کد خبر: ۴۶۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸

افزایش سرمایه شرکت مخابرات تا یک ماه آینده

دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیئت مدیره این شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران، با اعلام این خبر، ضمن تشریح چند نکته درباره عملکرد این شرکت، گفت: کار افزایش سرمایه شرکت مخابرات از محل تجدید ارزیابی املاک این شرکت به وسیله همکاران ما در مجموعه مخابرات ایران و همراه سایر واحد‌ها صورت گرفت و احتمالاً تا یک ماه آینده بعد از توافق با سازمان خصوصی‌سازی، مجمع افزایش سرمایه برگزار می‌شود.
افزایش سرمایه شرکت مخابرات تا یک ماه آینده

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:وی با اشاره به هدف‌گذاری بر روی نظام حسابداری شرکت و شفاف‌سازی و مانیتور کردن حساب‌های شرکت گفت: عزم هیئت مدیره، مدیرعامل، مسئولان اجرایی شرکت و خواسته سهامداران، تلاش برای این بود که حتماً سود خالص داشته و مثبت باشیم که این امر، تحقق پیدا کرد که ناشی از یک کار جمعی ارزشمند بود.

وی همچنین از سود عملیاتی در هدف‌گذاری برنامه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: برای رسیدن به سود عملیاتی باید روی توسعه، تغییر و تحول در شرکت مخابرات ایران که از سال گذشته آغاز شد و ظرفیت‌سازی برای فیبرنوری، تمرکز کنیم.

دکتر محمودزاده تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری همکاران مناطق مخابراتی در سراسر کشور، ظرفیت‌سازی خوبی در قالب مشوق‌های ابلاغی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و با هدف پوشش در مناطق، صورت گرفته است، اما باید این ظرفیت با استفاده از منابع داخلی به اتصال تبدیل و ارتباط تبدیل شود تا آرپوی مناسب ایجاد کند که این هم خودش برای شرکت، وضعیت خوبی را فراهم خواهدکرد.

وی با اعلان اینکه ما پیش‌بینی رشد ۳۰ درصدی درآمد عملیاتی برای بودجه سال ۱۴۰۳ را داریم، گفت: دو تغییر جدی خواهیم داشت یکی در بخش فناوری و یکی در بخش بازار و مدل کسب‌وکار مخابرات ایران که در این راستا باید طیف محصولات و سرویس‌هایی با خدمات گسترده‌تر و با استفاده از فناوری‌های جدیدتر و خدمات بهتر داشته باشیم.

رئیس هیئت مدیره مخابرات همچنین از توجه ویژه این شرکت به فیبر نوری و درآمدزایی از طریق آن اشاره کرد و گفت: در سال جاری تنها یک‌پنجم درآمد‌های مخابرات از محل تلفن ثابت خواهد بود، اما با سیاست‌هایی از جمله اتصال فیبر نوری، استفاده از تلفن ثابت افزایش می‌یابد و بازار را به سمت تلفن ثابت برگردانده تا سرعت و کاهش هزینه را موجب شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر