کد خبر: ۴۶۹۳۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶

رونمایی از کتاب سالنامه جامع آمار و اطلاعات عملکردی استان‌ها و شعب بانک توسعه تعاون

کتاب سالنامه جامع آمار و اطلاعات عملکردی استان‌ها و شعب بانک توسعه تعاون با حضور مدیر عامل این بانک رونمایی شد.
رونمایی از کتاب سالنامه جامع آمار و اطلاعات عملکردی استان‌ها و شعب بانک توسعه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه شورای معاونین اظهار داشت: بانکواره به عنوان سامانه جامع بانکداری دیجیتال این بانک طی روز‌های اخیر مورد توجه بسیاری از افراد، شرکت‌ها و مسئولین قرار گرفته است، وظیفه داریم در شناسایی و معرفی این امکان مهم و نیز رفع کمبود‌ها نقائص احتمالی نهایت اهتمام را داشته باشیم.
وی افزود: موضوع سیستمی کردن کارمزد‌ها طی دوره اخیر تا حد زیادی در این بانک عملیاتی شده است، در حال حاضر ۲۰ نوع کارمزد قابلیت سیستمی ندارد که نیاز است از طریق ابلاغ به استان‌ها و نیز طرح در جلسات ویدئو کنفرانس نسبت به توجیه و تبیین آن به همکاران مد نظر قرار گیرد. کارمزد‌ها و درآمد‌های غیر مشاع نقش مهمی در ایجاد تراز مثبت مالی و عملیاتی هر بانک دارد، در شبکه بانکی شاهد هستیم که بانک‌ها رقابت شدید برای ارائه محصولات و خدمات مناسب و در پی آن دریافت کارمزد‌های متناسب با آن دارند. در واقع میزان کارمزد دریافتی توسط هر بانک نشان دهنده میزان رضایت و استقبال مشتریان و فعالین اقتصادی از کیفیت خدمات بانک نیز هست.
شیخ حسینی درباره رونمایی کتاب سالنامه عملکرد مدیریت شعب استان‌ها گفت: این کتاب و این اثر بسیار خلاقانه و کاربردی است، همه آمار‌ها و اطلاعات و بخش‌ها دقیق و قابل استفاده است، این کتاب در سطحی بالاتر و جامع‌تر از تمامی گزارش‌ها و مستندات عملکردی بانک به تدوین در آمده است. پیشنهاد دارم که در انتها ده صفحه به عملکرد جامع کلی بانک پرداخته شود. مطالعه و دسترسی مدیران استانی به داده‌ها و اطلاعات متنوع عملکردی در ۵ سال اخیر استان خود که در سالنامه ارائه شده، امکان تطبیق و تحلیل اطلاعات و مقایسه با سایر استان‌ها جهت برنامه ریزی بهتر می‌تواند در ارتقای سطح عملکردی هر استان و در نهایت بانک اثر مثبتی داشته باشد.
این مقام بانکی تاکید کرد: در رویداد گردهمایی بخش تعاون در مشهد مقدس، حین بازدید از شعبه مرکزی مشهد یکی از همکاران به نام آقای سعید بهرامی مطالب و پیشنهاد‌هایی را درباره سامانه بانکواره (تی تی پلاس سابق) مطرح کرد. به سفارش اینجانب مقرر شد فردای همان روز و در متن همایش اصلی، مطالب ایشان ارائه گردد که انصافا ارائه بسیار جامعی را در کوتاه مدت آماده کرده و به اجرا گذاشتند. این گونه پیشنهاد‌های جامع و متنوع همکاران مورد استقبال بنده و مدیران ارشد قرار می‌گیرد. علاوه بر راهکار‌ها و سامانه‌هایی که برای دریافت پیشنهاد‌ها و نظرات همکاران وجود دارد این گونه صحبت‌ها و مطالب نوآورانه نیز مورد نظر است و می‌تواند برای بهبود روند فعالیت‌ها کمک موثری باشد. در این جلسه برخی پیشنهاد‌هایی که نتیجه صحبت‌های رییس اداره کل روابط عمومی بانک با آقای بهرامی بوده برای تقدیر و تشویق ایشان مطرح گردید.
در ادامه صیاد رحمانپور مدیر امور استان‌ها و شعب گفت: آمار و اطلاعات کمی و کیفی ۳۱ استان و شعبه مستقل مرکزی در ده صفحه اختصاص داده شده است، برخی از مولفه‌ها در روندی پنج ساله و در ده سرفصل مشتمل بر ظرفیت‌های استان، وضعیت کمی و کیفی نیروی انسانی، سرانه پرسنلی در شاخص‌های عملکردی، وضعیت منابع به تفکیک مشتریان، وضعیت مصارف به تفکیک عقود و بخش‌های اقتصادی، وضعیت استان در پرتفوی اعتباری نسبت به سهم تعاون و غیر تعاون، وضعیت کمی و کیفی ضمانت نامه‌های صادره از حیث مبلغ، تعداد و آمار عملکردی استان در اعتبار اسنادی، وضعیت شاخص npl مطالبات غیر جاری، وضعیت درآمدها، هزینه‌ها و روند سود و زیان استان‌ها بوده است. البته در خصوص اظهار نظر و نیز تحلیل و تفسیر ماتریس swot نیز مطالبی داشتیم که تحلیل آن را بر عهده خوانندگان و مخاطبین گذاشتیم. رحمانپور گفت: این کتاب با این جامعیت و رویکرد در شبکه بانکی نوآوری محسوب می‌شود و در این سطح، نمونه آن در شبکه بانکی کمتر مشاهده شده است. واحد‌های همکار کمک زیادی برای تهیه آن داشتند. این کتاب تماما با تلاش گروهی همکاران مدیریت امور استان‌ها و شعب تهیه گردیده است. وی خاطر نشان کرد: منابع بانک توسعه تعاون از ۷۶۳ هزار میلیارد ریال فراتر رفته است، هدفگذاری این بوده است که تا پایان تیرماه ۱۱.۲ همت به منابع بانک اضافه شود که تاکنون ۹.۵ همت محقق گردیده است. در این جلسه معاونین مدیر عامل و تعدادی از مدیران ستادی درباره مباحث مطروحه مطالبی را عنوان نمودند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر