کد خبر: ۴۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲

کیش «اکسپو» را به آغوش میکشد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با توجه به اینکه عمده مخاطبان رویداد "کیش اکسپو" میهمانان خارجی هستند؛ از اینرو لازمه برپایی این نمایشگاه، بهره گیری از تیمی قوی و درخور شان نام اکسپو است.
کیش «اکسپو» را به آغوش میکشد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:رحیم سرهنگی در نشست هماهنگی برگزاری جلسه هماهنگی دومین اجلاس و نمایشگاه شهر پایدار و نخستین نمایشگاه بین المللی کیش اکسپو با حضور جمعی از مدیران و معاونان سازمان و شرکت‌های تابعه در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ بر ترغیب گروه‌های تجاری برای حضور در کیش اکسپو، برندسازی شهر پایدار و توجه به نیاز مخاطبان در هیئت‌های (پنل های) تخصصی تاکید کرد.

رحیم سرهنگی در این جلسه با اشاره به نخستین سال برگزاری نمایشگاه "کیش اکسپو" و بیان این مهم که سال اول برگزاری یک نمایشگاه باید سنگ بنایی برای سال‌های آینده باشد؛ گفت: تصویری که از برگزاری نخستین نمایشگاه کیش اکسپو در حوزه‌های تخصصی تداعی می‌شود، از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ از اینرو تلاش دست اندرکاران باید بر برگزاری هر چه باشکوه این رویداد متمرکز شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر توجه به نیاز مخاطبان در هیئت‌های تخصصی و ایجاد بستر مناسب برای حضور گروه‌های تجاری خارجی تاکید کرد و بیان داشت: اکسپو بستری برای عرضه ظرفیت‌های تجاری و صادراتی است؛ بنابراین معرفی این رویداد موجب علاقه مندی کشور‌های همسایه برای حضور در نمایشگاه خواهد شد. سرهنگی در ادامه با اشاره به وجه تمایز منطقه آزاد کیش نسبت به دیگر شهر‌های کشور برای حضور میهمانان خارجی اظهار داشت: عدم نیاز به روادید، ظرفیتی مطلوب برای مخاطبان خارجی به شمار می‌رود و پرواز روزانه "کیش ایر" و پرواز ۴ روز در هفته "فلای دبی" نیز شرایط را برای حضور آنان با انجام پروازی کوتاه مهیا می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: نمایشگاه اکسپو به دلیل اینکه مخاطبان خاص خود دارد باید از تمام ابعاد، فضایی کاملا متفاوت با دیگر نمایشگاه‌ها داشته باشد و منتج به انعقاد تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های مهم شود.

وی با اشاره به برگزاری دومین اجلاس و نمایشگاه شهر پایدار افزود: در رویداد شهر پایدار که پیش زمینه علمی نمایشگاهی دارد؛ کارگاه‌های جانبی باید با تفکر و تامل انتخاب و برگزار شود و پیش از معرفی شرکت‌ها و محصولات مرتبط، برندسازی و آگاه سازی صحیح جامعه در خصوص موضوعات شهر پایدار و توسعه پایدار صورت پذیرد.

رحیم سرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های کیش جهت تبدیل شدن به یک شهر پایدار گفت: جزیره کیش بواسطه بکر بودن و برخورداری از هوای پاکیزه، شهر تمیز و عدم وجود ترافیک و نیز دارا بودن فرهنگ غنی کیشوندی و نگاه بلند مدت به مسائل زیست محیطی، می‌تواند در کشور به عنوان شهر پایدار معرفی شود و ما علاقه مندیم تا علاوه بر برگزاری این نمایشگاه، برند سازی "کیش شهر پایدار" را نیز انجام دهیم.

وی در پایان بر برپایی هیئت‌ها (پنل ها) و کارگاه‌های تخصصی با حضور افراد به نام در زمینه‌های توسعه پایدار و شهر پایدار تاکید و درخصوص همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با برگزاری این دو رویداد اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است نمایشگاه بین المللی "شهر پایدار" ۱۷ تا ۲۰ مهر و نخستین نمایشگاه بین المللی "کیش اکسپو" ۳ تا ۹ آذر امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های کیش برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر