کد خبر: ۴۷۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۴

فروش ارز اربعین به صورت غیرحضوری و حضوری از طریق ۲۰۰۰ شعبه و باجه بانکی روستایی پست بانک ایران

معاونت اعتباری و بین الملل پست بانک ایران بخشنامه دستورالعمل ترتیبات تامین و پرداخت ارز اربعین سال ۱۴۰۳ را به صورت حضوری از طریق ۲۰۰۰ شعبه و باجه بانکی روستایی سراسر کشور و غیرحضوری از طریق اپلیکیشن بله را به مدیریت شعب استان‌ها و مناطق ابلاغ کرد.
فروش ارز اربعین به صورت غیرحضوری و حضوری از طریق ۲۰۰۰ شعبه و باجه بانکی روستایی پست بانک ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران :بر اساس این دستورالعمل، فروش ارز اربعین از هفتم مرداد ماه آغاز و تا سوم شهریور ادامه خواهد داشت و حداکثر مبلغ ارز پرداختی به زائرین ۲۰۰ هزار دینار عراق است که بر اساس نرخ فروش اسکناس مرکز مبادله ارز و طلای ایران محاسبه می‌شود.
بر اساس این بخشنامه، فروش ارز به زائرین بالای پنج سال (متولدین اول شهریور ۱۳۹۸) به قبل، با ارائه اصل کارت ملی، گذرنامه یا برگه تردد اربعین معتبر زائر انجام می‌شود.
همچنین، سرپرستان خانوار می‌توانند به منظور خرید ارز اربعین اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان) با در دست داشتن تمام مدارک هویتی آنان به شعب بانک مراجعه کرده و با کارت بانکی خود برای اعضای خانواده اقدام کنند.
شایان ذکر است، بر اساس تمهیدات ایجاد شده و هماهنگی‌های صورت گرفته امکان ثبت نام و درخواست ارز و واریز وجه ریالی به صورت غیرحضوری و از طریق اپلیکیشن بله نیز برای هموطنان و زائران محترم فراهم خواهد بود.
بر این اساس متقاضیان علاوه بر مراجعه حضوری به صورت غیرحضوری نیز با مراجعه به بخش خدمات "اپلیکیشن بله" و انتخاب گزینه "پست بانک" و شعبه / باجه مورد نظر نسبت به انجام فرآیند ثبت نام درخواست و واریز وجوه ریالی ارز دینار اقدام نموده و در مهلت مقرر برای دریافت ارز از شعب یا باجه انتخابی اقدام می‌نماید.

برای اطلاع از فهرست شعب و باجه‌های بانکی روستایی فروش ارز اربعین، اینجا کلیک کنید

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است
رئیس‌جمهور در مصاحبه با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین بر ضرورت اجرای چارچوب‌های همکاری شانگهای، تقویت ابتکار کمربند و راه و اتحاد کشور‌ها برای صلح و توسعه جهانی تأکید کرد.
دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در حاشیه اجلاس شانگهای در چین با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو طرف گفت‌وگو کرد.
گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای
مسعود پزشکیان و رجب طیب اردوغان در حاشیه اجلاس سران شانگهای در چین دیدار کردند و درباره توسعه همکاری‌ها و برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور گفت‌و‌گو کردند.
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس
زهرا پزشکیان، دختر رئیس جمهور کشورمان در جمع همسران روساى جمهور عضو سازمان شانگهاى در تیانجین چین حضور یافت.
متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد
سیدمتین حسینی با درخشش همه‌جانبه در زمین، پس از هدایت تیم ایران به دومین قهرمانی پیاپی، به عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان انتخاب شد.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر