کد خبر: ۴۷۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۳

دکتر زارعیان: وزیر ارتباطات دولت چهاردهم باید از بدنه مجموعه ارتباطات کشور انتخاب شود

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه بهترین تصمیم برای انتخاب وزیر ارتباطات آینده، شاخص‌هایی است که رئیس جمهور اعلام کرد، گفت: بر این اساس وزیر ارتباطات باید از بدنه مجموعه ارتباطات کشور باشد، تجربه کافی داشته، چالش‌ها و مسائل اساسی بخش را بشناسد، تفاوت بین شرکت‌های اصلی و فرعی و بزرگ و کوچک را تشخیص دهد و برای برون رفت از مشکلات کنونی کشور راه حل‌های آنی داشته و قدرت استفاده از کارشناسان حرفه‌ای را داشته باشد.
دکتر زارعیان: وزیر ارتباطات دولت چهاردهم باید از بدنه مجموعه ارتباطات کشور انتخاب شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار سیتنا پیرامون ویژگی‌های وزیر ارتباطات دولت چهاردهم، ضمن بیان این مطلب اظهارداشت: طبیعی است شخصی که این موارد را داشته باشد، مسائل روز حوزه ICT را می‌شناسد که بحث توسعه باند پهن بر بستر FTTH، نسل پنجم در تلفن همراه، استفاده از هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف و توسعه کاربرد فناوری اطلاعات است که باید با برنامه‌های کلان حوزه آشنایی داشته باشد و از کارشناسان و متخصصان حوزه استفاده کند.

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، گفت: میزان ۸۰ درصد زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختیار شرکت مخابرات ایران است و اگر چرخ آن خوب بچرخد، چرخ باقی حوزه‌ها هم خوب می‌چرخد، چیزی که الان شاهد آن هستیم.

زارعیان، خاطرنشان کرد: چرا اتصال FTTH در سه سال گذشته توسط شرکت‌های مختلف به جز مخابرات به ۵۰ هزار نرسیده است؟ به این دلیل است که به این بخش بی مهری شده و چرخ آن خوب نچرخیده است.

وی، اظهار کرد: برای نجات ICT کشور باید به شرکت مخابرات ایران توجه ویژه شود و مسائل آن را در چارچوب قوانین و قانون گذاری‌های جدید و بی طرفانه در نظر بگیریم که در این صورت مشکلات حوزه نیز رفع می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان قدرت پرنده‌های آهنین ایران، بررسی جنگنده‌های ایران و توانمندی‌هایشان
نیروی هوایی ایران با ناوگان متنوعی از جنگنده‌های بومی و خارجی، نقش کلیدی در دفاع از آسمان کشور دارد. این مقاله به بررسی مزایا و معایب جنگنده‌های ایران، از اف-14 تام‌کت تا کوثر بومی، می‌پردازد و نگاهی به توانمندی‌ها و چالش‌های جنگنده‌های ایران دارد.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
برگزیده
چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟ چند جنگجو برای ایران به دنیا آمدند؟
حتی زیر آتش، زندگی راهی پیدا می‌کند... تنها در ۱۲ روز جنگ علیه ایران، ۳۰۳۰۸ نوزاد به دنیا آمدند.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر