کد خبر: ۴۶۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۰

تاکنون چند نفر برای سفر اربعین ثبت نام کرده‌اند؟

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از ثبت‌نام حدود ۲۵۵ هزار نفر برای سفر اربعین خبر داد و تاکید کرد طبق مصوبه ستاد مرکزی اربعین، برای دریافت ارز اربعین و خروج از مرز‌ها به سمت عراق، ثبت‌نام در سامانه «سماح» الزامی است
تاکنون چند نفر برای سفر اربعین ثبت نام کرده‌اند؟

مخاطب۲۴- حمیدرضا محمدی در گفت‌وگویی، درباره آخرین وضعیت ثبت‌نام اربعین توضیح داد: ثبت‌نام در سامانه سماح از یکشنبه ۱۷ تیرماه آغاز شده است و تا روز اربعین ادامه خواهد داشت. تا کنون ۲۵۵ هزار نفر ثبت‌نام خود را در این سامانه قطعی کرده‌اند. قطعی شدن ثبت‌نام به پرداخت هزینه بیمه منوط است.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت تاکید کرد: برای قطعی شدن ثبت‌نام اربعین، لازم است متقاضی وارد سامانه «سماح» شده، پس از ثبت اطلاعات هویتی، نوع وسیله نقلیه تا مرز و مرز خروجی و ورودی خود را تعیین کند و پس از پرداخت حق بیمه، کد رهگیری دریافت کند. اگر شخصی این مراحل را کامل طی نکرده، یعنی ثبت‌نام او تکمیل نشده است.

او در پاسخ به این پرسش که آیا خروج از مرز‌ها به ثبت‌نام در سامانه سماح و دریافت کد رهگیری منوط شده است؟ اظهار کرد: با توجه به مصوبه ستاد مرکزی برای خروج از مرز ثبت‌نام در این سامانه و دریافت کد رهگیری ضرورت دارد و هنگام خروج کنترل می‌شود، مگر آنکه ستاد اربعین در ادامه تصمیم دیگری اتخاذ کند.

معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت همچنین گفت: مصوبه ستاد اربعین بر این تاکید دارد که ارز اربعین از طریق بانک‌های عامل به زائرانی پرداخت شود که در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.

او اضافه کرد: اراده ستاد اربعین بر این است که متقاضیان اربعین حتما در سامانه سماح ثبت‌نام کنند تا تسهیلات دیگری همچون بلیت هواپیما و اتوبوس با نرخ مصوب برای آن‌ها قابل دسترس باشد.

محمدی درباره پرداخت وام اربعین با توجه به برخی اخبار منتسب به وزیر اقتصاد در این‌باره، با بیان اینکه در سامانه سماح هنوز گزینه‌ای برای چنین تسهیلاتی وجود ندارد، گفت‌: این موضوع از طریق وزارت اقتصاد تصمیم‌گیری می‌شود و سازمان حج و زیارت در آن مداخله و یا اطلاعاتی ندارد.

برچسب ها: اربعین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر