کد خبر: ۱۰۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۵

تاکید بر رعایت ضوابط بهداشتی در جزیره کیش

چهل و هفتمین جلسه ستاد اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا با محوریت ارائه گزارش از میزان آمادگی بیمارستان و مراکز خدمات بهداشتی کیش و الزام به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی عموم مردم در نقاط پر تجمع جزیره برگزار شد.
تاکید بر رعایت ضوابط بهداشتی در جزیره کیش

تاکید بر رعایت ضوابط بهداشتی در جزیره کیش

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در چهل و هفتمین جلسه ستاد اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا که با حضور سعید پورزادی عضو هیئت مدیره و سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش بعد از ظهر پنجشنبه ۱۵ دی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ با تاکید بر رعایت شیوه نامه‌ها بهداشتی، گفت: خوشبختانه هیچ گونه مورد بیمار بستری و مثبت از زیر سویه‌های جدید در جزیره کیش شناسایی نشده است.

سخنگوی ستاد اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونا در رابطه با ایمن سازی مردم جزیره کیش در مقابل کرونا، گفت: ساکنان جزیره کیش می‌توانند در ساعات اداری با مراجعه به مرکز خدمات بهداشتی بوعلی واکسن خود را دریافت کنند.

دکتر محمدرضا رضانیا، خاطر نشان کرد: تا کنون بیش از ۱۵۳ هزار دوز واکسن در جزیره کیش تزریق شده و با جدیت تمام اقدامات ایمن سازی مردم این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و با حفظ و ارتقاء آرامش و امنیت جزیره، گردشگران می‌توانند به کیش سفر کنند.

رضانیا با تاکید بر این مهم که پیش بینی‌ها و اقدامات لازم برای مقابله با ویروس کرونا انجام شده و هیچ اتفاق خاصی در صورت آغاز پیک هشتم در جزیره کیش نخواهیم داشت، افزود: ضرورت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از سوی مسافران خارجی ورودی به جزیره کیش، به مراجع ذیصلاح ابلاغ شده و نظارت‌های فراگیر در این زمینه ادامه دارد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر