کد خبر: ۴۵۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰

پرواز‌های حج ۲۳ تیر به اتمام می‌رسد

سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: پرواز‌های بازگشت حجاج که از ابتدای تیرماه آغاز شده بود تا ۲۳ تیر به اتمام می‌رسد.
پرواز‌های حج ۲۳ تیر به اتمام می‌رسد

مخاطب۲۴- حسام قربانعلی سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری

بیشتر بخوانید
اسلامی ایران با بیان اینکه روند بازگشت زائران از ابتدای تیرماه آغاز شده و تا ۲۳ تیرماه ادامه دارد گفت: تا به امروز ۸۷ هزار حاجی به کشور بازگشته اند و تعداد باقی مانده زائران که حدود ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر است طی سه روز باقی مانده به کشور بازمی گردند.

وی افزود: در تلاش هستیم میزان تاخیر‌ها را کاهش دهیم که خوشبختانه تا به امروز هم در چندین پرواز تعجیل داشته ایم.

او گفت: پرواز‌های حج امسال در ۲۱ ایستگاه هوایی کشور انجام شده و هدف امسال ما انجام پرواز در مناطق محروم کشور بوده است.

گفتنی است روز گذشته هم باصریان معاون عملیات شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران درباره انجام پرواز‌های حج ایران ایر گفت: افزایش تعداد پرواز‌ها به نقاط کم برخوردار از اقداماتی بود که به صورت مرتب انجام شد.

وی درباره عملیات بزرگ حج نیز توضیح داد: بیش از ۸۷ هزار زائر از ۲۱ ایستگاه پروازی در حج سال ۱۴۰۳ توسط این شرکت جابه‌جا شدند.

به گفته معاون عملیات پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، آماده سازی ناوگان و تأمین قطعات مربوط به هواپیماها، افزایش رضایت مندی مشتریان، ارائه خدمات آموزشی به شرکت‌ها و ایرلاین‌های دیگر، همکاری با بخش خصوصی و بهینه‌سازی ساختمان‌های تحت بهره‌برداری از دیگر اقدامات شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در دولت سیزدهم بود.

برچسب ها: زائران حج
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آموزش مراحل افتتاح حساب وکالتی آموزش مراحل افتتاح حساب وکالتی
مراحل افتتاح حساب وکالتی برای طرح جدید فروش فوق العاده ایران خودرو و فهرست بانک‌ها اعلام شد
ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید
یکی از موضوعاتی که در حوزه گردشگری برای شهر تهران مهم بوده و در گذشته مورد غفلت واقع شده، شهربازی‌هاست. شهربازی‌ها جز اینکه فضای تفریحی و سرگرم‌کننده به‌حساب می‌آیند، فضایی نوستالژیک هستند و خانواده‌ها خاطرات خوش بسیاری از حضور جمعی در این فضا‌ها و سپری‌کردن اوقات فراغت در آنها دارند.
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید
مدیریت وزن به صورت سالم یکی از چالش‌های بزرگ در دنیای امروز است. با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن، اهمیت داش یک رویکرد سالم و پایدار برای کاهش یا حفظ وزن بیش از پیش احساس می‌شود.
آرزوی شهاب حسینی آرزوی شهاب حسینی
شهاب حسینی گفت؛ یکی از آرزو‌های من این است که در سینمای ایران عنوانی همچون پروانه ساخت نداشته باشیم
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر