کد خبر: ۴۶۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
در مجمع عمومی سالیانه مصوب شد

اختصاص سود ۳۵۴ریالی به سهامداران حقیقی مخابرات

بر طبق مصوبه مجمع عمومی سالیانه شرکت مخابرات ایران منتهی به عملکرد سال مالی ۱۴۰۲، مقرر شد این شرکت به سهامداران حقیقی خود ۳۵۴ ریال بابت هر سهم مخابرات ایران، سود ارائه دهد.
اختصاص سود ۳۵۴ریالی به سهامداران حقیقی مخابرات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:در دستور جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه، استماع گزارش هیئت مدیره، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت برای سال مالی منتهی به پایان سال مالی ۱۴۰۲، انجام و صورت‌های مالی شرکت مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه مجمع، پس از بحث و بررسی‌های لازم، صورت‌های مالی شرکت تصویب و سود ۳۵۴ ریالی برای هر سهم اخابر به عنوان میزان سود تقسیمی اعلام شد.

بر اساس این گزارش، «سازمان حسابرسی کل کشور» به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت برای سال مالی ۱۴۰۳، روزنامه «اطلاعات» به عنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های شرکت و سایر موارد قانونی، حق حضور در جلسه اعضاء غیرموظف هیئت مدیره و سایر مواردی که در صلاحیت تصمیم‌گیری مجمع عمومی عادی سالیانه است، مورد بررسی و تصویب نهائی قرار گرفت.

در این مجمع، مقرر شد که این شرکت به سهامداران حقیقی خود ۳۵۴ ریال بابت هر سهم سود ارائه دهد؛ اما سهامداران حقوقی شرکت مخابرات ایران مبلغی دریافت نمی‌کنند.

در ادامه این نشست، مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران، با دستور جلسه تعیین اعضاء هیئت مدیره و مواردی که در صلاحیت تصمیم‌گیری مجمع فوق‌العاده است، با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شد.

در نتیجه‌ی بررسی‌های انجام شده در مجمع عمومی فوق العاده، شرکت توسعه اعتماد مبین، شرکت گسترش الکترونیک تدبیر ایران، بنیان سرمایه تسنیم، وزارت اقتصاد و دارائی و شرکت سرمایه گذاری استان تهران به عنوان اعضای حقوقی هیات مدیره انتخاب و معرفی شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر