کد خبر: ۴۷۰۰۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵

حباب سکه به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید

فعال بازار طلا گفت: حباب قیمتی سکه طرح جدید در این هفته با افزایش ۶۰۰ هزار تومانی به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید
حباب سکه به ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید

مخاطب۲۴- محمد کشتی آرای در مورد روند قیمت طلا و سکه در هفته‌ای که گذشت (۳۰ تیر ماه تا ۴ مردادماه)، اظهار داشت: قیمت طلا و سکه در هفته جاری در بازار داخل بر خلاف بازار جهانی، افزایش یافت؛ البته قیمت جهانی طلا در هفته گذشته (۲۳ تا ۲۹ مردادماه) روند افزایشی داشت و با ثبت رکورد تاریخی به ۲۴۷۰ دلار در هر اونس رسیده بود که این هفته با افت همراه بود.

وی افزود: قیمت جهانی طلا در هفته‌ای که گذشت مجدد سیر نزولی در پیش گرفت و قیمت هر اونس طلا از ۲۳۹۹ دلار در ابتدای هفته به طور روزانه، کاهش داشت و در آخرین روز هفته (پنجشنبه ۴ مردادماه) در مجموع با ۲۵ دلار کاهش به ۲۳۷۴ دلار رسید.

فعال بازار طلا گفت: قیمت ارز از روز شنبه هفته جاری روند افزایشی به خود گرفت و در حالی که قیمت دلار به کانال ۵۷ هزار تومان نزول کرده بود، این هفته با روند صعودی به بالای ۵۸ هزار تومان رسید. این موضوع روند کاهش قیمت اونس جهانی طلا در بازار داخل را خنثی کرد و قیمت‌ها در بازار طلا افزایش هفتگی همراه بود.

کشتی آرای تصریح کرد: البته بخشی از افزایش قیمت مربوط به حباب سکه است؛ با توجه به تقاضایی که مجدد برای خرید سکه طرح جدید در بازار شکل گرفت، حباب سکه هم با افزایش همراه بوده است.

وی ادامه داد: قیمت سکه طرح قدیم در هفته‌ای که گذشت با ۴۰۰ هزار تومان افزایش هفتگی به ۳۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه طرح جدید نیز با ۹۰۰ هزار تومان افزایش، در آخرین معاملات روز گذشته (۵ مردادماه) به ۴۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید که بخشی از این افزایش، حباب است.

فعال بازار طلا بیان کرد: نیم و ربع سکه در هفته جاری با ۴۰۰ هزار تومان افزایش هفتگی، دیروز به ترتیب به ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید؛ همچنین سکه‌های گرمی با ۱۰۰ هزار تومان افزایش روز گذشته ۷ میلیون تومان دادوستد می‌شد.

کشتی آرای گفت: قیمت هر مثقال طلای آب شده به طور متوسط با ۱۴۰ هزار تومان افزایش در هفته‌ای که گذشت به ۱۴ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار در این هفته با افزایش ۳۲ هزار تومانی حدود ۳ میلیون و ۳۷۲ هزار تومان دادوستد شد.

وی در پایان اعلام کرد: حباب قیمتی سکه نیز این هفته ۶۰۰ هزار تومان افزایش داشت و دیروز در آخرین معاملات هر قطعه سکه طرح جدید ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حباب را ثبت کرد.

برچسب ها: قیمت طلا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر