کد خبر: ۴۷۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
المپیک ۲۰۲۴

اولین مدال‌آور ایرانی المپیک ۲۰۲۴ کیست؟

دختر ایرانی-سوئدی موفق به کسب مدال برنز المپیک ۲۰۲۴ پاریس در رشته جودو شد، در حالی که کشورمان هنوز در المپیک مدالی کسب نکرده است!
اولین مدال‌آور ایرانی المپیک ۲۰۲۴ کیست؟

اولین مدال‌آور ایرانی المپیک ۲۰۲۴ کیست؟

مخاطب۲۴- المپیک ۲۰۲۴ پاریس- تارا باب‌الفتح، جودوکار جوان اهل سوئد، با عملکرد قابل توجه خود در وزن ۴۸ کیلوگرم توجه جهانیان را به خود جلب کرده است. او که در ۳ ژانویه ۲۰۰۶ در استکهلم به دنیا آمد، پله‌های ترقی و پیشرفت را یک به یک طی کرد و به یکی از آینده‌دارترین استعداد‌های این ورزش تبدیل شد. او دومین جودوکار جوان این دوره از بازی‌های المپیک است و با کسب مدال برنز این رقابت‌ها در بین ده زن جوان مدال‌آور المپیکی قرار گرفت.

سفر جودوی تارا در سن ۸ سالگی با پیوستن به باشگاه جودوی IK Södra آغاز شد. پدر و مادرش کشتی‌گیر بودند و او را تشویق می‌کردند که به ورزش دیگری روی آورد، تارا ورزش‌های زیادی را امتحان کرد مثل تنیس و اسکیت روی یخ، ولی عشق او به جودو روز به روز شدت می‌گرفت. استعداد و فداکاری او در جودو به خوبی نتیجه داد و در سنین جوانی به دستاورد‌های قابل توجهی رسیده است. او در حال حاضر در باشگاه جودوی استکهلم تحت هدایت مربی شخصی‌اش آن لوف، مربی باشگاه اولف لیندبلوم و مربی تیم ملی جین بریج تمرین می‌کند.

تارا اولین بازی بین‌المللی بزرگسالان را در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ دوحه انجام داد و علیرغم خروج زودهنگام، تجربیات ارزشمندی به دست آورد. اما سال ۲۰۲۴ سکوی پرش او بوده است. او در مسابقات جهانی ابوظبی مدال برنز گرفت و در گرند اسلم باکو طلا گرفت و جوان‌ترین برنده تاریخ این مسابقات شد. علاوه بر این، او برنز گرند اسلم تاشکند را به دست آورد و در گرند اسلم توکیو در سال ۲۰۲۳ به مقام پنجم رسید. این دستاورد‌ها او را به یکی از جوان‌ترین و خطرناک‌ترین رقبای المپیک ۲۰۲۴ پاریس تبدیل کرده است.
تارا خارج از تشک جودو از اسب‌سواری و اسنوبرد لذت می‌برد. او به زبان‌های انگلیسی، فارسی و سوئدی مسلط است و در دانشگاه استکهلم در رشته اقتصاد و حقوق تحصیل می‌کند. پدر ایرانی او محمد باب‌الفتح در المپیک ۲۰۰۴ آتن در رشته کشتی فرنگی شرکت کرد و از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ به عنوان مربی تیم ملی سوئد خدمت کرد. مادرش آیدا هلستروم نیز ۴ قهرمانی جهانی در رشته کشتی کسب کرد. خواهرش هانا قهرمان سوئدی در رشته جودو است و ورزش، سنت خانوادگی آنهاست.

تارا قبل از رویارویی با ناتسومی تسونودا قهرمان سه دوره جهان از ژاپن در نیمه‌نهایی المپیک پاریس گفت: «رویای بزرگ داشته باشید، رویا آزاد است و شما می‌توانید هر کاری انجام دهید.» او در این مسابقه شکست خورد و یک ساعت بعد موفق شد ابیبا ابوژاکینوا از قزاقستان را شکست دهد و مدال برنز را از آن خود کند. برنز او اولین مدال سوئد در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس و همچنین اولین مدال سوئد در رشته جودو است

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر