کد خبر: ۴۷۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
مدیر عامل بانک توسعه تعاون:

پاسخ به سامانه‌های نظارتی و قضایی باید در سریع‌ترین زمان ممکن داده شود

مدیر عامل بانک توسعه تعاون درپنجاه و هشتمین جلسه شورای معاونین اعلام کرد:پاسخ به سامانه‌های نظارتی و قضایی باید در سریع‌ترین زمان ممکن داده شود.
پاسخ به سامانه‌های نظارتی و قضایی باید در سریع‌ترین زمان ممکن داده شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی افزود: راه اندازی سامانه‌های نظارتی همچون «سرآمد» و «سیاق» از سوی بانک مرکزی موجب بالا رفتن ضریب امنیت در عملیات بانکی و مقابله با انحرافات در فرآیند‌ها شده است.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های با عملکرد خوب در تعامل با بانک مرکزی در حوزه فناوری و نظارتی و سامانه‌های طراحی شده از سوی این نهاد است، اما باید جزو پنج بانک برتر در این بخش باشیم.
شیخ حسینی بیان کرد: نیاز است در گام اول محدودیت‌ها و تجهیزات مورد نیاز برای ارتقای عملکرد مرکز تماس شناسایی وسپس با تمام توان وارد عمل شد.
این مقام ارشد بانکی در بخش دیگری از سخنان خود به مجوز راه اندازی شرکت تامین سرمایه برای بانک توسعه تعاون از سوی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: شرکت تامین سرمایه به عنوان یکی از بازو‌های بانک می‌تواند به توسعه عملکرد و نفوذ بانک کمک موثری کند. وی بیان کرد: بخشی از وظایف بانک در حوزه سرمایه گذاری را می‌توان بر دوش این شرکت گذاشت.
همچنین تمرکز اصلی شرکت تامین سرمایه بانک توسعه تعاون بر بخش تعاون و اقتصاد تعاونی قرار دارد. شیخ حسینی همچنین با اشاره به موضوع تعدیل وثایق در محاسبه کفایت سرمایه نیز گفت: در این بخش می‌توان از توانمندی‌های شرکت «سمات» برای راه اندازی سامانه محاسبه تعدیل وثایق استفاده کرد.
وی افزود:در یک برنامه کوتاه مدت باید به این سمت برویم که در ترکیب وثایق، اوراق بهادار سهم و وزن بیشتری داشته باشند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر