کد خبر: ۴۶۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

افزایش سرمایه شرکت مخابرات تا یک ماه آینده

دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیئت مدیره این شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران، با اعلام این خبر، ضمن تشریح چند نکته درباره عملکرد این شرکت، گفت: کار افزایش سرمایه شرکت مخابرات از محل تجدید ارزیابی املاک این شرکت به وسیله همکاران ما در مجموعه مخابرات ایران و همراه سایر واحد‌ها صورت گرفت و احتمالاً تا یک ماه آینده بعد از توافق با سازمان خصوصی‌سازی، مجمع افزایش سرمایه برگزار می‌شود.
افزایش سرمایه شرکت مخابرات تا یک ماه آینده

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:وی با اشاره به هدف‌گذاری بر روی نظام حسابداری شرکت و شفاف‌سازی و مانیتور کردن حساب‌های شرکت گفت: عزم هیئت مدیره، مدیرعامل، مسئولان اجرایی شرکت و خواسته سهامداران، تلاش برای این بود که حتماً سود خالص داشته و مثبت باشیم که این امر، تحقق پیدا کرد که ناشی از یک کار جمعی ارزشمند بود.

وی همچنین از سود عملیاتی در هدف‌گذاری برنامه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: برای رسیدن به سود عملیاتی باید روی توسعه، تغییر و تحول در شرکت مخابرات ایران که از سال گذشته آغاز شد و ظرفیت‌سازی برای فیبرنوری، تمرکز کنیم.

دکتر محمودزاده تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری همکاران مناطق مخابراتی در سراسر کشور، ظرفیت‌سازی خوبی در قالب مشوق‌های ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف پوشش در مناطق، صورت گرفته است، اما باید این ظرفیت با استفاده از منابع داخلی به اتصال تبدیل و ارتباط تبدیل شود تا آرپوی مناسب ایجاد کند که این هم خودش برای شرکت، وضعیت خوبی را فراهم خواهدکرد.

وی با اعلان اینکه ما پیش‌بینی رشد ۳۰ درصدی درآمد عملیاتی برای بودجه سال ۱۴۰۳ را داریم، گفت: دو تغییر جدی خواهیم داشت یکی در بخش فناوری و یکی در بخش بازار و مدل کسب‌وکار مخابرات ایران که در این راستا باید طیف محصولات و سرویس‌هایی با خدمات گسترده‌تر و با استفاده از فناوری‌های جدیدتر و خدمات بهتر داشته باشیم.

رئیس هیئت مدیره مخابرات همچنین از توجه ویژه این شرکت به فیبر نوری و درآمدزایی از طریق آن اشاره کرد و گفت: در سال جاری تنها یک‌پنجم درآمد‌های مخابرات از محل تلفن ثابت خواهد بود، اما با سیاست‌هایی از جمله اتصال فیبر نوری، استفاده از تلفن ثابت افزایش می‌یابد و بازار را به سمت تلفن ثابت برگردانده تا سرعت و کاهش هزینه را موجب شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد
ارتش رژیم صهیونیستی تصاویر لحظه ترور هیثم علی طباطبایی، فرمانده نظامی حزب‌الله، را منتشر کرد؛ این اقدام واکنش‌های گسترده‌ای در منطقه به دنبال داشت.
سویه جدید آنفلوآنزای A؛ شدت بیشتر و انتشار سریع‌تر سویه جدید آنفلوآنزای A؛ شدت بیشتر و انتشار سریع‌تر
مینو محرز هشدار داد سویه جدید آنفلوآنزای نوع A با شدت بالا وارد ایران شده؛ تب، بدن‌درد و سرفه از مهم‌ترین علائم آن هستند و انتقال سریع است.
تاریخ قطعی پرداخت کالابرگ مرحله پنجم اعلام شد تاریخ قطعی پرداخت کالابرگ مرحله پنجم اعلام شد
وزارت کار اعلام کرد کالابرگ الکترونیکی مرحله پنجم تا پایان هفته جاری به روال سابق پرداخت می‌شود و طرح یارانه‌ای جدید در دست بررسی است.
تهران زیر گنبد دود تهران زیر گنبد دود
تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون فقط شش روز هوای پاک داشته و بیش از نیمی از روز‌ها در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته است؛ سلامت شهروندان در خطر جدی است.
ایران در کشتی فرنگی و آزاد قهرمان تیمی شد ایران در کشتی فرنگی و آزاد قهرمان تیمی شد
تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران در المپیک ناشنوایان با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی تیمی را در هر دو بخش به‌طور همزمان از آن خود کردند.
فوران ترسناک آتشفشان کیلاوئا در جزایر هاوایی+ فیلم فوران ترسناک آتشفشان کیلاوئا در جزایر هاوایی+ فیلم
آتشفشان کیلاوئا در هاوایی بار دیگر فوران کرد و فواره‌های گدازه با ارتفاع ۵۰۰ متری آسمان را روشن کردند؛ مقامات نسبت به احتمال تغییر الگوی فوران هشدار دادند.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر