کد خبر: ۱۵۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶

شرط عربستان برای ورود هواپیماهای ایرانی

انجام عملیات حج تنها با ایرلاین جمهوری اسلامی ایران به طور عمده به موضوعات تکنیکال برمی‌گردد که جزییات خاصی دارد و موضوع سیاسی نیست.
شرط عربستان برای ورود هواپیماهای ایرانی

شرط عربستان برای ورود هواپیماهای ایرانی

مخاطب۲۴ : سخنگوی شرکت هواپیمایی ایران‌ایر با بیان اینکه شرط عربستان برای انجام عملیات حج تنها با ایرلاین حامل پرچم هم سر جای خود بوده‌است، گفت: انجام عملیات حج تنها با ایرلاین جمهوری اسلامی ایران به طور عمده به موضوعات تکنیکال برمی‌گردد که جزییات خاصی دارد و موضوع سیاسی نیست.

با از سرگیری روابط ایران و عربستان، اخباری مبنی بر احتمال توسعه و افزایش پرواز‌های دو کشور در مسیر‌های متعدد از جمله ریاض-تهران و مشهد منتشر شد. از سوی دیگر یکی از توافقات در دیدار وزیر امور خارجه کشور با طرف همتای عربستانی، حضور مجدد شهروندان ایرانی در حج عمره بود.

 

این توافقات این احتمال را ایجاد کرد که امسال سختگیری عربستان برای انجام عملیات حج تمتع و جابه جایی ۸۸ هزار حاجی تنها با یک ایرلاین ایرانی کمتر شود و روال سال‌های گذشته تغییر کند و ایران‌ایر به عنوان شرکت حامل پرچم بتواند از ظرفیت ناوگان سایر ایرلاین‌ها برای جابه جایی ۸۸ هزار حاجی در بازه زمانی محدود استفاده کند و دشواری سال‌های گذشته و ایجاد محدودیت در سایر مسیر‌های پروازی را تجربه نکند. اما تا به این لحظه مانند روال سال‌های قبل همچنان تنها ایران‌ایر اجازه انجام عملیات حج را دارد و توافقی برای حضور ایرلاین دیگر انجام نشده‌است.

جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه برگزارکننده حج امسال تنها شرکت ایران‌ایر (هما) است، اظهارکرد: تنها ایرلاین مجاز برای جابه‌جایی حجاج ایران‌ایر است و حتی ایرلاین سعودی هم در جابه جایی حجاج ایرانی سهمی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: توصیه رئیس‌جمهوری کشورمان هم جابه‌جایی حجاج با ایران ایر بوده و در واقع علاقه‌مندی ما هم جابه‌جایی حجاج از طریق ایرلاین حامل پرچم است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: این موضوع تنها مختص مراسم حج است و در سایر مسیر‌ها ایرلاین‌ها امکان دریافت مجوز برای برقراری پرواز بین ایران و عربستان را دارند و در صورت درخواست از سوی هر ایرلاین ایرانی و سعودی موضوع مورد بررسی قرار می‌گیرد، اما تا کنون درخواست رسمی داده نشده‌است.

همچنین حسام قربانعلی، سخنگوی شرکت هواپیمایی ایران‌ایر (هما) درباره برنامه این شرکت برای برگزاری مراسم حج تمتع امسال اظهارکرد: شورای‌عالی حج به ریاست، رئیس‌جمهوری تشکیل شد و عملیات حج ۱۴۰۲ به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تفویض شد.

وی با بیان اینکه البته شرط عربستان برای انجام عملیات حج تنها با ایرلاین حامل پرچم هم سر جای خود بوده‌است، گفت: انجام عملیات حج تنها با ایرلاین جمهوری اسلامی ایران به طور عمده به موضوعات تکنیکال برمی‌گردد که جزییات خاصی دارد و موضوع سیاسی نیست.

سخنگوی شرکت هواپیمایی ایران ایر با تاکید بر اینکه ایرلاین مورد وثوق برای انجام عملیات در آسمان عربستان، ایران‌ایر (هما) است، ادامه داد: جابه‌جایی حجاج با یک ایرلاین ایرانی دیگر هم مطرح شد که عربستان با آن موافقت نکرد و این ایرلاین اساسا مشمول ممانعت پروازی و عملیات در کشور عربستان است، تا کنون تنها ایرلاین مجاز ایران‌ایر است.

قربانعلی افزود: از سوم خردادماه عملیات حج از ۲۱ مبدا از ایران آغاز و ۱۰ فروند از هواپیما‌های ایران ایر به پرواز‌های حج اختصاص داده می‌شود و ۸۸ هزار حاجی از طریق هما جابه‌جا خواهند شد.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.