کد خبر: ۴۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲

کیش «اکسپو» را به آغوش میکشد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با توجه به اینکه عمده مخاطبان رویداد "کیش اکسپو" میهمانان خارجی هستند؛ از اینرو لازمه برپایی این نمایشگاه، بهره گیری از تیمی قوی و درخور شان نام اکسپو است.
کیش «اکسپو» را به آغوش میکشد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:رحیم سرهنگی در نشست هماهنگی برگزاری جلسه هماهنگی دومین اجلاس و نمایشگاه شهر پایدار و نخستین نمایشگاه بین المللی کیش اکسپو با حضور جمعی از مدیران و معاونان سازمان و شرکت‌های تابعه در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ بر ترغیب گروه‌های تجاری برای حضور در کیش اکسپو، برندسازی شهر پایدار و توجه به نیاز مخاطبان در هیئت‌های (پنل های) تخصصی تاکید کرد.

رحیم سرهنگی در این جلسه با اشاره به نخستین سال برگزاری نمایشگاه "کیش اکسپو" و بیان این مهم که سال اول برگزاری یک نمایشگاه باید سنگ بنایی برای سال‌های آینده باشد؛ گفت: تصویری که از برگزاری نخستین نمایشگاه کیش اکسپو در حوزه‌های تخصصی تداعی می‌شود، از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ از اینرو تلاش دست اندرکاران باید بر برگزاری هر چه باشکوه این رویداد متمرکز شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر توجه به نیاز مخاطبان در هیئت‌های تخصصی و ایجاد بستر مناسب برای حضور گروه‌های تجاری خارجی تاکید کرد و بیان داشت: اکسپو بستری برای عرضه ظرفیت‌های تجاری و صادراتی است؛ بنابراین معرفی این رویداد موجب علاقه مندی کشور‌های همسایه برای حضور در نمایشگاه خواهد شد. سرهنگی در ادامه با اشاره به وجه تمایز منطقه آزاد کیش نسبت به دیگر شهر‌های کشور برای حضور میهمانان خارجی اظهار داشت: عدم نیاز به روادید، ظرفیتی مطلوب برای مخاطبان خارجی به شمار می‌رود و پرواز روزانه "کیش ایر" و پرواز ۴ روز در هفته "فلای دبی" نیز شرایط را برای حضور آنان با انجام پروازی کوتاه مهیا می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: نمایشگاه اکسپو به دلیل اینکه مخاطبان خاص خود دارد باید از تمام ابعاد، فضایی کاملا متفاوت با دیگر نمایشگاه‌ها داشته باشد و منتج به انعقاد تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های مهم شود.

وی با اشاره به برگزاری دومین اجلاس و نمایشگاه شهر پایدار افزود: در رویداد شهر پایدار که پیش زمینه علمی نمایشگاهی دارد؛ کارگاه‌های جانبی باید با تفکر و تامل انتخاب و برگزار شود و پیش از معرفی شرکت‌ها و محصولات مرتبط، برندسازی و آگاه سازی صحیح جامعه در خصوص موضوعات شهر پایدار و توسعه پایدار صورت پذیرد.

رحیم سرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های کیش جهت تبدیل شدن به یک شهر پایدار گفت: جزیره کیش بواسطه بکر بودن و برخورداری از هوای پاکیزه، شهر تمیز و عدم وجود ترافیک و نیز دارا بودن فرهنگ غنی کیشوندی و نگاه بلند مدت به مسائل زیست محیطی، می‌تواند در کشور به عنوان شهر پایدار معرفی شود و ما علاقه مندیم تا علاوه بر برگزاری این نمایشگاه، برند سازی "کیش شهر پایدار" را نیز انجام دهیم.

وی در پایان بر برپایی هیئت‌ها (پنل ها) و کارگاه‌های تخصصی با حضور افراد به نام در زمینه‌های توسعه پایدار و شهر پایدار تاکید و درخصوص همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با برگزاری این دو رویداد اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است نمایشگاه بین المللی "شهر پایدار" ۱۷ تا ۲۰ مهر و نخستین نمایشگاه بین المللی "کیش اکسپو" ۳ تا ۹ آذر امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های کیش برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است ایران هرگز در برابر قدرت‌های اتمی عقب‌نشینی نکرده است
خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: ما از ابتدای انقلاب با قدرت‌های اتمی پنجه نرم کرده‌ایم و برای حفظ منافع ملی هیچگاه عقب‌نشینی نکرده‌ایم.
محسن امین‌زاده: به مذاکرات خوش‌بین هستم محسن امین‌زاده: به مذاکرات خوش‌بین هستم
محسن امین‌زاده معاون اسبق وزارت خارجه در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان‌های سراسر کشور گفت: جمهوری اسلامی در شرایط کنونی به دلایل مختلف در شرایط جدیدی قرار گرفته و آمادگی پیدا کرده که دیپلماسی خودش را به مسیر درست بهبود ببخشد. بار‌ها توصیه کرده‌ام چین را الگو قرار بدهیم و به سمت توسعه حرکت کنیم.
محسن آرمین: جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را هم قبول ندارد محسن آرمین: جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را هم قبول ندارد
محسن آرمین در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان‌های سراسر کشور تاکید کرد: فائق آمدن بر مشکلات بدون بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی به نتیجه نخواهد رسید. وی افزود: این درست است که امروز جامعه قهر کرده ولی روش‌های خشونت‌آمیز را قبول ندارد.
بزرگترین شهربازی کشور در کدام شهر ساخته می‌شود؟ بزرگترین شهربازی کشور در کدام شهر ساخته می‌شود؟
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهردار خوی گفت: بزرگترین شهربازی شمال غرب کشور در تفرجگاه کوهستانی خاتون با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است.
دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟ دعوای شدید جواد و شجاع سر چی بود؟
کاپیتان تراکتور با انتشار متنی تند به اظهارات جواد خیابانی واکنش نشان داد.
اولین فیلم از دیدار رییس جمهور رئیسی با رهبر انقلاب اولین فیلم از دیدار رییس جمهور رئیسی با رهبر انقلاب
ویدیوی دیده نشده از اولین جلسه شهید رئیسی با رهبر انقلاب پس از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم
رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند رئیس کل دادگستری هرمزگان: ذخایر سوخت قاچاق در بندر کلاهی با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: حجم ذخیره مخازن سوخت قاچاق در بندر کلاهی غیر قابل تصور و بیش از ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر است که با تولید روزانه یک پالایشگاه برابری می‌کند.
چند رسانه ای
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر