کد خبر: ۴۵۹۲۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۵

مجید انصاری: بخشی از نسل Z قانع شد و به پزشکیان رأی داد

مجید انصاری، عضو مجمع روحانیون گفت: پرونده انتخابات بسته شد، رقابت‌ها تمام شده و رفاقت‌ها باید آغاز شود، ما که برای آقای پزشکیان تبلیغ می‌کردیم اما باید در کنار همه مردم، ستاره‌ها و کاندیداهای محترم دست در دست هم دهیم و ان‌شاءالله برای آنچه مردم به خاطر آن به صحنه آمده و شرکت کردند تلاش کنیم.
مجید انصاری: بخشی از نسل Z قانع شد و به پزشکیان رأی داد

مخاطب ۲۴- با اعلام نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، مسعود پزشکیان، به عنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شد. یکی از نکات قابل توجه مرحله دوم انتخابات، افزایش ۱۰ درصدی میزان مشارکت بود.

در همین راستا، مجید انصاری، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «بخشی از آرای قالیباف به سمت جلیلی رفته است، اما بخشی از آن به سمت آقای پزشکیان هم آمده است.»
وی تاکید دارد: «اگر فرصت بیشتری بود امکان اینکه تعداد بیشتری از مردم و هموطنان عزیز برای مشارکت در انتخابات قانع شوند وجود داشت، مخصوصا در مرحله دوم شاهد حضور شخصیت‌های بزرگ فرهنگی، هنری و ورزشی و فعالان اقتصادی و کسانی که نوعی مرجعیت سیاسی و مشورتی برای مردم در مسائل کلان ملی دارند از استاد دانشگاه و دانشجویان و چهره‌های مقبول مردم بودیم که به صحنه آمدند. دستاورد مبارکی بود که یکبار دیگر کسانی که دلشان برای آینده ایران می‌تپید و نگرانی داشتند، احساس کردند روزنه‌ای برای نقش آفرینی مردم گشوده شده، اعتماد و به صحنه آمدند. مرحله دوم یک خیزش جدیدی و حرکت جدیدی بود.»

مشروح گفتگوی مجید انصاری، عضو شاخص مجمع روحانیون مبارز، را در ادامه می‌خوانید؛


آقای انصاری! میزان مشارکت در دور دوم انتخابات، به نسبت دور اول انتخابات و همچنین انتخابات ۱۴۰۰ افزایش پیدا کرد. تحلیل شما از افزایش مشارکت در انتخابات چیست؟ آیا آرای خاموش و مرددین پای صندوق‌ها آمدند یا...


پیروزی ملت ایران را در انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی آقای پزشکیان را تبریک می‌گویم، امیدوارم سرآغاز تحولی مثبت، تغییری در رویکرد‌ها و آغازی برای همدلی و همکاری و همبستگی همه ملت ایران برای ایرانی بهتر و فردایی بهتر باشد.

پرونده انتخابات بسته شد، رقابت‌ها تمام شده و رفاقت‌ها باید آغاز شود، ما که برای آقای پزشکیان تبلیغ می‌کردیم، اما باید در کنار همه مردم، ستاره‌ها و کاندیدا‌های محترم دست در دست هم دهیم و ان‌شاءالله برای آنچه مردم به خاطر آن به صحنه آمده و شرکت کردند تلاش کنیم. من به سهم خودم به عنوان یک ایرانی از همه کاندیداها، همراهان و ستاره‌هایشان به ویژه از شخص آقای پزشکیان که فداکاری کردند در این مقطع وارد صحنه شدند، تشکر می‌کنم.

فرصت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حادثه غیر مترقبه‌ای که پیش آمد، کم بود. فعالیت ۵ یا ۶ ماهه انتخابات عملا به دو هفته تقلیل پیدا کرد و اگر این مدت زمان بیشتر می‌شد امکان اقناع عمومی بیشتر در اختیار بود. قابل پیش‌بینی بود که در مرحله دوم فرصت بیشتری ایجاد می‌شود که آقای پزشکیان، ستاد و حامیان ایشان بیشتر بتوانند با مردم صحبت کنند. آقای پزشکیان با شرکت در مناظره‌ها و برنامه‌های تلویزیونی خودشان و برنامه‌هایشان را بیشتر به مردم معرفی کنند.

مرحله دوم یک خیزش جدیدی و حرکت جدیدی بود
حدود ۶ تا ۷ میلیون رأی نسبت به مرحله اول افزایش داشته است. این افزایش از همین آرایی بود که در مرحله اول به هر دلیلی شرکت نکردند. طبیعتا مقداری از آرای آقای قالیباف به سمت آقای پزشکیان آمده، اما اگر مجموع آرا را حساب کنیم، نشان می‌دهد که میزان مشارکت از حدود ۴۰ درصد به حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است. این افزایش از کسانی است که در مرحله اول نیامدند.

همچنین بخشی از آرای دکتر قالیباف به سمت آقای جلیلی رفته است چراکه آنان از یک جبهه و جریان سیاسی بودند، اما بخشی از آن به سمت آقای پزشکیان هم آمد. در مرحله دوم مشارکت افزایش یافت و رهبر انقلاب نیز بر افزایش مشارکت تاکید کردند.

اگر فرصت بیشتری بود امکان اینکه تعداد بیشتری از مردم و هموطنان عزیز برای مشارکت در انتخابات قانع شوند وجود داشت، مخصوصا در مرحله دوم شاهد حضور شخصیت‌های بزرگ فرهنگی، هنری و ورزشی و فعالان اقتصادی و کسانی که نوعی مرجعیت سیاسی و مشورتی برای مردم در مسائل کلان ملی دارند از استاد دانشگاه و دانشجویان و چهره‌های مقبول مردم بودیم که به صحنه آمدند.

دستاورد مبارکی بود که یکبار دیگر کسانی که دلشان برای آینده ایران می‌تپید و نگرانی داشتند، احساس کردند روزنه‌ای برای نقش آفرینی مردم گشوده شده، اعتماد و به صحنه آمدند. مرحله دوم یک خیزش جدیدی و حرکت جدیدی بود.
بخشی از نسل Z قانع شدند که در حضورشان در انتخابات موثر است
* در میان آرای ۱۶ میلیونی آقای پزشکیان می‌توان ردپای نسل زد (Z) را پیدا کرد؟

حتما، من در سفر‌های استانی که به اصفهان و برخی از شهر‌ها رفتم، همچنین بر اساس اجتماع شهرستان‌ها و استقبال باشکوهی که از آقای پزشکیان و ظریف در یزد، کرمان، کردستان، آذربایجان، ارومیه، مشهد و خرم آباد و ... شد، احساس کردم که بخشی از نسل زد قانع شدند که در حضورشان رد انتخابات موثر است و می‌توانند نقش آفرینی کنند و ثابت هم شد که حضور موثری دارند.

البته فرصت انتخابات کم بود، اگر فرصت بیشتری وجود داشت، با دانشجویان یا غیر دانشجویان به صورت مستقیم در دانشگاه یا غیر از دانشگاه صحبت می‌کردیم، انتقادات و حرف‌های آنان را می‌شنیدیم و پاسخ می‌دادیم، بسیاری از آنان قانع به مشارکت در انتخابات می‌شدند. من امیدوار هستم به همان میزانی که نسل زد به صحنه آمدند و نتیجه گرفتند؛ سایر دختران و پسران و جوانان که سرمایه‌های اصلی کشور هستند به این جمع بندی رسیده باشند که حضور آنان در صحنه‌های سیاسی می‌تواند تاثیر گذار باشد.

امیدوارم در ادامه راه بیشتر به صحنه ورود کنند و به دوستان خودشان کمک کنند تا کشور با مشارکت آنان گام‌های بلندتری را در جهت توسعه و پیشرفت و خواسته‌های خود نسل زد بردارد.

اصولگرایان با سرمایه ۱۳ میلیون رأی به کمک پزشکیان بیایند


آقای جلیلی توانستند ۱۳ میلیون رأی بدست بیاورد فارغ از اینکه این میزان رأی در چه شرایط و اجماعی به سبد او ریخته شد، این میزان رأی چقدر می‌تواند این طیف را به سمت مطالبه گری و گا‌ها اخلال گری در مسیر حرکتی دولت پزشکیان پیش ببرد؟



پدیده انتخابات این دور را برای کل کشور مبارک می‌دانم، بنابر دلایل مختلف که جای پرداختن به آنان نیست، پس از چند دوره انتخابات گذشته، چه انتخابات ریاست جمهوری و چه مجلس، با مشکلاتی مواجه شدند، چه مشکلات بیرونی بر آنان تحمیل شده بود و چه مشکلات درونی و ساختاری که خودشان داشتند، یکبار دیگر منسجم شدند و شاهد نقش آفرینی این گروه‌ها و جریان‌های مختلف اصلاح طلبی بودیم.

همچنین در جریان مقابل اصولگرا، تحرک خوبی را شاهد بودیم، این برای کشور بسیار مفید است که جریانات سیاسی کشور منسجم باشند و با انسجام بیشتر، تکیه بر تجربه و سرمایه اجتماعی شکل بگیرند و به کشور خدمت کنند. این رقابت‌ها و حضور‌ها برای قدرت طلبی شخصی نیست و رقابت برای خدمت به مردم و کشور است. ما یک خلاء جدی در کشور به نام احزاب داشتیم، در چنین شرایطی کشور نمی‌تواند درعرصه سیاسی قابل پیش بینی باشد.

هم انسجام ۱۳ میلیون رأی آقای جلیلی را به نفع کشور می‌دانم هم معتقدم که از پراکندگی بیش از حد جریانات سیاسی جلوگیری شد، جریانات به هم نزدیک شوند و کمک کند. هیچ دلیلی ندارد که ما این ۱۳ میلیون رأی را مانع کار بدانیم و امیدوارم تشکل‌های سیاسی اصولگرا از این سرمایه اجتماعی برای کمک به دکتر پزشکیان استفاده کنند.

ما باید رقابت را پایان یافته بدانیم، و رفاقت و همدلی را در پیش بگیریم. دولت سایه آقای جلیلی می‌تواند کمک کننده باشد و دولت را نقد کنند. صداقت و وفادارای به ملت حکم می‌کند که کاندیدا‌ها برنامه‌هایی که برای خنثی کردن مشکلات مردم ارائه کرده بودند می‌تواند به پزشکیان ارائه کنند، آقای پزشکیان اعلام کرده که آغوش بازی دارد و دستشان باز است برای پذیرش هر نوع همکاری در جهت همکاری برای رفع مشکلات و خدمت به مردم باز است و این را به عنوان میثاق خود اعلام کردند.

برچسب ها: مجید انصاری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر