کد خبر: ۴۶۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱

بانک صادرات ایران، یار دوازدهم صندوق بازنشستگی کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، بانک صادرات ایران را تسهیل‌گری در خدمت‌رسانی به بازنشستگان و یار دوازدهم صندوق معرفی کرد.
بانک صادرات ایران، یار دوازدهم صندوق بازنشستگی کشوری

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران :نشست هم‌اندیشی مدیران ارشد بانک صادرات ایران و صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های زیرمجموعه، با هدف توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانک در ارائه خدمات بانکی و مالی و تامین مالی زنجیره تأمین شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق و همچنین کمک به ارتقای توانمندی این شرکت‌ها در خلق ارزش افزوده و سودآوری و تأمین خدمات به بازنشستگان کشوری با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران، مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد.

محسن سیفی در این نشست با اشاره به جایگاه و سهم بانک صادرات ایران در اقتصاد کشور و ظرفیت‌های موجود در شعب داخلی و خارجی و همچنین افزایش سرمایه این بانک، جذب بیش از ۲۰۰۰ هزار میلیارد ریال منابع جدید طی سال گذشته در بانک صادرات ایران را نشانه اعتماد مشتریان و نهاد‌های نظارتی عنوان کرد و موفقیت این بانک را به تقویت رابطه بانک با مردم و مشتریان برشمرد و برای حمایت از برنامه‌های صندوق بازنشستگی و بهبود خدمات بانکی و مالی به بازنشستگان این صندوق اعلام آمادگی کرد.

او با اشاره به اینکه ظرفیت بیش از ۴۲ میلیون مشتری و به ویژه ۱۰ هزار مشتری حقوقی بانک صادرات ایران در مسیر تکریم و تسهیل ارتباط، توسعه خدمات به مجموعه صندوق بازنشستگی و شرکت‌های زیرمجموعه قرار می‌گیرد، هدف از این نشست را نیازسنجی دقیق‌تر شرکت‌های این مجموعه و ارائه خدمات ویژه و تعامل بهتر با این بخش از اقتصاد کشور عنوان کرد.

سیفی با بیان اینکه بانک صادرات ایران در سال گذشته موفق به افزایش ۹۰۰ درصدی سود عملیاتی و رشد ۴۷۰ درصدی سود خالص شده است، گفت: نگاه مدیریت بانک به عملیات بانکداری است و تلاش داریم عملیات بانک را با سوددهی پیش ببریم ضمن اینکه برای واگذاری اموال مازاد و هزینه آن در عملیات بانکداری و ارائه خدمات و تسهیلات آمادگی داریم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه موفقیت شرکت‌های تجاری کشور برای ما مهم است، تاکید کرد: عملیات بانکداری در دنیا عوض شده و ظرفیت‌های جدید بانکداری مسیر تعامل بیشتر با مشتریان و بنگاه‌ها را فراهم کرده از این رو ظرفیت بیش از ۴۲ میلیون مشتری بانک صادرات ایران می‌تواند برای توسعه فروش مورد استفاده قرار گیرد.

او با بیان اینکه ۴۵ درصد تأمین مالی شرکت‌های صندوق بازنشستگی کشوری توسط بانک صادرات ایران انجام می‌شود، به بیان شرایط سیاست‌های انقباظی و ضروت استفاده از تأمین مالی غیرنقدی بنگاه‌ها پرداخت و برای ارائه خدمات مالی از طریق تعهدات نیز اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره ارائه خدمات و تسهیلات گسترده این بانک به صنعت خودرو، صنایع غذائی، فولاد و پتروشیمی و سایر زیرساخت‌های کشور، گفت: بانک صادرات ایران از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۶۵۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید پرداخت کرده و ۱۱۶۰ هزار میلیارد ریال نیز استمهال تسهیلات برای بنگاه‌های اقتصادی کشور انجام داده است، تأکید کرد: نگاه بانک نگاه بنگاه‌داری نیست.

وی علاوه بر تشریح و تبیین محصولات و توانمندی‌های شعب داخلی و خارجی بانک صادرات ایران برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به این صندوق، شرکت‌های زیرمجموعه و بازنشستگان کشوری، سه امکان ایجاد خط اعتباری، فراهم کردن بستر توسعه فروش برای این شرکت‌ها و همچنین ارائه خدمات بهینه حقوق و دستمزد را در قالب تفاهم‌نامه‌های ویژه و استفاده از ظرفیت بانکداری شرکتی و اختصاصی را مورد توجه قرار داد و برای تسهیل و رفع نیاز‌های مطرح شده در این نشست راهکار‌های مناسب ارائه داد.

مهدی مسکنی نیز در این نشست با قدردانی از همکاری و مساعدت بانک صادرات ایران با صندوق بازنشستگان کشوری گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یاردوازدهم این صندوق از سطح شعب تا مدیرعامل با صندوق بازنشستگی کشوری همکاری می‌کنند.

او تعداد شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق را ۱۸۸ شرکت عنوان کرد و خواستار استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های شرکت‌های این صندوق و ارتباط بهینه با بانک شد.

مسکنی گفت: مسیر استفاده از منابع صندوق باید اصلاح شود و دغدغه مدیران ارشد این صندوق، خلق ارزش از منابع و دارایی‌های آن برای خدمت بهتر به بازنشستگان کشوری است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر