کد خبر: ۴۶۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹

بیمارستان شریعتی اخطار ایمنی گرفته بود

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: دولت و وزارت بهداشت باید نسبت به ایمنی بیمارستان‌ها توجه جدی داشته باشند
بیمارستان شریعتی اخطار ایمنی گرفته بود

مخاطب۲۴- سوده نجفی با اشاره به آتش سوزی بیمارستان شریعتی اظهار داشت: بر اساس اسامی ساختمان‌های ناایمن شهر تهران که با پیگیری‌های سازمان آتش نشانی و کمیته ایمنی از سوی قوه قضاییه منتشر و اعلام شد، ۸ بیمارستان شامل حضرت رسول اکرم، امام خمینی (ره)، لولاگر، طرفه، سینا، بوعلی، شهدای یافت‌آباد و فیاض‌بخش به عنوان ساختمان ناایمن معرفی شدند.

وی ادامه داد: برخی از بیمارستان‌ها نیز دارای نواقص ایمنی بودند، اما نام آن‌ها در این فهرست نیست و اخطار‌های ایمنی از سوی سازمان آتش نشانی دریافت کردند که بیمارستان گاندی که سال گذشته دچار آتش سوزی شد و همچنین بیمارستان شریعتی شامل این بیمارستان‌ها هستند.

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران افزود: با پیگیری‌های کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران برخی از این ساختمان‌های اعلام شده استاندارد‌های لازم را کسب کردند و ناایمنی آن‌ها رفع شده است، اما تعداد زیادی از آن‌ها هنوز ناایمن هستند و علاوه بر آن ساختمان‌های زیادی در شهر تهران وجود دارد که اخطار‌های مربوط به ایمنی را دریافت کردند، اما مالک یا مالکان آن‌ها هیچ توجه‌ای به آن نمی‌کنند.

سوده نجفی با بیان اینکه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از جمله مکان‌هایی است که باید دارای ایمنی لازم باشند گفت: آنچه که در لیست اعلام شده دیده می‌شود بیمارستان‌های دولتی بیش از بیمارستان‌های خصوصی دارای مشکلات ایمنی می‌باشند علاوه بر این بیمارستان‌های دولتی به دلیل هزینه‌های درمانی پایین‌تر نسبت به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کننده بیشتری دارند لذا در صورت وقوع هرگونه حادثه احتمالی شهروندان ممکن است شهروندان بیشتری دچار سانحه شوند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: دولت و وزارت بهداشت باید نسبت به ایمنی این بیمارستان‌ها توجه جدی داشته باشد. برخی از این بیمارستان‌ها به دلیل قدمت بالای ساختمان برای بیماران نگران کننده است. قوه قضاییه در اقدامی شایسته نسبت به اعلام اسامی این بیمارستان‌ها گامی مثبت در راستای تعیین تکلیف آن‌ها برداشت که این رویه باید با ورود جدی مدعی العموم به رفع مشکلات ایمنی بیمارستان ها، مراکز درمانی، پاساژ‌ها و سایر مکان‌های پرتردد شهروندان که اخطار‌های ایمنی دارند، داشته باشد. از شهروندان انتظار می‌رود ایمنی مکان‌های پرتردد را به صورت جدی از مالکان و نهاد‌های مربوطه مطالبه کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد عراقچی: طرف مقابل باید به راه حل برد-برد در مذاکرات معتقد باشد
وزیر امور خارجه گفت: حمله اخیر به تأسیسات ما اثبات کرد که راه‌حل نظامی برای برخورد با برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد. تنها یک راه‌حل دیپلماتیک و مذاکره‌شده می‌تواند مؤثر باشد، و تحقق آن تنها زمانی ممکن است که آنها جاه‌طلبی‌های نظامی خود را کنار بگذارند و خساراتی را که به ما وارد کرده‌اند جبران کنند. آنگاه ما آماده مشارکت در مذاکرات خواهیم بود.
وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد وکیل تتلو پاسخ ادعای خواهر تتلو را داد
وکیل تتلو درباره ارسال حکم موکلش به اجرای احکام توضیحاتی ارائه کرد و گفت: پرونده به اجرای احکام ارسال شده است، اما برای اجرای حکم نیست.
کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟ کیانوش رستمی برای کدام کشور وزنه برداری می‌کند؟
کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ برای کشور کوزوو وزنه خواهد زد.
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
ادعای جدید خواهر تتلو! ادعای جدید خواهر تتلو!
طبق استوری خواهر تتلو، پرونده وی برای اجرای حکم رفته و احتمالاً به زودی اعدام می‌شود.
افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از افزایش ۲۰ درصدی مستمری بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: همزمان با مستمری تیرماه، معوقات سه ماه فصل بهار امسال پرداخت شد.
جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند جنتی در شورای نگهبان دبیر ماند
«برای یک سال دیگر آیت‌الله احمد جنتی دبیر، دکتر سیامک ره‌پیک قائم‌مقام دبیر و دکتر هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان خواهند بود.»
برگزیده
خانم‌های چاق حتما بخوانند! خانم‌های چاق حتما بخوانند!
متخصصان هشدار داده‌اند زنانی که چربی اضافه زیادی دارند، یک‌سوم بیشتر از همتایان لاغرتر خود در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
اختلالات GPS در تهران رفع شد؟ اختلالات GPS در تهران رفع شد؟
بر اساس تازه‌ترین اطلاعات سطح اختلالات سیگنال GPS در بیشتر نقاط کشور از جمله تهران، البرز، قم، ساوه، کاشان و بندرعباس که طی هفته گذشته درگیر تداخل شدید بودند، اکنون به حالت عادی بازگشته است.
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند
تیم ملی المپیاد ریاضی جمهوری اسلامی ایران با کسب دو نشان طلا، سه نقره و یک برنز جایگاه خود را در میان برترین‌های جهان تثبیت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر