کد خبر: ۱۷۲۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶

رای ۸۴ درصدی مردم استان‌ کرمان به رییس‌جمهور منتخب

استاندار کرمان: مردم استان بالاترین رای به آقای رییسی را دادند که معادل ۸۴ درصد آراء بود و می‌توان با این عملکرد توجه دولت را به کرمان جهت رفع برخی از عقب ماندگی ها که در استان است جلب نمود.
رای ۸۴ درصدی مردم استان‌ کرمان به رییس‌جمهور منتخب

استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان بالاترین رای را به آقای رییسی دادند که معادل ۸۴ درصد آراء استان بود و می‌توان با این عملکرد توجه دولت مرکزی را به کرمان جذب و رفع برخی از نامتوازنی‌ها و عقب ماندگی‌ها که در برخی نقاط استان است را از این فرصت مطالبه کرد

به گزارش «مخاطب ۲۴» به نقل از ایسنا، دکتر"علی زینی وند" شامگاه ۳۰ خردادماه در گفت و گوی ویژه خبری شبکه استانی کرمان اظهار کرد: از مردم استان کرمان که به حق و در شان این استان و نام پرآوازه شهید سلیمانی حماسه بزرگی را در انتخابات ۲۸ خرداد رقم زدند و جزو استان‌های برتر در مشارکت بودند، قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه انتخابات سالم و بدون حاشیه‌ای در استان کرمان برگزار شد، افزود: به دلیل فضای همدلی که در بین مسئولان استان کرمان وجود داشت و در کنار فضای خاص استان، مشارکت مردم بیش از کشور بود و انتخابات کیفی، امن و شفاف و در شان جمهوری اسلامی و استان برگزار شد.

زینی وند تصریح کرد: دو میلیون و ۱۹۷ هزار و ۵۰۰ نفر واجد شرایط رای دادن در استان داشتیم که بیش از یک میلیون و ۳۱۴ هزار نفر معادل ۶۰ درصد رای دادند و مشارکت بسیار معناداری بود.

استاندار کرمان با تبریک به رییس جمهور منتخب کشورمان بیان کرد: فکر می‌کنم با انتخاب اقای رییسی به لحاظ اشراف و هم افزایی که می‌تواند ایجاد شود، شاهد دوره خوب مدیریتی با هم افزایی همه نیرو‌های معتقد به انقلاب در ساختن و عبور کشور از این شرایط باشیم.

وی افزود: مردم استان کرمان بالاترین رای را به آقای رییسی دادند که معادل ۸۴ درصد آراء استان بود و می‌توان با این عملکرد توجه دولت مرکزی را به کرمان جذب و رفع برخی از نامتوازنی‌ها و عقب ماندگی‌ها که در برخی نقاط استان است را از این فرصت مطالبه کرد.

زینی وند با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در انتخابات خیلی خوب بود، تصریح کرد: در این دوره انتخابات رسانه‌ها با پوشش برنامه‌های نامزد‌های انتخاباتی در آگاهی بخشی مردم نقش برجسته و خوبی داشتند و در فضای مجازی نیز یکی از دوره‌هایی بود که فضا را از دست رسانه‌های معاند گرفتیم.

وی ادامه داد: فضای مجازی دست نیرو‌های جوان ایران از گروه‌ها و سلایق مختلف قرار دارد که نقش به سزایی دارند و رسانه‌های خارجی را خلع ید کرد و در زیر توپخانه سنگین تبلیغات منفی شاهد نُرم بسیار طبیعیِ مشارکت در انتخابات بودیم و کسی نمی‌تواند انتخابات را زیر سئوال ببرد و به جمهوری اسلامی طعنه بزند.

استاندار کرمان در ادامه با اشاره به مذاکرات وین اظهار کرد: به نظر بنده امریکایی‌ها صبر کردند ببینند انتخابات ما چه می‌شود و اگر انتخابات ضعیف می‌بود، تحت تاثیر قرار می‌گرفتیم و اولین اثر مشارکت در انتخابات، افزایش قدرت چانه زنی ما در عرصه بین المللی است و از موضع قدرت سر میز مذاکره می‌نشینیم.

وی افزود: انتخابات در دنیا، ساز و کاری برای به پایان دادن به منازعات داخلی است و در کشور اسلامی این معنادارتر است و در این دو روز شاهد پایانی بر برخی گلایه مندی‌های داخلی کشور هستیم و با هم افزایی و استفاده از توان کارشناسی کشور می‌توانیم دوره خوبی به لحاظ هم افزایی و هم گرایی بیشتر در نظام رقم بزنیم.

زینی وند با اشاره به اینکه مردم وظیفه خود را خیلی خوب انجام دادند، تصریح کرد: با قاطعیت می‌توان گفت هجمه به انتخابات را در هیچ دوره‌ای مانند امسال سراغ نداریم و پیش بینی می‌شد انتخابات آرامی نباشد، اما دیدیم کاملا آرام و بدون تهدید، انتخابات در کشور برگزار شد؛ به جز اختلافات کوچک در شورا‌ها که طبیعی است.

وی بیان کرد: مردم همه سرمایه خود را آوردند و مسئولان نظام باید دیدگاه‌های رهبری سرمشقان باشد و باید همه مردم را دید؛ حتی کسانی که پای صندوق نیامدند مردم ما هستند و چتر جمهوری اسلامی باید بر سر همه باشد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه آقای رییسی در انتخابات اعلام کرد که مستقل آمده، افزود: جناح‌های هر سه طرف نتوانستند اعتماد مردم را در حد اعلی جذب کنند و این نقیصه است و باید جناح‌ها را تقویت کنیم و این سرمایه کشور را حفظ کنیم.

وی افزود: شرایط کشور به نحوی است که باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود و به اعتقاد بنده کار کردن و نکشاندن اختلاف به سطوح عالی در چهار سال پیش رو باعث می‌شود در انتخابات آینده مردم همه پای صندوق بیایند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
چند رسانه ای
باغات جیرفت در آتش سوخت باغات جیرفت در آتش سوخت
رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان درباره جزییات آتش سوزی باغ‌ها در جیرفت طی امروز گفت: آتش سوزی در باغات منطقه سردسیری «رمون» موجب از بین رفتن ۲۰ هکتار از باغات این منطقه شد.
باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ
«باغ سنگی» سیرجان، واقع در دهستان بلورد و در ۳۰ کیلومتری شهر سیرجان استان کرمان، یکی از جاذبه‌های منحصربه‌فرد ایران است. این باغ، با وسعتی حدود ۱۰۰۰ متر مربع و ۱۸۰ درخت، ویژگی خاصی دارد؛ میوه‌های سنگی که به شاخه‌های درختان آویزان شده‌اند. «باغ سنگی» حاصل تلاش‌های «درویش خان اسفندیارپور» است.
تصاویری از حملۀ تروریستی به ماموران پلیس در ریگانِ کرمان تصاویری از حملۀ تروریستی به ماموران پلیس در ریگانِ کرمان
شامگاه دیروز، دو مأمور راهنمایی و رانندگی در ریگان استان کرمان در تیراندازی افراد ناشناس در کنار پمپ بنزین عامری به شهادت رسیدند.
مشاهده پلنگ در پارک ملی خَبر کرمان مشاهده پلنگ در پارک ملی خَبر کرمان
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: ماموران اجرایی پارک ملی خبر(khabr) و پناهگاه حیات وحش روچون، روز اول سرشماری زمستانه حیات وحش در این مجموعه موفق به ثبت تصویر و فیلمبرداری از یک قلاده پلنگ شدند.
صفحه خبر بالای تصاویر