کد خبر: ۴۵۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵

کنعانی: در منازعه اوکراین هرگز پهپادی در اختیار روسیه قرار نداده‌ایم

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز ضمن مردود خواندن ادعای مندرج در بیانیه نشست سران ناتو در واشنگتن تصریح کرد که ایران در منازعه اوکراین هرگز پهپادی را در اختیار روسیه قرار نداده است.
کنعانی: در منازعه اوکراین هرگز پهپادی در اختیار روسیه قرار نداده‌ایم

مخاطب ۲۴- ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) ۲۱ تیر ماه به بخشی از بیانیه نشست سران ناتو در واشنگتن واکنش نشان داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ادعای مندرج در بیانیه پایانی اجلاس سران ناتو در واشنگتن مبنی بر کمک نظامی ایران به روسیه در جنگ اوکراین را کاملا بی‌پایه و اساس و دارای اهداف سیاسی دانسته و آن را مردود می‌داند.
نشست سه روزه سران کشور‌های عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در واشنگتن بامداد پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای پایان یافت.
در این نشست ادعا‌های بی اساس درباره کمک نظامی ایران به روسیه در جنگ اوکراین مطرح شده است. سران ناتو در این بیانیه عنوان کرده‌اند که ایران و کره شمالی را به دلیل ارائه حمایت‌های نظامی مستقیم به روسیه به شعله‌ور کردن جنگ روسیه علیه اوکراین متهم می‌کنیم.
کنعانی همچنین افزود: متأسفانه آنچه در اوکراین شاهد آن هستیم، نتیجه سیاست‌ها و اقدامات تحریک‌آمیز ناتو با محوریت آمریکا بوده و همچنان نیز استمرار دارد.

بیشتر بخوانید

در منازعه اوکراین هرگز پهپادی در اختیار روسیه قرار نداده‌ایم
سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: همان گونه که بار‌ها نیز اعلام کرده‌ایم، هرگونه تلاش برای مرتبط ساختن جنگ اوکراین به همکاری‌های دوجانبه جمهوری اسلامی ایران و روسیه، اقدامی صرفا با انگیزه‌های مغرضانه سیاسی و با هدف مشروع جلوه دادن دخالت‌ها و استمرار کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین صورت می‌گیرد.
کنعانی تصریح کرد: راهبرد جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش در جهت نقش‌آفرینی سازنده و ثبات ساز در مسیر استقرار امنیت پایدار در منطقه و جهان بوده و در منازعه اوکراین هرگز پهپادی در اختیار روسیه قرار نداده و کماکان بر حل و فصل سیاسی این بحران و برقراری صلح پایدار تأکید دارد.
به گزارش فارس، جمهوری اسلامی ایران پیش از این بار‌ها و بار‌ها ادعا‌های مطرح شده درباره کمک نظامی به روسیه در جنگ اوکراین را به صراحت رد کرده است.

برچسب ها: ناصر کنعانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد
شرکت اروپایی «آریان‌گروپ» در راستای دستیابی به فناوری پرتاب و بازیابی موشک‌های قابل استفاده مجدد، تا اوایل دهه ۲۰۳۰ مجموعه‌ای از پروژه‌های پیشرفته فضایی را اجرایی می‌کند؛ گامی که می‌تواند استقلال فضایی اروپا را تضمین کند.
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر