کد خبر: ۴۷۶۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷

دریافت ارز اربعین از «سپینو» در کمتر از یک دقیقه

​این روز‌ها که تقاضا برای سفر اربعین شدت گرفته است، یکی از دغدغه‌های بزرگ زائران، چگونگی تامین ارز مسافرتی است.
دریافت ارز اربعین از «سپینو» در کمتر از یک دقیقه

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :شلوغی شعب، دوری از شعب فیزیکی و نیز زمان‌بر بودن ارائه درخواست در واحد‌های بانکی، از دلایلی است که باعث می‌شود متقاضیان ارز اربعین با مشکل مواجه شوند.

بانک صادرات ایران، اما با طراحی یک فضای جدید، نه تنها سرعت درخواست ارز مسافرتی برای زائران اربعین را به شدت کاهش داده است، بلکه با کوتاه کردن فرآیند ثبت تقاضا، معادل ریالی ارز را نیز به صورت غیرحضوری دریافت خواهد کرد، به طوری که متقاضی تنها با مراجعه به شعبه از پیش تعیین شده، فقط ارز فیزیکی خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت خواهد کرد.

مشتریان بانک صادرات ایران می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن «سپینو»، تنها با وارد کردن کد ملی، وارد این سامانه شده و اطلاعات خود و همراهانشان در این سفر معنوی را مشاهده کنند.

با چند کلیک و اعلام میزان ارز مورد تقاضا، میزان ریال مورد نیاز برای خرید ارز به متقاضی نشان داده شده و سپس با تعیین نزدیکترین شعبه مورد نظر، مبلغ آن از حساب متقاضی کسر می‌شود. سقف ارز قابل تخصیص به هر متقاضی ٢٠٠ هزار دینار عراق است، اما این امکان وجود دارد که متناسب با نیاز زائر، ارز کمتری نیز به او تخصیص یابد.

تجربه کاربران نشان می‌دهد طی کردن فرآیند دریافت ارز اربعین در «سپینو» بانک صادرات ایران، کمتر از یک دقیقه زمان می‌برد. ​

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر