کد خبر: ۴۶۷۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲

کیش «اکسپو» را به آغوش میکشد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با توجه به اینکه عمده مخاطبان رویداد "کیش اکسپو" میهمانان خارجی هستند؛ از اینرو لازمه برپایی این نمایشگاه، بهره گیری از تیمی قوی و درخور شان نام اکسپو است.
کیش «اکسپو» را به آغوش میکشد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش:رحیم سرهنگی در نشست هماهنگی برگزاری جلسه هماهنگی دومین اجلاس و نمایشگاه شهر پایدار و نخستین نمایشگاه بین المللی کیش اکسپو با حضور جمعی از مدیران و معاونان سازمان و شرکت‌های تابعه در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ بر ترغیب گروه‌های تجاری برای حضور در کیش اکسپو، برندسازی شهر پایدار و توجه به نیاز مخاطبان در هیئت‌های (پنل های) تخصصی تاکید کرد.

رحیم سرهنگی در این جلسه با اشاره به نخستین سال برگزاری نمایشگاه "کیش اکسپو" و بیان این مهم که سال اول برگزاری یک نمایشگاه باید سنگ بنایی برای سال‌های آینده باشد؛ گفت: تصویری که از برگزاری نخستین نمایشگاه کیش اکسپو در حوزه‌های تخصصی تداعی می‌شود، از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ از اینرو تلاش دست اندرکاران باید بر برگزاری هر چه باشکوه این رویداد متمرکز شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر توجه به نیاز مخاطبان در هیئت‌های تخصصی و ایجاد بستر مناسب برای حضور گروه‌های تجاری خارجی تاکید کرد و بیان داشت: اکسپو بستری برای عرضه ظرفیت‌های تجاری و صادراتی است؛ بنابراین معرفی این رویداد موجب علاقه مندی کشور‌های همسایه برای حضور در نمایشگاه خواهد شد. سرهنگی در ادامه با اشاره به وجه تمایز منطقه آزاد کیش نسبت به دیگر شهر‌های کشور برای حضور میهمانان خارجی اظهار داشت: عدم نیاز به روادید، ظرفیتی مطلوب برای مخاطبان خارجی به شمار می‌رود و پرواز روزانه "کیش ایر" و پرواز ۴ روز در هفته "فلای دبی" نیز شرایط را برای حضور آنان با انجام پروازی کوتاه مهیا می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: نمایشگاه اکسپو به دلیل اینکه مخاطبان خاص خود دارد باید از تمام ابعاد، فضایی کاملا متفاوت با دیگر نمایشگاه‌ها داشته باشد و منتج به انعقاد تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های مهم شود.

وی با اشاره به برگزاری دومین اجلاس و نمایشگاه شهر پایدار افزود: در رویداد شهر پایدار که پیش زمینه علمی نمایشگاهی دارد؛ کارگاه‌های جانبی باید با تفکر و تامل انتخاب و برگزار شود و پیش از معرفی شرکت‌ها و محصولات مرتبط، برندسازی و آگاه سازی صحیح جامعه در خصوص موضوعات شهر پایدار و توسعه پایدار صورت پذیرد.

رحیم سرهنگی با اشاره به ظرفیت‌های کیش جهت تبدیل شدن به یک شهر پایدار گفت: جزیره کیش بواسطه بکر بودن و برخورداری از هوای پاکیزه، شهر تمیز و عدم وجود ترافیک و نیز دارا بودن فرهنگ غنی کیشوندی و نگاه بلند مدت به مسائل زیست محیطی، می‌تواند در کشور به عنوان شهر پایدار معرفی شود و ما علاقه مندیم تا علاوه بر برگزاری این نمایشگاه، برند سازی "کیش شهر پایدار" را نیز انجام دهیم.

وی در پایان بر برپایی هیئت‌ها (پنل ها) و کارگاه‌های تخصصی با حضور افراد به نام در زمینه‌های توسعه پایدار و شهر پایدار تاکید و درخصوص همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با برگزاری این دو رویداد اعلام آمادگی کرد.

گفتنی است نمایشگاه بین المللی "شهر پایدار" ۱۷ تا ۲۰ مهر و نخستین نمایشگاه بین المللی "کیش اکسپو" ۳ تا ۹ آذر امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های کیش برگزار می‌شود.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟ آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟
شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اعلام اینکه هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستورکار این شرکت قرار ندارد، دلایل نوسان‌های شبکه آب را ناشی از افزایش دما و رشد پیک مصرف در برخی ساعت‌ها عنوان کرد.
نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟ نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟
دانشمندان فرانسوی در جریان یک آزمایش خون معمولی، موفق به شناسایی نادرترین گروه خونی جهان شدند که تنها در یک نفر یافت شده است. محققان این گروه خونی را گوادا-منفی نامیده‌اند.
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر