کد خبر: ۱۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۶
احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات

مجید انصاری یا کواکبیان، سرلیست اصلاح‌طلبان می‌شوند

راهبرد اصلی اصلاح طلبان این است که صرفا در حوزه هایی اقدام به ارائه لیست کنند که چهره های شاخص اصلاح طلبان حضور داشته باشند در تهران با این وضعیت که تنظیم لیست کامل سی نفره بسیار سخت باشد
احمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، درباره احتمال سرلیستی ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات گفت: نام برخی از افراد از جمله مجید انصاری و کواکبیان برای سرلیستی جبهه اصلاح طلبان مطرح است.

او ادامه داد: البته این احتمال وجود دارد که در فرایند مجدد بررسی تایید صلاحیت‌ها برخی دیگر از دوستان هم تایید شوند، اما به طور کلی در مجموعه اصلاح طلبان تاکنون هیچ بحثی درباره سرلیست نشده و هنوز به طور قطعی مشخص نیست که وضعیت سرلیستی به چه صورت خواهد بود.

شریف درباره احتمال ارائه لیست ائتلاف اصلاح طلبان گفت: همانطور که پیش از این هم اعلام شد راهبرد اصلی اصلاح طلبان این است که صرفا در حوزه هایی اقدام به ارائه لیست کنند که چهره های شاخص اصلاح طلبان حضور داشته باشند و در تهران با این وضعیت پیش بینی می‌شود که تنظیم لیست کامل سی نفره بسیار سخت باشد و احتمالا اصلاحات لیستی کمتر از سی نفر را ارائه خواهند کرد.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران افزود: به بیانی دیگر مانند دوره قبل، بحث ائتلاف قبل از انتخابات مطرح نخواهد شد که از اعتدال گرایان و برخی اصولگرایان معتدل هم در لیست اصلاحات گنجانده شود و صرفا کاندیدای اصلاح طلب در لیست قرار خواهند گرفت. تهران یکسری از اصلاح طلبان تایید شدند؛ اما هنوز به طور قطعی بحثی در این باره صورت نگرفته و در جلسه امروز شورای عالی در این باره بحث خواهد شد.

فعال اصلاح طلب درباره لیست اصلاح طلبان در شهرستان‌ها نیز بیان کرد: در شهرستان‌ها و کلان شهرها هم ساختار شورای عالی سیاست گذاری تشکیل شده که تحت عنون شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان استان ها تصمیم گیری کرده و چون شناخت بیشتری از نامزدهای اصلاح طلب در شهرستان دارد نام آنها را به شورای عالی سیاست گذرای در تهران اعلام می‌کند، اما چون با  رد صلاحیت های گسترده مواجهیم  کار معرفی کاندیدای اصلاح طلب مشکل شده است.

او ادامه داد: اما در همه جریان های سیاسی تصمیمات به صورت اقتضایی اتخاذ می‌شود یعنی اقتضای زمان است که تعیین می‌کند چه راهبردی در پیش گرفته شود اما کلیت این است که ما در انتخابات  شرکت خواهیم کرد اما ممکن است در برخی شهراستان ها کاندید نداشته باشیم.

شریف درباره موضوعات مورد بررسی در جلسه امروز شورای عال  سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: به طور کلی جلسات با محوریت  راهبردهای کلی اصلاح طلبان تشکیل می‌شود ولی  در نهایت باید دید آخرین خبرهایی که درباره تایید صلاحیت ها صورت می‌گیرد چیست تا به  یک جمع بندی کلی در کل کشور برسیم و یک آمار دقیق در این باره ارائه شود.

فعال اصلاح طلب گفت: باید دید که چه  تعداد از نامزدهای ما تایید صلاحیت شدند تا بتوان درباره آنها تصمیم گیری کرد، زیرا حوزه های انتخاباتی در سراسر کشور متعدد هستند و باید برای هرکدام  از اینها از طریق استان ها امار آرسال می شد تا بتوان در این باره تصمیم گیری کرد. معتقدم که آمار ارائه شده و امروز می‌توان یک تصویر روشن و شفافی از تعداد تایید صلاحیت شده ها و تعدادی از افرادی که رد صلاحیت شده اند ارائه داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر