کد خبر: ۴۶۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱

بانک صادرات ایران، یار دوازدهم صندوق بازنشستگی کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، بانک صادرات ایران را تسهیل‌گری در خدمت‌رسانی به بازنشستگان و یار دوازدهم صندوق معرفی کرد.
بانک صادرات ایران، یار دوازدهم صندوق بازنشستگی کشوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :نشست هم‌اندیشی مدیران ارشد بانک صادرات ایران و صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های زیرمجموعه، با هدف توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانک در ارائه خدمات بانکی و مالی و تامین مالی زنجیره تأمین شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق و همچنین کمک به ارتقای توانمندی این شرکت‌ها در خلق ارزش افزوده و سودآوری و تأمین خدمات به بازنشستگان کشوری با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران، مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد.

محسن سیفی در این نشست با اشاره به جایگاه و سهم بانک صادرات ایران در اقتصاد کشور و ظرفیت‌های موجود در شعب داخلی و خارجی و همچنین افزایش سرمایه این بانک، جذب بیش از ۲۰۰۰ هزار میلیارد ریال منابع جدید طی سال گذشته در بانک صادرات ایران را نشانه اعتماد مشتریان و نهاد‌های نظارتی عنوان کرد و موفقیت این بانک را به تقویت رابطه بانک با مردم و مشتریان برشمرد و برای حمایت از برنامه‌های صندوق بازنشستگی و بهبود خدمات بانکی و مالی به بازنشستگان این صندوق اعلام آمادگی کرد.

او با اشاره به اینکه ظرفیت بیش از ۴۲ میلیون مشتری و به ویژه ۱۰ هزار مشتری حقوقی بانک صادرات ایران در مسیر تکریم و تسهیل ارتباط، توسعه خدمات به مجموعه صندوق بازنشستگی و شرکت‌های زیرمجموعه قرار می‌گیرد، هدف از این نشست را نیازسنجی دقیق‌تر شرکت‌های این مجموعه و ارائه خدمات ویژه و تعامل بهتر با این بخش از اقتصاد کشور عنوان کرد.

سیفی با بیان اینکه بانک صادرات ایران در سال گذشته موفق به افزایش ۹۰۰ درصدی سود عملیاتی و رشد ۴۷۰ درصدی سود خالص شده است، گفت: نگاه مدیریت بانک به عملیات بانکداری است و تلاش داریم عملیات بانک را با سوددهی پیش ببریم ضمن اینکه برای واگذاری اموال مازاد و هزینه آن در عملیات بانکداری و ارائه خدمات و تسهیلات آمادگی داریم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه موفقیت شرکت‌های تجاری کشور برای ما مهم است، تاکید کرد: عملیات بانکداری در دنیا عوض شده و ظرفیت‌های جدید بانکداری مسیر تعامل بیشتر با مشتریان و بنگاه‌ها را فراهم کرده از این رو ظرفیت بیش از ۴۲ میلیون مشتری بانک صادرات ایران می‌تواند برای توسعه فروش مورد استفاده قرار گیرد.

او با بیان اینکه ۴۵ درصد تأمین مالی شرکت‌های صندوق بازنشستگی کشوری توسط بانک صادرات ایران انجام می‌شود، به بیان شرایط سیاست‌های انقباظی و ضروت استفاده از تأمین مالی غیرنقدی بنگاه‌ها پرداخت و برای ارائه خدمات مالی از طریق تعهدات نیز اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره ارائه خدمات و تسهیلات گسترده این بانک به صنعت خودرو، صنایع غذائی، فولاد و پتروشیمی و سایر زیرساخت‌های کشور، گفت: بانک صادرات ایران از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید پرداخت کرده و ۱۱۶۰ هزار میلیارد ریال نیز استمهال تسهیلات برای بنگاه‌های اقتصادی کشور انجام داده است، تأکید کرد: نگاه بانک نگاه بنگاه‌داری نیست.

وی علاوه بر تشریح و تبیین محصولات و توانمندی‌های شعب داخلی و خارجی بانک صادرات ایران برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به این صندوق، شرکت‌های زیرمجموعه و بازنشستگان کشوری، سه امکان ایجاد خط اعتباری، فراهم کردن بستر توسعه فروش برای این شرکت‌ها و همچنین ارائه خدمات بهینه حقوق و دستمزد را در قالب تفاهم‌نامه‌های ویژه و استفاده از ظرفیت بانکداری شرکتی و اختصاصی را مورد توجه قرار داد و برای تسهیل و رفع نیاز‌های مطرح شده در این نشست راهکار‌های مناسب ارائه داد.

مهدی مسکنی نیز در این نشست با قدردانی از همکاری و مساعدت بانک صادرات ایران با صندوق بازنشستگان کشوری گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یاردوازدهم این صندوق از سطح شعب تا مدیرعامل با صندوق بازنشستگی کشوری همکاری می‌کنند.

او تعداد شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق را ۱۸۸ شرکت عنوان کرد و خواستار استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های شرکت‌های این صندوق و ارتباط بهینه با بانک شد.

مسکنی گفت: مسیر استفاده از منابع صندوق باید اصلاح شود و دغدغه مدیران ارشد این صندوق، خلق ارزش از منابع و دارایی‌های آن برای خدمت بهتر به بازنشستگان کشوری است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر