کد خبر: ۴۶۳۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷

مقام سابق صهیونیست:موقعیت اسرائیل مقابل ایران تضعیف شده است

یک مقام امنیتی سابق صهیونیست با اشاره به بحران‌هایی که این رژیم بعد از جنگ غزه، در سطوح مختلف گرفتار آن شده، تاکید کرد امروز در مقابل تقویت موقعیت ایران، موقعیت راهبردی اسرائیل به شدت تضعیف شده است.
مقام سابق صهیونیست:موقعیت اسرائیل مقابل ایران تضعیف شده است

مخاطب۲۴- در سایه ادامه اعترافات صهیونیست‌ها به گرفتاری اسرائیل در باتلاق غزه و عدم تحقق هیچ یک از اهداف آن در جنگ، «گیورا آیلاند» رئیس پیشین شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سخنانی اعلام کرد: اسرائیل امروز با جنگی متفاوت از جنگ سال 2014 مواجه است؛ زیرا موقعیت استراتژیک آن بعد از یک دهه، تضعیف و در مقابل، موقعیت ایران و همپیمانان آن تقویت شده است.

این ژنرال صهیونیست و مسئول سابق امنیتی این رژیم در مقاله‌ای که در روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت منتشر شد، تاکید کرد: جنگی که امروز اسرائیل در غزه گرفتار آن شد، بسیار دردناک‌تر و سخت‌تر از جنگ سال 2014 است. نقطه عطف این تفاوت مربوط به محاصره اسرائیل در چندین جبهه است. آنچه که ما در آستانه حمله هفت اکتبر نفهمیدیم و اکنون باید آن را درک کنیم، این است که موقعیت راهبردی اسرائیل بدتر شده و در مقابل آن، موقعیت راهبردی ایران تقویت شده است.

بیشتر بخوانید

وی در ادامه با هجمه تند ضد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اعضای افراطی کابینه او به خاطر سیاست‌های غلطی که در غزه و همچنین کرانه باختری پیش گرفته‌اند، گفت: رهبری اسرائیل هنوز بعد از 9 ماه، ترکیب خطرناک جنگ در غزه و ادامه جنگ فرسایشی در جبهه شمالی را درک نکرده است؛ جبهه‌ای که درگیری‌ها در آن تا زمان پایان جنگ غزه ادامه خواهد داشت.

این مقام امنیتی سابق صهیونیست تصریح کرد: اسرائیل همچنین وخامت اوضاع بین‌المللی خود، بحران فزاینده اقتصادی و نیز کاهش روابط نظامی- اجتماعی با طرف‌های مختلف را درک نمی‌کند. جنگ در غزه باید هرچه زودتر پایان یابد و این شرط لازم برای مقابله با پیامدهای دیگر است. اسرائیل همچنین نیاز فوری به یک معامله برای آزادسازی گروگان‌ها (اسرای صهیونیست در غزه) دارد.

وی در پایان تاکید کرد: اگر جنگ فرسایشی را در جنوب و شمال ادامه دهیم و منابع اقتصادی را به پایان رسانده و ندانیم که چگونه باید ارتش را بازسازی کنیم، در دهه آینده قادر به مقابله با تهدید ایران نخواهیم بود.

برچسب ها: صهیونیست
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر