کد خبر: ۴۷۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶

چه کسی جایگزین بیرانوند خواهد شد؟

معضل شماره یک پرسپولیس پس از جدایی جنجالی بیرانوند همچنان حل نشده است.
چه کسی جایگزین بیرانوند خواهد شد؟

مخاطب۲۴- معمای خط دروازه پرسپولیس هنوز حل نشده و در جدیدترین گمانه‌زنی‌ها، رسانه‌ها نام متئوس کنیا کی‌روش برزیلی را به عنوان گزینه جدید باشگاه پرسپولیس برای خط دروازه خود مطرح کرده‌اند. این دروازه‌بان ۲۳ ساله، درحال حاضر سنگربان دوم تیم فلامینگوی برزیل است و سرمربی این تیم قصد فروش قرضی این بازیکن را ندارد. بنابر گزارش یک رسانه برزیلی، در فلامینگو اعتقاد بر این است که باتوجه به ملی‌پوش شدن دروازه‌بان اصلی، ماتئوس کنیا می‌تواند فضای بیشتری را در ترکیب اصلی به دست آورد و در نتیجه ارزش بیشتری پیدا کند. فلامینگو به این دلیل نیز به از دست دادن دروازه‌بان ذخیره خود فکر نمی‌کند.

بیشتر بخوانید

کنیا تا دسامبر ۲۰۲۵ قرارداد دارد و بند فسخ او نیز ۵۰ میلیون یورو است. او از سال ۲۰۲۱ که اولین بازی خود را برای فلامینگو انجام داد، ۴۳ بار برای این تیم به میدان رفته و پنج جام معتبر از جمله کوپالیبرتادورس را در کارنامه خود دارد. رزومه‌ای مناسب و قابل قبول برای دروازه‌بان جوانی که به نظر نمی‌رسد باشگاه پرسپولیس، توان مالی برای جذبش را داشته باشد. شنیده‌ها حاکی از این است که پیشنهاد پرسپولیس برای جذب قرضی این دروازه‌بان رد شده و با توجه به‌بند فسخ ۵۰ میلیون یورویی، توافق با باشگاه مطرح فوتبال برزیل برای جذب کنیا کار دشواری خواهد بود. در روز‌های اخیر، صحبت‌های زیادی در خصوص دروازه‌بان‌های مختلفی از برزیل، کامرون و ازبکستان مطرح شده، اما باشگاه پرسپولیس تاکنون به نهایی کردن قرارداد با یکی از این گزینه‌ها نزدیک هم نشده و احتمال پیوستن دروازه‌بانی ایرانی به جمع سرخپوشان نیز رد نمی‌شود. با این حال مشخص شدن تکلیف شماره یک تا پیش از برگزاری اردوی پیش‌فصل در ترکیه یکی از اولویت‌های باشگاه پرسپولیس است و دغدغه هواداران تیم نیز چیزی جز پیدا کردن جانشینی مناسب و باکیفیت برای علیرضا بیرانوند نیست.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند نامزدهای رشته‌های مختلف بخش سودای سیمرغ معرفی شدند
فهرست نامزدهای چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به همراه هیئت داوری جشنواره اعلام شدند.
قیمت برنج هم رکورد شکست؟ قیمت برنج هم رکورد شکست؟
قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و خرید این کالای اساسی برای بسیاری از خانوارها در شرایط تورمی امروز به‌طور محسوسی تغییر یافته است.
فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی فیلم آتش‌سوزی در نیروگاه برق آلستوم ستارخان تهران + توضیحات سخنگوی آتش نشانی
جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران درباره جزئیات حریق نیروگاه برق در ستارخان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۵:۳۲ امروز در محل اداره برق خیابان ستارخان به نیروهای آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصله نیروهای ۲ ایستگاه به محل اعزام شدند. البته نیروهای اداره برق هم همزان در حال اطفای حریق بودن
هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟ هاشمیان بهتر از اوسمار بود؟
امروز وحید هاشمیان سرمربی ابتدای فصل پرسپولیس که در پایان هفته هفتم و بعد از دیدار با ذوب آهن، جای خود را به اوسمار، سرمربی برزیلی پرسپولیس، داد، با استوری کردن مطلب وبسایت تابناک درباره مقایسه نتایج بین دو سرمربی، موضع خود را در قبال تغییرات فنی روی نیمکت تیم علنی کرد.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر