کد خبر: ۴۵۸۲۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹

بازنگری قوانین رگولاتوری؛ لازمه همگام شدن با تحولات و فناوری‌های نو در حوزه ارتباطات

با توجه به اهمیت پیشرفت تحولات فناوری‌های نوظهور، در ساختار رگولاتوری و پیشبرد برنامه‌های بخش ارتباطات کشور، تعیین استاندارد و بازنگری قوانین رگولاتوری مطابق با معیار‌های جهانی وفناوری‌های نو در چندسال اخیر، باید سریع‌تر از تغییر و تحولات حوزه فناوری صورت گیرد.
بازنگری قوانین رگولاتوری؛ لازمه همگام شدن با تحولات و فناوری‌های نو در حوزه ارتباطات

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:درحال حاضر، پیشرفت و تحول در هوش مصنوعی فرصتی برای همه سازمان‌ها و صنایع ایجاد کرده تا با نوآوری و خلاقیت، مزیت‌های رقابتی خود را تقویت کنند، فرصت‌های بی‌شماری که AI ارائه می‌دهد، می‌طلبد که کارفرمایان، سازمان‌ها، و دولت‌ها نه تنها در سازوکار‌های فعلی خود تجدیدنظر کنند، بلکه قوانین و استراتژی‌های جدیدی برای ادغام فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی تعریف و پیاده‌سازی کنند.

وقت آن رسیده تا در دولت جدید بازنگری درساختار و قوانین رگولاتوری با تامل بیشتری صورت پذیرد، زیرا ساختار و ماموریت گذشته پاسخگوی نیاز‌های جامعه نیست و باید در ساختار و قوانین فعلی تجدید نظر شود. لازم است با تمام توان به سمت نوآوری‌هایی پایدار در هوش مصنوعی گام برداریم. تعیین استاندارد و بازنگری قوانین رگولاتوری باید سریع‌تر از تغییر و تحولات فناوری صورت گیرد.

در حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و غلبه فناوری‌های نسل پنجم و بالاتر، رگولاتوری ارتباطات در کشور هنوز قوانین به روز و مطابق با تغییرات، حتی مطابق با پیشرفت‌های بخش استارتاپی و صنایع دانش بنیان کشور انجام نداده است.

تجربیات مختلف بخش ارتباطات در دولت سیزدهم نشان داده است برای تنظیم مقررات و تعیین شرایط فعالیت در این حوزه، نیازمند تغییر و تحولات در بخش رگولاتوری، استقلال آن و اضافه شدن قوانین رگولاتوری ارتباطات به صورت کارشناسی در بخش‌هایی مانند اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی، نحوه همکاری و مشارکت اپراتور‌ها با استارتاپ‌ها و فناوری‌های دانش بنیان هست.

ایجاد سازمان مستقل رگولاتوری و جدا از وزارت ارتباطات می‌تواند در بهینه شدن بازار ICT کشور موثر باشد. در صورت توجه به تمام جوانب این امر و ایجاد رگولاتوری مستقل با استفاده از نظر کارشناسی متخصصان مجرب میان‌بخشی، رشد و شکوفایی فناوری‌های جدید و بهره مندی مشتریان از آخرین یافته‌های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان به صورت ساختاری و نظام‌مند فراهم می‌شود.

به علاوه ایجاد فضای تعاملی بهتر در ساختار جدید رگولاتوری با اپراتور‌های مختلف و FCP‌ها و بهینه شدن مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، می‌تواند در ارائه خدمات مناسب و به‌هنگام به جامعه و مشتریان تاثیرگذار باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر