کد خبر: ۴۶۴۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵

در مجمع عمومی عادی سالانه بیمه نوین به ازای هر سهم ۶۰ ریال سود تصویب شد

مجمع عمومی عادی سالانه بیمه نوین بعد از ظهر روز چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۳، به منظور استماع گزارش هیأت مدیره و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲، بررسی و تصویب صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ با حضور ۵۷.۴۲ درصد سهامداران برگزار شد و با تصویب مجمع به ازای هر سهم ۶۰ ریال سود نقدی میان سهامداران تقسیم می‌شود.
در مجمع عمومی عادی سالانه بیمه نوین به ازای هر سهم ۶۰ ریال سود تصویب شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین: در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت، عیسی شهسوار خجسته؛ رئیس هیأت مدیره بیمه نوین به عنوان رئیس مجمع، مهدی نوش آبادی و مهدی کاظمی؛ به عنوان ناظران مجمع و همچنین شقایق دیلمی‌پور، مدیر مالی بیمه نوین به عنوان دبیر جلسه، توسط حاضران انتخاب شدند.

همچنین نماینده حسابرس مستقل و بازرس قانونی مؤسسه حسابرسی فاطر و همکاران، نماینده بیمه مرکزی ج. ا. ایران، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه بیمه نوین حضور داشتند.

پس از استماع گزارش هیأت مدیره و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی و پاسخ به موارد مطروحه سهامداران، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ توسط سهامداران به تصویب رسید.

در مجمع عمومی عادی سالانه بیمه نوین سود قابل تقسیم از محل سود انباشته ۳۰۰ میلیارد ریال و به ازای هر سهم مبلغ ۶۰ ریال تصویب شد.

بر اساس این گزارش؛ در بخشی از مجمع عمومی عادی سالانه شرکت، گزارش عملکرد مالی شرکت که به استماع حضار رسید از رشد حق بیمه ۴۴.۴۶ درصدی سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته، کسب بیش از ۹۸ درصد از پرتفوی پیش بینی شده در بودجه مصوب هیأت مدیره، رشد ۲۳ درصدی درآمد‌های سرمایه‌گذاری شرکت، برخورداری از مشتریان حقوقی معتبر، حفظ قرارداد‌های کلان بیمه ای، ارائه طرح­های بیمه­ای جدید و وجود نظام‌های نظارتی و کنترلی در شرکت به عنوان دستاورد‌ها و نقاط قوت بیمه نوین در سال گذشته یاد شد.

شایان ذکر است؛ در پایان مجمع با رأی سهامداران، مؤسسه حسابرسی بهمند به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی و مؤسسه حسابرسی داریاروش به عنوان حسابرس و بازرس قانونی علی‌البدل و روزنامه اطلاعات نیز بار دیگر، به‌عنوان روزنامه کثیرالانتشار، انتخاب شدند.

همچنین مبلغ ۵ میلیارد ریال به عنوان پاداش اعضای هیأت مدیره و مبلغ ۱۲ میلیارد ریال به عنوان بودجه فعالیت‌های حوزه مسئولیت اجتماعی در نظر گرفته شد.

برچسب ها: بیمه نوین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار در مسیر جاودانگی؟! اوسمار در مسیر جاودانگی؟!
باشگاه پرسپولیس پس از هفته‌ها تنش، بالاخره دست به تغییر روی نیمکت زد و از وحید هاشمیان عبور کرد و هدایت تیم را به اوسمار ویرا سپرد. حالا اوسمار تا دربی باید تیمش را آماده کند تا تجربه شیرین برد در دربی تهران را تکرار کند.
طارمی در تعقیب آقای گل طارمی در تعقیب آقای گل
ایوب ال‌کعبی با ۶ گل صدرنشین جدول گلزنان سوپر لیگ یونان است و مهدی طارمی با ۴ گل در تعقیب او، همچنان تهدیدی جدی در خط حمله المپیاکوس محسوب می‌شود.
صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر صفر تا صد ماجرای سردار آزمون و قاچاق مواد مخدر
در روز‌های اخیر شایعه‌ای درباره بازداشت سردار آزمون در ابوظبی منتشر شد؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این خبر کاملاً بی‌اساس است و هیچ گزارش رسمی آن را تأیید نمی‌کند.
قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد قهرمانی ایران در کشتی آزاد جهانی ۲۰۱۵ تأیید شد
با تأیید رسمی اتحادیه جهانی کشتی و پس از اثبات دوپینگ دو ملی‌پوش روس، تیم ملی کشتی آزاد ایران به‌عنوان قهرمان رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ لاس‌وگاس معرفی شد.
مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی مرگ مشکوک خواننده معروف مازندرانی
مرگ صفر گلردی، خواننده محبوب مازندرانی، که سال گذشته در خانه‌اش رخ داد، وارد مرحله تازه‌ای شد. همسر دوم و دختر او به اتهام قتل عمد بازداشت شده‌اند.
افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی افشاگری والیبالیست روس درباره صابر کاظمی
در حالی که هنوز علت دقیق مرگ صابر کاظمی، والیبالیست ایرانی تیم الاهلی قطر مشخص نشده، ویتالی پاپازوف بازیکن روس این تیم با اشاره به جزئیات تازه، از نکات مشکوکی در جریان این حادثه سخن گفت.
جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد جزئیات جدید از طرح کالابرگ آبان‌ماه اعلام شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه از تغییرات جزئی در اجرای کالابرگ الکترونیکی آبان‌ماه خبر داد و اعلام کرد که دهک‌های مشمول همان هفت دهک قبلی خواهند بود، اما تعداد اقلام مشمول به ۱۱ قلم کاهش می‌یابد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر