کد خبر: ۴۷۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۰

هزینه هر زائر در فرودگاه نجف ۶ میلیون تومان است

مدیرعامل سازمان هواپیمایی کشور گفت: هزینه هر زائر اربعین در فرودگاه نجف ۶ میلیون تومان است
هزینه هر زائر در فرودگاه نجف ۶ میلیون تومان است

مخاطب۲۴-محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی امروز در نشست خبری هماهنگی پرواز‌های اربعین با اشاره به اینکه مسافرلن بدون تهیه بلیت به فرودگاه‌های ایران و عراق مراجعه نکنند، گفت: هیچ‌یک از زوار بدون تهیه بلیت به فرودگاه‌های نجف و ایران مراجعه نکند، زیرا در فرودگاه‌های دو کشور بلیت عرضه نخواهد شد؛ بدین ترتیب مسافران پیش‌از عزیمت به سفر‌های اربعین بلیت پرواز به صورت رفت و برگشت را تهیه کنند.

محمدی بخش با بیان اینکه میزان تنش‌ها در فرودگاه‌های ایران باید به کمترین میزان خود برسید گفت: فرودگاه عراق در خصوص دارو و مواد ممنوع تأکیدات ویژه‌ای دارد که در فرودگاه‌های کشور باید نسبت به بررسی وسایل زوار و عدم ورود موارد ممنوع به کشور میزبان دقت بالایی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه پرواز‌های اربعین امسال از ۲۶ فرودگاه کشور آغاز می‌شود، گفت: برای ایجاد سهولت زائران ۵ فرودگاه دیگر نسبت به سال گذشته افزایش یافت.

بیشتر بخوانید

معاون راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به آمار، پرواز‌های اربعین نسبت به سال گذشته رشد داشته و چندین پرواز نیز در قالب پرواز‌های فوق‌العاده به تعداد پرواز‌ها اضافه خواهد شد.

محمدی بخش با بیان اینکه پرواز‌های اربعین توسط ۲۱ شرکت هوایی داخلی و خارجی انجام خواهد شد گفت: همچنین از روز شنبه هفته آینده تمام ۲۱ شرکت فروش بلیت پرواز‌های اربعین را آغاز خواهند کرد و عمده مقصد پرواز‌ها از ایران ۸۰ درصد به فرودگاه نجف و ۲۰ درصد نیز به فرودگاه بغداد است.

محمدی بخش افزود: نرخ مصوب بلیت پرواز‌های اربعین از برخی مقاصد کشور ۱۰ میلیون تومان و از برخی فرودگاه‌های دیگر ۱۲ میلیون تومان است که ۶ میلیون مبلغ دریافتی از زائرین به فرودگاه نجف برای هزینه‌های فرودگاه پرداخت می‌شود. همچنین یکی از دغدغه‌های اصلی شرکت‌های هوایی تأمین ارز پرداختی است که فرودگاه میزبان به جز پرداخت نقدی، روش دیگری را نمی‌پذیرد.

مدیرعامل سازمان هواپیمایی کشور تاکید کرد: سود پرواز‌های اربعین به صورت رفت و برگشت برای شرکت‌های هوایی حدود ۱ میلیون تومان است و ارز مورد نیاز شرکت‌های هوایی در بازه زمانی یک ساله یک میلیارد دلار است..

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر