کد خبر: ۴۷۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
المپیک ۲۰۲۴

اولین مدال‌آور ایرانی المپیک ۲۰۲۴ کیست؟

دختر ایرانی-سوئدی موفق به کسب مدال برنز المپیک ۲۰۲۴ پاریس در رشته جودو شد، در حالی که کشورمان هنوز در المپیک مدالی کسب نکرده است!
اولین مدال‌آور ایرانی المپیک ۲۰۲۴ کیست؟

مخاطب۲۴- المپیک ۲۰۲۴ پاریس- تارا باب‌الفتح، جودوکار جوان اهل سوئد، با عملکرد قابل توجه خود در وزن ۴۸ کیلوگرم توجه جهانیان را به خود جلب کرده است. او که در ۳ ژانویه ۲۰۰۶ در استکهلم به دنیا آمد، پله‌های ترقی و پیشرفت را یک به یک طی کرد و به یکی از آینده‌دارترین استعداد‌های این ورزش تبدیل شد. او دومین جودوکار جوان این دوره از بازی‌های المپیک است و با کسب مدال برنز این رقابت‌ها در بین ده زن جوان مدال‌آور المپیکی قرار گرفت.

سفر جودوی تارا در سن ۸ سالگی با پیوستن به باشگاه جودوی IK Södra آغاز شد. پدر و مادرش کشتی‌گیر بودند و او را تشویق می‌کردند که به ورزش دیگری روی آورد، تارا ورزش‌های زیادی را امتحان کرد مثل تنیس و اسکیت روی یخ، ولی عشق او به جودو روز به روز شدت می‌گرفت. استعداد و فداکاری او در جودو به خوبی نتیجه داد و در سنین جوانی به دستاورد‌های قابل توجهی رسیده است. او در حال حاضر در باشگاه جودوی استکهلم تحت هدایت مربی شخصی‌اش آن لوف، مربی باشگاه اولف لیندبلوم و مربی تیم ملی جین بریج تمرین می‌کند.

تارا اولین بازی بین‌المللی بزرگسالان را در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ دوحه انجام داد و علیرغم خروج زودهنگام، تجربیات ارزشمندی به دست آورد. اما سال ۲۰۲۴ سکوی پرش او بوده است. او در مسابقات جهانی ابوظبی مدال برنز گرفت و در گرند اسلم باکو طلا گرفت و جوان‌ترین برنده تاریخ این مسابقات شد. علاوه بر این، او برنز گرند اسلم تاشکند را به دست آورد و در گرند اسلم توکیو در سال ۲۰۲۳ به مقام پنجم رسید. این دستاورد‌ها او را به یکی از جوان‌ترین و خطرناک‌ترین رقبای المپیک ۲۰۲۴ پاریس تبدیل کرده است.
تارا خارج از تشک جودو از اسب‌سواری و اسنوبرد لذت می‌برد. او به زبان‌های انگلیسی، فارسی و سوئدی مسلط است و در دانشگاه استکهلم در رشته اقتصاد و حقوق تحصیل می‌کند. پدر ایرانی او محمد باب‌الفتح در المپیک ۲۰۰۴ آتن در رشته کشتی فرنگی شرکت کرد و از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ به عنوان مربی تیم ملی سوئد خدمت کرد. مادرش آیدا هلستروم نیز ۴ قهرمانی جهانی در رشته کشتی کسب کرد. خواهرش هانا قهرمان سوئدی در رشته جودو است و ورزش، سنت خانوادگی آنهاست.

تارا قبل از رویارویی با ناتسومی تسونودا قهرمان سه دوره جهان از ژاپن در نیمه‌نهایی المپیک پاریس گفت: «رویای بزرگ داشته باشید، رویا آزاد است و شما می‌توانید هر کاری انجام دهید.» او در این مسابقه شکست خورد و یک ساعت بعد موفق شد ابیبا ابوژاکینوا از قزاقستان را شکست دهد و مدال برنز را از آن خود کند. برنز او اولین مدال سوئد در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس و همچنین اولین مدال سوئد در رشته جودو است

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر