کد خبر: ۴۷۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

خروج افغانی‌ها از ایران آغاز شده است؟

وزارت مهاجرین و عودت کنندگان امارت اسلامی گزارش سازمان بین‌المللی مهاجرت مبنی بر این‌که طی سه سال گذشته ۸ میلیون افغانستانی کشورشان را ترک نموده را رد کرده و گفته که برای اولین بار پس از ۴۰ سال روند بازگشت سریعتر مهاجران به داخل کشور صورت می‌گیرد و در سه سال گذشته ۳.۷ میلیون افغانستانی به کشور بازگشته اند.
خروج افغانی‌ها از ایران آغاز شده است؟

مخاطب۲۴- وزارت مهاجرین و عودت کنندگان اضافه کرده که این وزارت به شدت این گزارش سازمان بین‌المللی مهاجرت را رد می‌کند.

به گفته وزارت مهاجرین، برای اولین بار پس از ۴۰ سال روند بازگشت سریعتر مهاجران به داخل کشور صورت می‌گیرد و در سه سال گذشته ۳.۷ میلیون افغانستانی به کشور بازگشته اند.

وزارت مهاجرین گفته که برخی از سازمان‌های بین‌المللی برای جلب توجه کمک‌های بیشتر اطلاعات نادرست در مورد افغانستان منتشر می‌کنند که تأثیر بدی بر مردم افغانستان دارد.

پیش از این سازمان بین‌المللی مهاجرت با نشر گزارشی اعلام کرده بود که از سال ۲۰۲۰ میلادی تاکنون نزدیک به ۸ میلیون شهروند افغانستان سرزمین خود را ترک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید

این سازمان می‌گوید از این میان یک میلیون افغانستانی به کشور‌های اروپایی پناه برده و ۸۵ درصد به کشور‌های همسایه رفته اند.

در گزارش این آژانس متعلق به سازمان ملل آمده است که حدود ۷۰ درصد از افغانستانی‌هایی که به ایران مهاجرت می‌کنند، می‌گویند به دلیل نبود فرصت‌های شغلی سرزمین خود را ترک کرده‌اند.

این سازمان اضافه می‌کند که شمار بازگشت‌کنندگان افغانستانی از ایران نیز چشم‌گیر است و در سال ۲۰۲۳ نزدیک به یک میلیون افغانستانی از ایران به کشور خود بازگشته‌اند. ۷۰ درصد از مهاجرانی که بازگشته‌اند مدارک اقامتی نداشتند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت می‌گوید بسیاری از شهروندان افغانستان به دلیل دشواری‌های اخذ پاسپورت و ویزا، ترجیح می‌دهند از راه‌های غیرقانونی به دیگر کشور‌ها مهاجرت کنند و عمدتاً برای عبور از مرز‌ها به قاچاقچیان انسان پول می‌پردازند.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.