کد خبر: ۴۶۸۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲

نتیجه حکم کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در مورد باشگاه پرسپولیس چه شد؟

با حکم کمیته استیناف فدراسیون فوتبال اعتراض باشگاه پرسپولیس برای محرومیت مربی تیم استقلال تهران رد شد.
نتیجه حکم کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در مورد باشگاه پرسپولیس چه شد؟

مخاطب۲۴- آرای صادره کمیته استیناف فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

در خصوص استیناف باشگاه آرامش مشهد به طرفیت باشگاه مهر خلیج فارس ماندگار تهران نسبت به رأی کمیته انضباطی بازیکنان فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر بازنده اعلام نمودن تیم فوتبال تجدیدنظرخواه با نتیجه ۳ بر صفر در مقابل تیم باشگاه تجدیدنظرخوانده و پرداخت ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی به جهت استفاده از بازیکن غیرمجاز به نام آقای علی یزدانی و نیز محرومیت دو جلسه‌ای بازیکن یاد شده از همراهی تیم خود در مسابقات رسمی که طی دادنامه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال یک جلسه از محرومیت مذکور به مدت شش ماه تعلیق شده است و نیز محکومیت به پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی و نیز محرومیت آقای فرامرز حسینی سرپرست باشگاه تجدیدنظرخواه به مدت سه ماه از هرگونه فعالیت در فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی به جهت استفاده از سند مجعول نظر به پاسخ سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا و با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض، دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد و در خصوص تجدیدنظرخواهی باشگاه چالا سنگسر، چون تاریخ ابلاغ رای مشخص نیست پرونده در این خصوص مفتوح است تا کمیته محترم انضباطی با بررسی موضوع ابلاغ و تجدیدنظرخواهی در مهلت، پرونده را مجدداً ارسال نمایند.

بیشتر بخوانید

در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی نساجی مازندران نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت آقای ساکت الهامی سرمربی تیم نساجی به پرداخت بیست میلیارد ریال جریمه نقدی بدلیل مصاحبه بعد از بازی دو تیم نساجی مازندران و فولاد خوزستان و بیان مطالبی غیر فنی علیه ارکان فدراسیون فوتبال در منجر به نقض ماده ۷۱ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، با اصلاح هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال کشور که مصوب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر برائت آقای مهدی هاشمی نسب مربی تیم استقلال تهران مبنی بر اظهارات توهین آمیز نسبت به باشگاه پرسپولیس قبل از شروع مسابقه بین دو تیم استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، عیناً تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

در خصوص استیناف باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که به موجب آن حکم بر محکومیت آقای حمیدرضا رجبی مربی تیم باشگاه استقلال به پرداخت مبلغ بیست میلیارد ریال جریمه نقدی بدلیل مصاحبه و بیان مطالب غیر فنی علیه باشگاه پرسپولیس و ارکان فدراسیون فوتبال در نتیجه نقض ماه ۷۱ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره، ایراد و اعتراض موثری که خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده، مستنداً به ماده ۱۰۶ مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن رد اعتراض دادنامه صادره، با اصلاح هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال کشور که مصوب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تائید و اعلام می‌گردد. رأی صادره قطعی است.

برچسب ها: کمیته استیناف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
فزایش قیمت بلیت هواپیما بین شایعه و واقعیت فزایش قیمت بلیت هواپیما بین شایعه و واقعیت
با وجود افزایش هزینه سوخت و ادعای رشد قیمت بلیت هواپیما، انجمن شرکت‌های هوایی می‌گوید نرخ‌ها تغییر نکرده و حتی بخش زیادی از بلیت‌ها زیر قیمت مصوب فروخته شده است.
درگیری مرگبار در روز عروسی! درگیری مرگبار در روز عروسی!
پرونده مرگ نظافتچی یک مرکز خرید در تهران که پس از درگیری با داماد بر سر خیس شدن لباس عروس جان باخت، با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.
برگزیده
منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود! منچستر سیتی۴-۱دورتموند؛ نیش زنبورها، کارگر نبود!
منچسترسیتی با درخشش فودن و هالند دورتموند را ۴-۱ شکست داد و نشان داد هنوز قدرت برتر اروپاست. بررسی کامل جزئیات بازی و نمایش تاکتیکی شاگردان گواردیولا.
صابر رفت صابر رفت
خبر تلخ در صبح پائیزی تمام ایران را شوکه کرد و صابر کاظمی برای همیشه پر کشید.
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
صفحه خبر بالای تصاویر