کد خبر: ۴۷۳۵۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷

پیام تسلیت مدیرعامل شرکت مخابرات در پی شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه

مهندس مجیدسلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات در پی خبر شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت مدیرعامل شرکت مخابرات در پی شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس مجیدسلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات در پی خبر شهادت «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، پیام تسلیتی صادر کرد.

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»
هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شده‏‌اند مرده مپندار بلکه زنده‏‌اند که نزد پروردگارشان روزى داده مى‌‏شوند.

شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه، ترجمان شکست دشمن، برابر مقاومت تاریخ‌ساز اسلامی است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پی جنایت گستاخانه صهیونیست‌ها در به شهادت‌رساندن رئیس دفتر سیاسی حماس، اسماعیل هنیه در پیامی نوشت: چنگال خون‌آلود تبهکاران جنایت‌پیشه رژیم موقت صهیونیستی، بار دیگر حادثه آفرید و پس از برگزاری عزت‌مندانه آیین تحلیف رئیس جمهوری کشورمان، در اقدامی که ناشی از ضعف و زبونی و استیصال سران تروریست این رژیم و ناتوانی از به‌شکست کشاندن مقاومت مردم غزه است، برگ دیگری بر پرونده سیاه جنایات آن‌ها افزود.

در ادامه این پیام آمده است: بی‌شک انتقام این جنایت و همچنین، شهادت هزاران انسان بی‌گناه در فلسطین، به نصّ صریح کلام خداوند تبارک بی‌پاسخ نخواهد ماند و با دستان پرتوان رزمندگان دلاور مقاومت اسلامی، به سزای اعمال ننگین‌شان خواهند رسید.

مدیرعامل شرکت مخابرات در پیام خود تأکید کرد: این اقدامات تروریستی نه‌تن‌ها ناشی از اقتدار رژیم صهیونیستی نیست، بلکه نشانه سردرگمی و ناتوانی آن‌ها در تغییر محاسبات مردم مقاوم فلسطین و مجاهدان فلسطینی است.

در انتهای این پیام آمده است: شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه در جنایت تروریستی و زبونانه دشمن صهیونیست را که ترجمان شکست دشمن، برابر صبر و مقاومت مردم تاریخ‌ساز غزه و فلسطین قهرمان است، تبریک و تسلیت می‌گویم و مطمئنم که فرزندان رشید ملت ایران در انتقامی سخت، به خون‌خواهی این شهید عزیز، اقدام خواهند کرد وَ سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر