کد خبر: ۴۷۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷

بازدید مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون از معادن استراتژیک خراسان رضوی

مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون از معادن سنگ آهن خواف بازدید کرد.
بازدید مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون از معادن استراتژیک خراسان رضوی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مدیر امور اعتباری به همراه رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار بانک توسعه تعاون با حضور در شهرستان خواف از معادن سنگ آهن این شهرستان بازدید کردند.

احمد محمدی در دیدار با مدیرعامل شرکت سنگ آهن سنگان خواف گفت: معادن سنگ آهن خواف جزو مهمترین و استراتژیک‌ترین معادن ایران محسوب می‌شوند که به منظور حضور موثر بانک توسعه تعاون در این زنجیره تولید به دعوت مدیرشعب استان خراسان رضوی جهت ارزیابی فعالیت و همچنین تصمیم گیری درباره نحوه همکاری با این مجموعه‌های بزرگ در اینجا حضور پیدا کردیم.

محمدی با معرفی فرصت‌های همکاری با بانک توسعه تعاون گفت: افتخار بانک توسعه تعاون حضور در چرخه تولید و حمایت از تولیدکنندگان می‌باشد. مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون به تاریخچه بانک اشاره کرد و افزود: جوان و چابک بودن از خصوصیات منحصر به فرد مجموعه بانک توسعه تعاون می‌باشد که می‌تواند در پیشبرد اهداف مجوعه‌های تولیدی نقشی مهم وراهبردی را ایفا کند.

وی با بیان اینکه خام فروشی محصولات معدنی اشتباه است، گفت: شرکت‌ها و معادنی که در حوزه محصولات مهم و راهبردی فعالیت می‌کنند باید بدانند روزی این محصول به پایان خواهد رسید و باید برای تبدیل محصول خامشان به فرآورده‌های متنوع برنامه داشته باشند.

مدیرامور اعتباری بانک توسعه تعاون به تجارب برخی کشور‌ها در حوزه فرآوری محصولات پرداخت و گفت: نتیجه نداشتن برنامه برای تبدیل و فرآوری محصولات خام این می‌شود که به عنوان مثال سال‌های قبل کشوری می‌آمد زعفران ما را فله‌ای میخرید و میبرد با بسته بندی شیک و نام خودش در بازار اروپا می‌فروخت در حالی که کشاورز ما در اینجا به عنوان تولید کننده اصلی هیچ نفعی از این فرآیند نداشت.

محمدی درادامه افزود: دریکی از کشور‌های همسایه و نزدیک ما معادن بسیار ناب، منحصر به فرد و دست نخورده از سنگ تزئینی وجود دارد که به دلیل نداشتن تکنولوژی از تبدیل آن به محصول نهایی عاجز هستند و یک کشور اروپایی با تبدیل همان سنگ به محصول نهایی در دنیا چندین برابر قیمت به فروش می‌رساند.

احمدمحمدی در پایان به آمادگی بانک توسعه تعاون برای عقدتفاهم نامه اشاره کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در این عرصه نقش موثری ایفا کنیم که نتیجه آن رشد تولید خواهد بود.

گفتنی است در این دیدار رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار بانک توسعه تعاون به معرفی محصولات و فرصت‌های همکاری فی مابین پرداخت و ابراز امیدواری کرد به زودی تفاهم نامه فی مابین منعقد گردد.

مدیر شعب استان خراسان رضوی، رئیس حوزه حراست، معاون فناوری و پشتیبانی، کارشناس بازاریابی مدیریت شعب استان، رئیس شعبه ملاصدرا و رئیس شعبه خواف مدیر امور اعتباری بانک توسعه تعاون را همراهی می‌کردند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر