کد خبر: ۴۶۳۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲

تقویت روابط ایران و عربستان موجب افزایش قدرت جهان اسلام است

رییس‌جمهور منتخب در تماس تلفنی ولیعهد عربستان گفت: تقویت روابط ایران و عربستان موجب افزایش قدرت جهان اسلام در دفاع از فلسطین است.
تقویت روابط ایران و عربستان موجب افزایش قدرت جهان اسلام است

مخاطب ۲۴- امیر محمد بن‌سلمان ولیعهد و نخست وزیر عربستان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان ضمن تبریک پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری ایران، بر اهتمام دولت عربستان نسبت به ادامه همکاری‌های دوجانبه با ایران به نفع دو کشور، دو ملت و جهان اسلام تاکید کرد.

پزشکیان در این گفتگو ضمن تشکر از پیام‌های تبریک مسئولین عربستان و فراهم کردن زمینه اخذ رای از حجاج ایرانی در مکه مکرمه و مدینه منوره، توسعه روابط با همسایگان از جمله عربستان سعودی را از اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران برشمرد و گسترش همکاری میان دو کشور را به نفع منطقه و جهان اسلام دانست.

رئیس جمهور منتخب ضمن ابراز خرسندی از سیر مناسبات دو کشور طی یکسال گذشته اظهار امیدواری کرد در دوره جدید همکاری‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی–تجاری میان ایران و عربستان توسعه یابد و نزدیکی هر چه بیشتر دو کشور موجب ایجاد پیوند‌های عمیق و ناگسستنی میان کشور‌های اسلامی شود.

پزشکیان تقویت روابط ایران و عربستان را موجب افزایش قدرت جهان اسلام در دفاع از فلسطین و محکومیت جنایتگری صهیونیست‌ها دانست و تاکید کرد: ضرورت دارد همه کشور‌های اسلامی به صورت یکپارچه تمام توان و ظرفیت خود را برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی به کار بگیرند.

ولیعهد عربستان نیز در این تماس تلفنی توسعه همکاری‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را به عنوان دو کشور بزرگ و تاثیرگذار در منطقه ضروری خواند و افزود: برای ما موجب خرسندی بسیار است که نشانه‌های روشنی نسبت به اجرای توافقات مشاهده می‌کنیم و در همین مدت نیز اقدامات متعدد صورت گرفته که مشوق ما برای توسعه همکاری‌های دوجانبه است.

ولیعهد عربستان گسترش همکار‌های دو کشور را موجب انسجام و وحدت نظر در جهان اسلام حول مسائل مهم مبتلابه از جمله مسئله فلسطین عنوان کرد و گفت: اطمینان داریم توسعه روابط ایران و عربستان علاوه بر ابعاد دوجانبه به نفع مسائل جهان اسلام از جمله مسئله فلسطین خواهد بود.

محمد بن‌سلمان با اشاره به وجود ظرفیت‌های گسترده دو کشور برای توسعه همکاری به ویژه در بخش‌های فرهنگی، تجاری و سرمایه‌گذاری، ابراز امیدواری کرد که در دوره ریاست جمهوری پزشکیان روابط میان دو کشور توسعه یافته و آینده‌ای درخشان برای دو ملت رقم بخورد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر