کد خبر: ۴۵۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵

درخواست هادی خامنه‌ای از پزشکیان در چینش اعضای کابینه

دبیر کل مجمع نیرو‌های خط امام گفت: انتظار داریم آقای دکتر پزشکیان در کابینه خود از نیرو‌های متخصص و کاربرد و با تحربه و از همه مهم‌تر راه بلد و مقید به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبری استفاده کند.
درخواست هادی خامنه‌ای از پزشکیان در چینش اعضای کابینه

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام سید هادی خامنه‌ای عصر چهارشنبه در همایش انتخاباتی فعالان ستادی، حامیان و علاقمندان و اقشار و اقوام مختلف از جمله زاگرس نشینان مسعود پزشکیان در تالار رودکی اظهار کرد: پیروزی دکتر پزشکیان در انتخابات در حالی اتفاق افتاد که جریان اصلاحات نیمی از منابع انسانی خود را برای حمایت و پشتیبانی از رئیس جمهور منتخب به وسط میدان آورد.

وی تاکید کرد: جریان اصلاحات در حمایت در از دکتر پزشکیان بر اساس عقلانیت حرکت کرد نه تخریب و جهل.

دبیر کل مجمع نیرو‌های خط امام با بیان اینکه جامعه را با شعار و احساسات نمی‌توان حفظ کرد، ابراز کرد: الان زمان آن رسیده است که کار فرهنگی انجام دهیم تا بتوانیم اصلاحات را زنده نگه داریم.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف سیاسی باید مسیر فرهنگی را طی کرد.

بیشتر بخوانید

حجت‌الاسلام خامنه‌ای با اشاره به اینکه جریان اصلاحات در استان اصفهان سرمایه‌های بزرگی دارد که باید از آن‌ها استفاده شود، گفت: انتظار داریم آقای دکتر پزشکیان در کابینه خود از نیرو‌های متخصص و کاربرد و با تحربه و از همه مهم‌تر راه بلد و مقید به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبری استفاده کند.

وی با بیان اینکه فعالان جریان اصلاحات در استان اصفهان به مسئله تبیین به درستی بپردازند، ابراز کرد: جریان اصلاحات امروز باید تمام تلاش و همت خود را بدون هیچ چشم داشتی با مشارکت همه جریانات و احزاب استفاده کند، از نیرو‌های کارآمد و پاکدست استفاده شود تا بتوانیم به سمت اصفهانی سبز و ایرانی آباد حرکت کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر