کد خبر: ۴۷۳۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۵
محسن سیفی:

سامانه «ست» بانک صادرات ایران تسهیلگر تسهیلات خرد است

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: سامانه توثیق الکترونیکی دارایی (ست) بانک صادرات ایران آماده است و با اتکای بر آن می‌توان خدمات گسترده‌تری به ویژه در زمینه تسهیلات خرد به مردم ارائه کرد.
سامانه «ست» بانک صادرات ایران تسهیلگر تسهیلات خرد است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :محسن سیفی در نشست امضای توافقنامه تأسیس شرکت سامانه توثیق الکترونیکی در وزارت امور اقتصادی و دارایی با بیان این مطلب، افزود: بانک صادرات با ۱۵ درصد سهام در این شرکت نسبت خدمات توثیق الکترونیک اقدام می‌کند. تفاهم‌نامه شرکت امضا شده و به محض تاسیس قابل استفاده است. این سامانه در بانک صادرات ایران تقریبا آماده است و امیدواریم با تکیه بر این سامانه بتوانیم در خصوص تسهیلات خرد بیشتر در خدمت مردم باشیم.

او در حاشیه این مراسم همچنین با بیان اینکه بانک صادرات ایران بابت راه‌اندازی سامانه «ست» رتبه نخست محصولات نوین دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در شبکه بانکی و تندیس ویژه این همایش در بخش جشنواره «دکتر نوربخش» را از آن خود کرد، گفت: کاهش زمان وثیقه‌گذاری در کمتر از ۲۴ ساعت بدون این که شخص حقیقی یا حقوقی مشتری بانک صادرات ایران باشد، با سامانه «ست» ممکن شده و مشتری در هر ساعت از شبانه‌روز با داشتن کد سجام می‌تواند دارایی‌های خود را برای دریافت تسهیلات خرید به صورت غیرحضوری توثیق کند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با برشمردن مزیت‌های سامانه «ست» از جمله کاهش دغدغه‌های ضامن و جلوگیری از تبعات حقوقی کاهش محکومیت‌های مالی این سامانه به دلیل وثیقه‌گذاری بر بستر الکترونیک و نظارت آنی مراجع قانونی، تاکید کرد: سامانه توثیق الکترونیکی دارایی «ست»، بانک صادرات ایران با هدف تسهیل در تامین وثیقه مورد نیاز برای دریافت تسهیلات خرد، راه‌اندازی و امکان وثیقه‌گذاری اوراق سهام و بیمه عمر و زندگی بدون نیاز به بازخرید یا فروش این دارایی‌ها برای متقاضیان دریافت تسهیلات از بانک صادرات ایران فراهم شده و متقاضیان دریافت تسهیلات دارای کد سجام بورسی می‌توانند با مراجعه به تارنمای سامانه ست به نشانی: set.bsi.ir​، از ارزش دارایی‌های راکد خود مانند سهام، بیمه عمر و سرمایه‌گذاری، واحد‌های صندوق‌هایی با درآمد ثابت، چکنو، سفته و برات الکترونیک و سایر دارایی‌های قابل ارزش‌گذاری خود استفاده نموده و بدون نیاز به بازخرید یا فروش این دارایی‌ها، نسبت به وثیقه‌گذاری آن‌ها در فرآیند دریافت تسهیلات اقدام کنند.

سیفی مدیریت ثروت، کاهش زمان وثیقه‌گذاری به صورت آنلاین، تنوع در ارائه وثایق، تناسب ارزش دارایی‌های راکد و غیرمولد، امکان تغییر وثیقه، کاهش نیاز به مراجعه حضوری و آزادسازی بخشی از وثیقه متناسب با تعهدات رفع شده، از جمله مهمترین مزیت‌های سامانه توثیق الکترونیکی دارایی بانک صادرات ایران برشمرد.

نشست امضای توافقنامه تاسیس شرکت سامانه توثیق الکترونیک بین وزارت اقتصاد و ۶ بانک صادرات ایران، ملی، سپه، تجارت، ملت و پارسیان با حضور سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در محل این وزارت‌خانه برگزار شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر