کد خبر: ۴۶۹۱۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴

عقب‌نشینی کاخ سفید از ادعای نتانیاهو درباره ایران

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید از ادعایی که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه درباره ایران مطرح کرده بود عقب‌نشینی کرد.
عقب‌نشینی کاخ سفید از ادعای نتانیاهو درباره ایران
مخاطب ۲۴- ادعای جامعه اطلاعاتی آمریکا درباره ایران

جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید ضمن تکرار برخی از ادعا‌های «بنیامین نتانیاهو» درباره حمایت مالی ایران از معترضان در آمریکا برای تظاهرات علیه رژیم اسرائیل از بخش‌های دیگری از این ادعا عقب‌نشینی کرد.
کربی در نشست مطبوعاتی روز پنجشنبه از سوی خبرنگارانی که خواستار اعلام موضع کاخ سفید درباره اظهارات «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بودند مورد سوال قرار گرفت.
بنیامین نتانیاهو در سخنرانی روز چهارشنبه خود در کنگره با استناد به اظهارات مدیر اطلاعات ملی آمریکا مدعی شده بود که تمامی تظاهرات‌های ضداسرائیلی که در آمریکا برگزار می‌شود تحت حمایت مالی ایران قرار دارند.
حدود دو ماه پیش «آوریل هاینس» رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا در بیانیه‌ای درباره آنچه افزایش تلاش‌های ایران برای تضعیف اعتماد به «نهاد‌های دموکراتیک» ایالات متحده خوانده شده هشدار داده بود.
او در آن بیانیه مدعی شده بود «کنشگران حکومت ایران» در هفته‌های گذشته به دنبال بهره‌برداری از تظاهرات‌ها در آمریکا علیه جنگ در غزه بوده‌اند.
هاینس همچنین ادعا کرده بود: «شاهد بوده‌ایم عده‌ای از کنشگران مرتبط با حکومت ایران که خودشان را فعالان فضای مجازی جا زده‌اند به دنبال تحریک به تظاهرات و حتی ارائه حمایت‌های مالی از تظاهرات‌کنندگان بوده‌اند».

بیشتر بخوانید

این مقام اطلاعاتی در ادامه از آمریکایی‌ها خواست هنگام فعالیت در فضای مجازی «هوشیار» باشند چرا که ممکن است به صورت ناخواسته وارد تعامل با «عوامل خارجی» شوند.
رئیس اداره اطلاعات ملی تصریح کرده بود: «آمریکایی‌هایی که در این کارزار ایران هدف قرار می‌گیرند ممکن است آگاه نباشند که در حال تعامل با یک دولت خارجی یا دریافت حمایت از آن هستند».
عقب‌نشینی از ادعای نتانیاهو
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در ادامه تأکید کرد: «برخی از این فعالیت‌ها! ما معتقد نیستیم که همه فعالیت‌های اعتراضی که روزانه در اینجا اتفاق می‌افتند کاملاً توسط ایران تأمین مالی می‌شود.»
کربی در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت: «ما خودمان این را گفته‌ایم. مدیر اطلاعات ملی علنا اعلام کرد که می‌دانیم که ایران اقدام به تأمین مالی و ترغیب برخی از فعالیت‌های اعتراضی در ایالات متحده کرده است».
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید توضیح داد: «نگرانی‌های طبیعی زیادی در میان آمریکایی‌ها درباره آنچه در خاورمیانه رخ می‌دهد وجود دارد و بسیاری از این اعتراضات بنا به آن دلیل تشکیل شده و شکل می‌گیرند».
نتانیاهو در سخنان روز چهارشنبه خود در حملات لفظی تند خود به معترضان ضد اسرائیلی در ایالات متحده آن‌ها را «احمق‌های مفید برای ایران» توصیف کرد.
کربی از این عبارت نتانیاهو عقب‌نشینی کرد. او در پاسخ به سوال یک خبرنگار گفت: «ما از چنین عبارتی [برای توصیف تظاهرات‌ها]استفاده نخواهیم کرد».

برچسب ها: جان کربی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما درگذشت
هادی مرزبان بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در ۸۱ سالگی درگذشت.
حضور بازیگران به عنوان مجری حضور بازیگران به عنوان مجری
دو بازیگر دیگر پرکار در سینما مانند امین حیایی و صابر ابر نیز اجرای مسابقه‌هایی را برعهده گرفته‌اند. صابر ابر فصل جدید «گل یا پوچ» و امین حیایی مسابقه موزیکال«کاست» را اجرا خواهند کرد.
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر