کد خبر: ۴۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۲

فرماندار رفسنجان در پی توهین به یک خبرنگار عزل شد

سرپرست فرمانداری رفسنجان که به یک خبرنگار توهین کرده بود برکنار شد! شنیدن این خبر در ژاپن شاید طبیعی باشد ولی در ایران؟...
فرماندار رفسنجان در پی توهین به یک خبرنگار عزل شد

به گزارش سرویس استان ها/ کرمان مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا؛ دوشنبه دوم اسفند بود که فیلم کوتاهی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد. در این فیلم علی‌اکبر پورمحمدی سرپرست فرمانداری رفسنجان، خبرنگاری را که در حال پرسیدن سوالی از او بود، با توهین، تهدید می‌کرد.

 

فرماندار رفسنجان در پی توهین به یک خبرنگار عزل شد


خبرنگار: «حرف‌هایی مطرح شده که روز اولی که شما وارد فرمانداری شدید به خاطر شتری که برای شما کشتند شما در قضیه آب دارید اجازه می‌دهید که از کف رودخانه برود. چون آن آدم معروف این کار را انجام داده.»


سرپرست فرمانداری: «شتر کشتند که کشته باشند.»

خبرنگار: «خب برای شما کشتند. این طرف قضیه شما دارید دفاع و حمایت از این شخص می‌کنید که انتقال آبش صورت بگیرد.»

سرپرست فرمانداری: «یک بار دیگه تکرار کنی تو دهنت می‌زنم.»

خبرنگار: «خیلی ممنون. تو دهن خبرنگار بزنید پاسخگویی‌تان است؟»

سرپرست فرمانداری: «حواست جمع باشه.»

پخش همین کلیپ کوتاه، انتقادات فراوانی را در شبکه‌های اجتماعی علیه رفتار برخی مسئولان و به خصوص این مسئول ایجاد کرد تا جایی که علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در حساب کاربری خود در توییتر با استفاده از هشتگ "فرماندار رفسنجان" نوشت: «‏دوران بدزبانی با خبرنگاران گذشته است؛ دولت مردمی، پاسخگو و حفظ کرامت خبرنگاران از سوی دولت‌مردان ضروری است.»

البته طبق سوابق گذشته از این نوع برخورد‌ها و پخش آن، انتظار می‌رفت بعد از چند روز به بوته فراموشی سپرده شود. اما ظهر سه‌شنبه سوم اسفند بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی وزیر کشور در تماس تلفنی با استاندار کرمان، دستور عزل علی اکبر پورمحمدی سرپرست فرمانداری رفسنجان را صادر کرد!

در بخشی از متن گزارش مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور آمده است: «گفتمان دولت مردمی و عدالت محور آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی ایجاب می‌کند که مدیران آن ضمن داشتن روحیه مردمی و جهادی، نسبت به تعامل و تکریم آحاد افراد جامعه اهتمام داشته باشند.»

همین برکناری ساده و برخورد با مسئول هتاک که البته در بسیاری از کشور‌های جهان امری طبیعی محسوب می‌شود، موجی از شادی آمیخته با تعجب را برای بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرد. چرا که سابقه چنین برخورد‌هایی به ندرت در میان مسئولان دیده شده و یا اگر هم بوده اطلاع‌رسانی نشده است.

به طور مثال نماینده‌ای که در خیابان بر گوش سربازی سیلی زد در همین روز در کمیسیون مشترک بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی یکی از تصویب‌کنندگان این طرح بود تا شاید دیگر فضای مجازی باعث انتشار چنین کلیپ‌هایی نشود.

از طرفی جای خالی نظارت بر مسئولان به شدت حس می‌شود؛ چرا که در همه جا دوربینی روشن نیست تا فیلم چنین رفتار‌هایی ثبت و ضبط شود و به گوش مسئولان رده بالا برسد. با این حال همین عزل، قدمی به جلو به حساب می‌آید و این امیدواری را ایجاد می‌کند که شاید رویه مدیران بالادستی عوض شده و به جای حمایت بی، چون و چرا از همکارانشان، در صورت تخلف به سرعت با بررسی موضوع، واکنش مناسبی نشان خواهند داد. البته به شرطی که پس از مدتی، چنین مدیرانی در مسئولیتی بالاتر یا همتراز دیده نشوند و چنین اقداماتی جنبه نمایشی نداشته باشد.

به هر حال شتری که برای سرپرست فرمانداری رفسنجان کشته شد برایش خوش‌یمن نبود و شتر عزل خیلی زود بر در فرمانداری رفسنجان خوابید. حالا برای بسیاری از مردم که سابقه چنین برخورد‌هایی را از سوی برخی از مسئولین دارند، ولی کلیپی از آن‌ها منتشر نشده، این امیدواری به وجود آمده که از این به بعد مسئولین هتاک و آن‌هایی که خود را به جای نوکر، ارباب مردم می‌دانند و چنین برخورد‌های زننده‌ای با مخاطبشان دارند با یادآوری این فیلم از تکرار چنین رفتار‌هایی پرهیز کنند چرا که ممکن است دفعه آینده این شتر بر در خانه آن‌ها بخوابد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
چند رسانه ای
باغات جیرفت در آتش سوخت باغات جیرفت در آتش سوخت
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان درباره جزییات آتش سوزی باغ‌ها در جیرفت طی امروز گفت: آتش سوزی در باغات منطقه سردسیری «رمون» موجب از بین رفتن ۲۰ هکتار از باغات این منطقه شد.
باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ
«باغ سنگی» سیرجان، واقع در دهستان بلورد و در ۳۰ کیلومتری شهر سیرجان استان کرمان، یکی از جاذبه‌های منحصربه‌فرد ایران است. این باغ، با وسعتی حدود ۱۰۰۰ متر مربع و ۱۸۰ درخت، ویژگی خاصی دارد؛ میوه‌های سنگی که به شاخه‌های درختان آویزان شده‌اند. «باغ سنگی» حاصل تلاش‌های «درویش خان اسفندیارپور» است.
تصاویری از حملۀ تروریستی به ماموران پلیس در ریگانِ کرمان تصاویری از حملۀ تروریستی به ماموران پلیس در ریگانِ کرمان
شامگاه دیروز، دو مأمور راهنمایی و رانندگی در ریگان استان کرمان در تیراندازی افراد ناشناس در کنار پمپ بنزین عامری به شهادت رسیدند.
مشاهده پلنگ در پارک ملی خَبر کرمان مشاهده پلنگ در پارک ملی خَبر کرمان
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: ماموران اجرایی پارک ملی خبر(khabr) و پناهگاه حیات وحش روچون، روز اول سرشماری زمستانه حیات وحش در این مجموعه موفق به ثبت تصویر و فیلمبرداری از یک قلاده پلنگ شدند.
صفحه خبر بالای تصاویر