری‌اش باخت و صاحب سومین مدال المپیک نقره شد.

باتوجه به شرایطی که او در فینال تجربه کرد و بار‌ها و بار‌ها کتفش را گرفت و پزشک برای درمان وارد تشک شد، برخی معتقد بودند حسن یزدانی قصد خداحافظی از کشتی دارد، با وجود این، چیزی که او در اینستاگرامش نوشته حکایت از ماندن و بازگشت دوباره به کشتی است.
یزدانی در صفحه شخصی‌اش بعد از تشکر از مردم بابت حمایت‌شان، نوشت: «از صمیم قلب آرزو داشتم امروز تبریک کسب مدال طلا را با شما به اشتراک بگذارم و خدای خود را شاهد می‌گیرم در این راستا از کوچکترین تلاشی دریغ نکرده‌ام... از روز‌های اول جراحی تا ثانیه‌های آخر فینال، با جان و دل جنگیدم تا در شرایطی که شادی در دل مردم عزیزم کمرنگ شده، امیدی در دلشان زنده کنم حتی برای چند ثانیه مسبب افتخار و شادی شما باشم. نامش را حکمت، قسمت، تقدیر، نمی‌دانم چه بگذارم، ولی می‌دانم که حتماً خدا بهتر از همه ما می‌داند و راضی به رضایش هستم.»

بیشتر بخوانید

دارنده یک طلا و دو نقره المپیک و ۷ مدال جهانی درباره وضعیت کتفش که اکنون محل ابهام است که؛ آیا او شرایط حضور در المپیک را نداشته و به پاریس رفته است؟ این‌گونه نوشت: «اگر از توانایی و میزان آمادگی خودم اطمینان نداشتم هرگز پای در این میدان بزرگ نمی‌گذاشتم؛ در بالاترین میزان آمادگی چه به‌لحاظ جسمی و چه روحی به پاریس رفتم. اتفاقی که دست مرا از مدال طلا دور کرد، تقریباً غیرقابل پیش‌بینی بود چه برای من و چه برای کادر درمان، احتمال این اتفاق در مجارستان بسیار بالاتر بود و با این‌که دوره درمان تکمیل نشده بود، رفتم تا همین اتفاق را محک بزنیم و بعد از اطمینان، برای المپیک آماده شدیم و به‌گواه دکتر سهراب کیهانی تا ثانیه‌های اول فینال هیچ مشکلی نداشتم، ولی اتفاق است و هیچ یک از ما از یک ثانیه بعد خود خبر نداریم...، ولی من از تلاش و امید دست نمی‌کشم.»

او در پایان تأکید کرده است: «هیچ‌گاه کم‌فروشی نکرده‌ام و نخواهم کرد، پس از درمان مجدد و در صورت نیاز به عمل مجدد، باز هم تلاش خواهم کرد این اتفاق شیرین را برای شما به‌ارمغان بیاورم، اما باز هم می‌گویم تسلیمم به رضای خدا، سپردم به خدا هرچه خدا می‌خواهد.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر